Mamici de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
adriana_i_ spune:
Na m-am lamurit cu unghiutzele
: o sa i le tai inca de la inceput (ma rog, cand si daca e cazul) frumusel si cu grija cu o forfecutza cu varfuri rotunjite, pe care de altfel am si achizionat-o deja.
Fetele care propuneti alt ID pt contul nostru comun: vedeti ca unele din noi asteptam bebeii in februarie, deci un cont numit "bebe0106", sau "mamaian" ne "exclude"
...
Eu zic sa ramana cum e... Un alt Id inseamna un alt cont... Dar nah, sa hotarasca fetele mai active, ma trezesc si eu vorbind ![]()
Adriana 26+
maraki spune:
Adriana m-am luat si eu dupa fetele de la nov.-dec. Ele aveau ID-ul mamicanoiembrie
Nu santeti excluse, ideea era sa fie ceva foarte rapid de tastat si scurt
Dana e mai bine fara cifre...
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Fetelor ca sa nu excludem pe nimeni eu zic ca si Maraki "mamaianfeb".
Imi traznise la un moment dat "mamafebian".
Dar cum se va hotara asa sa ramana.
Ati vazut ca teoria mea merge (cand o doare pe una le doare pe toate), suntem destule burtici care s-au intarit azinoapte. Cred ca bbii nostri sunt telepati si hotarasc: "azi le facem necazuri".

poze
Ursoaica
32+
irinel2005 spune:
Apropo de superstitii
Tocmai ce va spuneam ca e la mine mama. Ei bine, vreau sa va spun ca duminica seara nu m-a lasat sa trag si eu cu ochiul la un filmulet cu tot felul de monstrii si aratanii care mai de care, ca cine stie cum iese copilul. N-am stiut daca sa ma distrez de ea sau sa ma enervez. E drept ca m-a iritat un pic. Si mi-a mai spus sa nu ma mir cind vad ceva curios. Te miri ce tot imi zice. S-o fi gindit ca daca eu n-am socrosenie, sa ma streseze ea.
Bee, nu m-am apucat sa asamblez eu mobila. Au facut-o mesterii; si lor le-au trebuit vreo 5 ore, cred ca pe mine ma prindea sorocul pina ma dumiream ce si cum. Are niste chestii complicate, sertare care gliseaza pe niste dispozitive metalice la care mi-as fi prins urechile oricum. Eu nu ma mai joc cu focul; ma apucase intr-o zi harnicia si am mutat de una singura patul, insa dupa aceea m-am cam resimtit, asa ca am hotarit sa nu ma mai vitejesc.
Ursoaico, din cite imi aduc aminte Ralirali avea camera aceea frumoasa rozalie, cu comoda. Si eu am comoda, insa sint inca la birou si nu o pot masura. Eventual asa in jur de ora 9 pe cind ajung acasa, masor si iti spun.
Pupici 
Irinel
si bebe Ilinca Ioana 30+
irinadum spune:
Monika mama de cand ai fost la soacrata ai o problema cred. Ce ai cu idul eu il gasesc simplu si usor de memorat . Pe de alta parte mi enu imi pasa ca oricum il scriu undeva deci poate sa fie si mamaianuariefebruaripluscopiiianuariefebruarie
.
Alina merci am sa va spun maine imediat ce vin.
Irina34+
Giova spune:
Irinel si eu am auzit de superstitiile astea de la mama, socra-mea, bunici, etc. Dar le las sa vorbeasca si eu fac cum stiu eu. E bine ca nu sunt langa mine, sa vada ca nu le respect.
Ingrid in partea stanga e meniu- intri la mesaje private- options mesaje private. Sper ca am retinut bine cum mi-a explicat cineva.
Cat priveste noul ID comun, ma supun majoritatii, ideea Ursoaicai mi-a placut, trebuie sa cuprindem ambele luni, ca sa nu suparam mamicile din februarie.
gio
si bb Marco 31+
monica70 spune:
Aoleu URSOAICA cum naiba le nimeresti ! Si pe mine ma doare burta azi mai rau ca ieri! E tare si dimineata cand ma trezesc si toata ziua la birou si acum...Si ma doare si sus, cred ca-i si stomacul...si cosul pieptului.Au inceput si picioarele...poate-i si de la vremea asta rea!
Abia am vazut serialul (si intre timp am topit 4 sarmale!) si v-am citit ! Ce-ati mai scris de-azi dimineata!!!
Nu mai pot, merg sa ma intind putin, va mai raspund pe seara!
MONI 32+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
Era sa uit : mai bine puneti vreo parola de genul "MIORLAITEIANFEB" ca atat ne jeluim toate!!!!
Gata trec la orizontala ca iar are chf asta mica de box trebuie sa-i fac pe voie!
REVIN!
MONI 32+ si bebelina DIANA
Bee spune:
Ursoaica, pe site-ul barza e o comoda cu 4 sertare si arata si schema: 80 cm inaltime, 50 cm "adancime", 70 cm latime.
Bee
si Fetitza
irinadum spune:
Monica sa cad sub scaun de ras . Creca dc am face un sondaj nici nu vreau sa imi imaginez cu ce idei poate veni fiecare.
Irina 34+