Mamici de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
dana_ene spune:
Fetelor, va multumesc
.
Janina, Maraki considera ID-ul greoi. Adevarul e ca nu stau foarte bine la capitolul spontaneitate, asa ca am ales unul mai complicat, ca atat m-a dus capul la momentul acela
. Daca majoritatea doreste o schimbare de ID, nu-i problema, dar macar sa fie unul general acceptat.
Oricum, acum am vazut cum functioneaza un ID comun, cat ne ajuta, nu ?
E util, a fost foarte buna ideea, Daniela
!
Maraki, multumim pentru informatia cu emisiunea in care vor aparea Alexandra si Paula. Din pacate e la ora 15, eu nu pot ajunge in fata TV-ului atunci. Mi-ar fi placut sa le vad pe fete
.
Daniela
(27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
canda_h spune:
Buna fetelor,
Apar si eu cu o problema, poate ma puteti ajuta: de ieri ma doare undeva in partea de jos a burtii la fiecare miscare (cand pasesc, sau ma ridic ...). Eu simt ca de vina sunt oasele de pe acolo, dar nu imi explic de ce ma doare asa tare. Am fost si la doctora azi si a controlat uterul si e ok ... a zis si ea ca probabil e bazinul si ca nu imi poate face nimic. Ati patit si voi asa ceva? Am vreo sansa sa imi treaca?
Angi
29+
maraki spune:
Canda pe mine ma doare intre picioare cand ma ridic din pat,si cand ma pun in pat pana imi gasesc pozitia
Ma mai doare si cand ridic un pic piciorul, cand urc in masina...Repet: intre picioare, oasele ma dor....pe tine daca te doare burta nu are cum sa fie bazinul, poate nu te-ai exprimat bine.Important e ca la control te-a gasit bine dr.
Denisa e foarte bun medicamentul dar ce contine? Poate se numeste altfel in Ro
Sant eu activa pe forum insa ar fi trebuit sa ma apuc de gatit pana acum
Am o leneeee.....
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
acina spune:
Maraki, Alina, Janina, Bee 
eu mananc destul de bine , recunosc ca am o problema cu laptele , dar altele pot manca, si fructe mananc intre mese
mere , pere , banane si gutui sunt singurele fructe pe care la accepta buburuzul.Oricum sarumana pt grija.
Alina inca nu am facut analizele de ultimul trimestru , cred ca o sa imi dea sa le fac ,la urmatoarea intalnire .
Viatmine nu am putut sa iau ca
de la ele, chiar am incercat mai multe feluri si nu le-am suportat.
Bee e posibil sa fie si de la vreme, oricum burtica nu mai e asa tare ca ieri.
Dana eu sunt multumita de actualul cont comun de mail , nu vad necesar crearea altuia nou, nu dati cu rosii
.
Anca
27+
Pozele Noastre
Burtici
Denisam spune:
Angi- nu te pancia cu durerile,daca medicul ti-a spus ca asa e normal si e de la oase, asa este si eu vroaim sa iti zic al fel, si eu mai am dureri de oase uneori, astea is "placeriel sarcinii".
Sanatate multa!
Dana- eu nu am preferintze de ID, dc vreti o idee, uite: bebe0106.
Dar e decizia voastra!
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Monica- tylenol e un paracetamol putin mai puternic, dc vrei toate substantele,ti le zic maine,nu il am cu mine la job.
Abia astept sa merg la masaj!
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa te invidiez pt. masaj, eu cand il pun pe Giorgos nu are rabdare sa imi faca, dupa 1 minut ma intreaba daca ajunge
Am uitat sa va spun : astazi cand monitoriza inima bebeului, ma apucase o criza de raaaas....rau de tot...eram eu cu Giorgos in cabinet si nu mai puteam sa ma opresc din ras
ma distra cum se auzea aparatul cand radeam
De data asta la eco sa vazut baiatul pe bucati, Giorgos se astepta sa il vada intreg dar din cauza ca a crescut nu se mai poate.
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
alina80 spune:
DANA, e ok daca vreti sa schimbati ID-ul de pe yahoo. Cum vreti voi. Imi pare rau ca te simti rau si tu. Nu e posibil ca durerile sa fie de la operatia de cezariana? Ai zis tu odata ca te doare cand e se schimba vremea. Sper sa te simti mai bine si sa vii cu vesti bune de la dr. maine
!
MARAKI, eu tot fac cate ceva treaba, mai sterg praful, mai fac ordine. Tu ce ai facut ieri bun de papa? Si eu zic ca ai mari sanse sa nasti fara taietura
.
IRINA, bafta maine la echo si abia astept sa ne spui cat cantareste bebelinul!
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
canda_h spune:
Monica si Denisa multumesc 
Monica am zis ca ma doare burta pentru ca la mine durerea e localizata undeva in partea din fata a oaselor si mai putin intre picioare ... nu stiu cum sa explic asta 
Oricum m-am linistit cand am vazut ca nu sunt singura cu dureri. 
Angi
Ingrid S spune:
Ceau dragelor!
Ati scris atata de azi-dimineatza, ca am si uitat ce vreau sa spun de cand va citesc. Cu vitaminele: doctorul mi-a dat doar Fe, in rest a zis: daca vrei sa iei..na, la asa o atitudine ce sa-i mai raspund?
Si asa am facut, nu am luat nimic in afara de fier si am mancat cat mai sanatos.
Bee, inseamna ca esti in aceeasi situatie cu mine: nu ai nevoie de ele.
Giova, mersi draga, am notat contul tau de yahoo, o sa incerc sa intru mai tarziu.
Cat despre superstitii, iata ce-mi behaia soacra-mea: nu admira prea mult ceva, ca nu ai voie (referindu-se la faptul ca are o pisica f. frumoasa, cu blana pe burtica de culoare nisipului si ochii verzi-galbui pe care o tot alintam). La care i-am raspuns ca daca si copilul meu ar avea ochii tot asa de frumosi ca si pisica, as fi multumita.
A pufnit ea pe nari, dar a tacut.
Va
pe toate !
Ingrid S
26+