Mamici de ianuarie-februarie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Monica, singura nu te-am lasat. Si eu pe-aici! Vad ca de cateva zile ai un chef de vb! E super fain asha. O fii de la luna plina care se intrezareste? Eu cred ca de aia sunt agitata si dorm prost! Cat despre analize, e normal sa fie toate mai la limita de jos (chiar sub limita), mai putin leucocitele si VSH-ul care cresc. La mine totzi erau multumiti si de hemoglobina si de hematocrit, desi erau binisor sub limita! Si oricum, mie doctorita mi-a spus ca e cam tarziu sa ma apuc de Fe acum. DIn cate stiu nici nu e prea mare placere sa-l iei!
Ioana, nici n-ar trebui sa te felicitam ca ai deschis capitolul!. Era normal c-o sa reusesti (ai shmotruit tu prin casa, asa ca sa butonezi e floare la ureche). Dar in orice caz itzi multumim!
Daniela, gasanica fetitza ta. II priesc si ei plimbarile cu tine!
Tatiana si Dana, fericite tb sa fitzi cu copii deja nascutzi si altzii pe drum! Sper sa fiu de curand si eu in aceasta situatzie problematica de a-l adapta pe primul nascut urmatorilor! Tatiana, cred ca Clara ta o sa fie o privilegiata, fiind fetitza si baietzii nefiind mult mai micutzi (in timp).
Janina si Astery si eu cu nervi la picioare! Nici nu pot sa ma uit la TV seara dupa 8! mai bine ma culc, e singura shansa sa scap.
Cine zicea de bebe angajat si pe pozitzie? Ce fain! Desi si eu stiam ca bebeii se pot intoarce pana in ultimul moment, mie la 30 de sapt, doctorita de la eco mi-a zis ca e putzin probabil!
Deea am studiat si eu problema BabyCare, carutz si cred ca ai facut o alegere tare buna pe care cred c-am s-o urmez si eu!

Bee 33+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ioana se vede ca nu citesti . Am postat la capitolul trecut un link, despre ce scrie acolo (in link) este vorba.

Monica sa stii ca si mie mie tare frica, dar la un moment dat nu mai rezist si il frec la cap pe Tino pana zice "hai" caci si lui ii este frica.
Dar l-am intrebat pe dr si a zis "usor si nu prea adanc si datii bataie in continuare". Presupun ca daca erau probleme imi zicea "stop" iar.

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Bee in legatura cu fierul de tarziu nu stiu dar cu neplacutul de ce?
Al meu are gust de ciocolata!

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor inca nu am intrat sa fac yoga m-am gandit intai sa mai treaca putin timp ca sa ma pot miscaAm vazut ca bebelina Catalinei are 1650 gr. deci cam asa ar trebui nu? Eu ma gandeam ca poate a ajuns deja la 2 kg Angelo....sa vad daca imi spune si mie maine greutatea la eco.Maine cred ca imi da si trimiterea la spitalul care l-am ales sa nasc, urmeaza sa fac o programare ca sa il vizitam si sa aflam ce sa i-au cu mine in spital. Si pe mine ma ustura pielea sus pe burta,adica simt ca si cum ar plesni si e intinsa la maxim.
Ingrid bine ca ai reusit sa rezolvi , am avut si eu mari probleme la inceput si mi-a dat dr. un fel de zahar special care se punea in orice beam,a dat rezultate foarte bune!

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Fetelor mi-am adus aminte pana la urma le putem taia unghiutele din prima zi sau ... tre' sa ne luam dupa babe.
Pe bune, sunt in pom si pomul in aer, nu stiu cum sa procedez cand o fi vremea.

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursoaico babele spun sa nu taiem unghiutele la bebei pana nu sant botezati, la fel si cu strigatul pe nume, si cu scosul afara: sa nu te prinda inserarea pe drum cu copil nebotezat,alte babe cand vad copilul se ling pe deget si fac cruce pe fruntea copilului( cica sa nu se deoache ), etc.Eu nu o sa tin cont de nimic mai ales ca avem botezul abea in august

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Maraki merci, in sfarsit mai este cineva ca noi (eu si sotul) nu ne place sa ne luam dupa toate babele.
Iti dai seama ce proba de fereala si fuga de ele pe noi. Am noroc ca mami meu nu este asa, dar socrosenia este criminala.

Voi ati vazut ce forfecute sunt pe piata, m-am crucit sunt super groase lamele, si pe deasupra nici nu stiu sa tai unghii cu forfecuta, noi le taiem cu clestisorul.
Cred ca nu o sa fie nici o problema sa i le taiem cu clestisorul si la puiut.
Clestisorul trebuie sa fie de bebic sau poate fi si unul normal?

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE in mod sigur luna plina e de vina, ca eu sunt "racoaica" si-s sub influenta ei! Nu mi-e somn si-s plina de energie cand e luna plina1 Si mai e chestia ca-s mai relaxata, sunt un pic mai la zi cu actele, am mai rezolvat cu cumparaturile, bagajul e pe jumatate facut si peste doua saptamani raman acasa URA!!!!!! Sa ve deti atunci ce va stresez! Numai sa nu ramanem doar cateva ca vad ca cele mai multe scriu de la serviciu!!!
Si ai dreptate si leucocitele au urcat !
Cu nervii de la picioare si eu sunt pe lista.dar e problema doar cand stau intinsa pe spate, daca stau pe-o parte, indiferent care, n-am nimic!
URSOAICA gust de ciocolata ???? de ca n-ai zis pana acum ca maine merg sa-mi cumpar! Poate asa mai renunt la cioco si azi am topit un KINDER!
MARAKI ar fi culmea sa-l ti cu unghiile pana in august! Creste marimea la manusi!!!!!!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat sa va spun ca azi m-a durut de numa burta in partea de sus, daca n-o fi fost stomacul! Am banuit si ca e de la sutien, parca nici nu mai primeam aer! Cum am ajuns acasa l-am dat jos si am topit si doua farfurii cu paste! Mi-a trecut, dar acum nu stiu care din ele era cauza? Ma durea de foame sau de la sutien???
La fel burta a fost toata ziua cam betonata! Si acum e la fel.Am luat 3 jumatati de No-Spa azi!Preventiv...
Daca n-am apucat sa ma intind decat o ora cat m-am uitat la serial...
Si acum mi-a venit ideea ! Oare n-o fi fost si bebelina asa agitata zilele astea de la luna plina? Sau cantitatile uriase de ciocolata or fi de vina?
MARAKI si eu sper sa aiba Diana 2 kg, noi suntem la 32+, ar fi cazul chiar daca suntem fetite si mai piticute!
URSOAICA eu nici atat nu mai iau dupa babe!
Doamne, chiar ca ma duc sa ma culc, ca iar voi fi maine ca o leguma la birou!!!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Maraki, mai mult ca sigur bate Angelo la vreo 2 kg! Puiutza mea avea 1.800. Sa ne anunti si pe noi maine.
Ursoaica, de Fe am auzit ca ar constipa si ca nu ar fi tocmai usor de suportat (pana se obisnuieste organismul). IMi inchipui ce placere o fi sa te apuci sa-l iei in ultima parte a sarcinii, pe langa toate celelalte simptome neplacute care ne chinuie.
Hai ca eu ma duc sa chinui patul si sa bag 6-7 ore de somnic (ma trezesc musai la 7!). Banuiesc eu ca dupa ce ne-om retrage toate la culcare apare si Diana sa vorbeasca la luna plina .

fetele si Noapte buna!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput