Mamici de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
LunaNoua spune:
Bee, spor la cumparat, in caz ca ti-a placut ![]()
, Deea
28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
Fetele cu arsurile, eu sunt ca un vulcan cu ele. Cum bag ceva in stomac, cum astept feed-back-ul
un cutit taios pe gat in sus
. Uneori ma trezesc in toiul noptii cu un pumn de acid gastric in gura. Vine efectiv ca un val, si mai ales cand stau intinsa. De aia incerc sa pun mai multe perne sub cap, dar ma cam doare spatele de dormit asa incovoiata. Eu am racit, si am incercat sa beau miere cu lamaie. N-am reusit. La fiecare lingurita, sau inghititura de miere cu lamaie, ma pleznea dupa 2-3 secunde acidul gastric. Daca ar fi sa ma iau dupa babe, bebelina mea iese cu cosite impletite
. M-am plans doctorului de arsuri si a zis ca nu are ce sa imi faca, decat sa iau la nevoie Malox sau Dicarbocalm. Explicatia lor este ca sarcina presand pe stomac deschide o supapa care de obicei sta inchisa. Astfel acidul gastric circula in voie pana sus in gat.
, Deea
28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
maraki spune:
Deea exact ca tine patesc si eu noaptea cu acidul gastric
Este cumplit!!!
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Deea vezi ca mierea da arsuri groaznice, dapai in combinatie cu lamaie ma mir ca nu erupi pana aici
!
poze
Ursoaica
32+
maraki spune:
Uitasem....daca nu suporti lamaia,continua cu ceaiuri caldute cu miere,eu am renuntat la lamaie pt. ca ma termina definitiv in ziua respectiva.
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Burtici,
Vad ca faceti concurs care bebe e mai gras cam in aceleasi saptamini
Eu glumesc, dar stitzi ca sunt valori aproximative si ca in final conteaza s fie sanatos si normal, asta cu dc are 3,1 sau 3,9 kg conetaza mai putin, zic eu.
Monica si Astery- bafta maine la ecografii, sa veniti cu vesti bune!
Ioana-super lista!
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Am uitat sa va spun ca nici noi nu credem in superstitzii si deja ne-am hotarat cu botezul 30 aprilie sau 7 mai cel mai tarziu.
Deea, Moncia 70 si cine mai aveti arsuri, multa sanatate si conteaza mult mai ales ce mincati seara, asa stiu de la medici, incercati ceva usor, nu prea multe lactate, poate cereals goale sau legume fierte.
Noapte buna, eu merg la o plimbarica.
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
dana_ene spune:
Ioana
YUPIIIII !
Bravo !
Ati vazut, fetelor?! De-acum fiecare poate sa deschida linistita capitolele. Daca cineva are nelamuriri atunci intrebati, veti primi raspunsuri si o sa vedeti ca nu-i nici o problema.
Mie imi pare sincer rau ca s-a intamplat polemica asta cu Giova. Pe mine ea m-a rugat la un moment dat sa deschid capitolele, n-am stiut ca inainte fusese o problema cu chestia asta, pana ce mi-a povestit Astery.
Ati intrat pe contul Yahoo ?
Am vazut ca Giova si Luizza au trimis niste pozici superbe cu bebelusi, iar Ursoaica a postat materialul despre masajul picioarelor (
).
Daniela si Catalina, ma bucur ca ati primit vesti bune la controale.
Astery, bafta si tie pentru intalnirea de azi
.
Sa vii cu vesti excelente.
Eu abia maine merg la control, dar am atat de multe intrebari sa-i pun doctorului ca tare mi-e teama sa nu uit ceva.
Ah ! Si mai vroiam de cateva zile sa va spun ceva.
Am aflat despre cineva care a nascut saptamana trecuta la ELIAS ca sunt niste conditii excelente: rezerve foarte curate, TV, telefon, chestii de-astea.
Asa ca, fetelor care veti naste acolo... sunteti norocoase
.
Daniela
(27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
ralirali spune:
Saluti burtici harnicute!
Ioana, esti o meseriasa
.
Dana, m-ai dat agata cu Oana, e o dulcica si ai sa vezi ca o sa o iubeasca mult pe Roxana,din cae ne povestesti nu are cum sa fie decat iubareata, nu stie sa fie altfel.
. Chestia cu lucrusoarele ei e normala, dar ai sa vezi ca se va bucura sa le foloseasca surioara ei. Nepotica mea avea 12 ani cand s-a nascut fratiorul ei si tot voia tzitzi si biberon. Si pozele sunt super.
Monica, te invidiez ca poti sa mananci atat...la mine au revenit greturile si cu greu imi pica ceva bine. Nu am arsuri, dar greata la greu.
Bee si March, bravo voua ca va plimbati atat...pe mine nu ma lasa doctorasul si contractiile deloc
, cred ca in curand o sa anchilozez.
Fetelor, am fost si eu aseara la echo pentru ca nu ma simteam bine deloc. Tot WE-ul am avut contractii f puternice care reveneau dupa o ora dupa ce luam pastile si in plus o simteam pe bebe ff jos si m-am cam speriat. Concluzia e ca bebe e ff bine, e o grasana de 2100 g, corespunde varstei de 33s+3z, dar nu e bine cu contractiile mele. Colul e inchis, dar scurt, 2 cm, asa dar mi-a dat tratament intensiv si stat in pat pna la noi ordine
..zicea el sa mai rezistam cel putin 3 saptamani...deci e posibil sa avem bebita sub bradul de Craciun, cum zicea Ioana
.
Pupic la toate fetele si bebeii

.
Ralu 32+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
ralirali spune:
Aaa, am uitat sa povestesc pentru fetele din Brasov, in special...mi-a zis doctorasul cel viteaz ca primele rezerve cu bebeii langa mamici au fost deja date in folosinta si sunt super... mai sunt mici probleme cu organizarea, dar e misto si bine pentru mamici si bebici.
Dana, am citit si eu aseara mailurile si mi-au placut la nebunie bebeii. O rugaminte pentru fete...va rog scrieti de la cine sunt, mai ales cele care aveti adrese diferite de nickurile de pe forum sa ne ffie mai usor sa va identificam
.
Ralu 32+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel