Mamici de ianuarie-februarie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mama fetelor , da ce active ati fost !! Ati scris cateva pagini bune. Eu am terminat si cu mancarica, asa ca acum trebuie sa fug la cursul prenatal. Am sa va`povestesc si voua ce mi-a zis azi. M-am ghiftuit iar cu mancare , dar am zis ca nu-i bai , ca acum o ora ma duc si fac gimnastica de gravidute , si nu se pune ce am mancata ( as vrea eu !)
Canda, si eu am dureri aproape tot timpul in partea de jos a burticii, eu deja ma obisnuiesc cu ele . Poate acolo te apasa bebele cu capul. Nu stiu , imi dau si eu cu parerea.
Gata , am fugit ca intarzii.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Uite ca n-am plecat inca!
IRINA eu am o propunere importanta: s-o asteptam pe CATA poate vine ea cu ceva de genul "DIMENSIUNIIANFEB".

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica cred ca tu vrei sa nasc azi . Da ar fi tare ca as naste razand cred i-as soca pe astia pe aici.
Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele, chiar asa la categoria miorlaite vretzi sa fim, o sa rada tot forumul de chestia asta..daca suntem miorlaite ca niste pisici, o sa ziceti atunci ca facem niste matze de copii si voi pe aici faceti concurs de kg la bebei, care e mai gras, nu
Eu va las sa dezbateti in continuare

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Seara buna la burticute!
Am avut programare la dr. la 15.30 si-am intrat la 16.45 , au venit nu stiu ce urgente... ma rog, nu-i bai.
Deci, nazdravanu' meu e bine, are 1600 grame, i-am vazut fetisoara... avea niste obraji tare bucalati. Este mai mare cu o saptamana, deci DPN iar s-a schimbat 31.01.2006... Eu: col scurt (o fi bine / rau?) dar inchis, toate cele in limite normale. Sa nu fac eforturi, nici si... ne vedem peste o luna, daca nu apar probleme/. In concluzie, suntem bine.

Felicitari fetelor care au fost azi la echo si au iesit bine.

Kiki 28w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Vai, ma ucideti cu ID-ul ala . Macar asa ma distrez si eu un picut...ca in rest sunt VARZA....vad ca ma simt din ce in ce mai rau asa ca maine merg la medic. Am baut deja vreo 2,5 l de cai, cu lamaie, din lamaie, de tei si alea alea....Multam fain de sfaturi, oricum, unde-s multi puterea creste...
Va pup dulce si o noapte faina!

Ioana cu Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Kiki bravo pentru bucalat, sa-l pupe mama pe el! Si cine stie, poate il faci bebic de 2005, ca se pare ca numai eu ma rog sa stea cat mai mult al meu, si daca se poate sa vina dupa Rev...

Ioana cu Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA sper sa nu trebuiasca sa rad si eu ca asta inseamna anestezie locala la cezariana! Da, am ras cinci minute imaginandu-mi cum a bagat IOANA CAII IN cana ca sa-i bea!!!!!!!!!!!!!
IOANA pazea la copite ca avem nevoie iar de tine in seara asta!!!!!
Uite la ce pagina s-a ajuns!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana de ce vrei dupa revelion ? Sper sa te simti mai bine.
Kiki ma bucur pentru tine ca totul e bine si ca mai avem un bebe fgrasan.
Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ioana, sa te faci bine repejor.
2005 este prea devreme pt. el. Eu prefer sa stea acolo atat cat trebuie, sa mai copilaresc si eu putin , ca dupa ce vine el... pauza! Trebuie musai sa ma fac fumeie de casa . Apropos, si noi tot RAZVAN avem...
Mai gagici, m-am uitat mai bine pe poza de la echo si... este cu fetisoara lu' bebelash! Nu pot sa cred. Eu am numai poze de-astea traznite: una cu o palmuta, alta cu o talpita...

Kiki 28w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput