Mamici de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
T_Ioana spune:
Monica, ma ucizi! Nu am ras de luni de zile asa....ma gandeam "Ce mama zmaului cai viseaza Moni, si ce copite?" abia apoi am recitit mesajul meu si m-am minunat! unde or fi incaput dom'le atatia cai ca am si un bebe in burtica, sper sa nu ii vina cheful sa-i calareasca.....ma intelegeti voi, ca-s ametita!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinel2005 spune:
Kiki, chiar ca trebuie sa aiba obrajorii bucalati voinicul tau. La 1650 grame!!! Dar de ce ti-a zis doctorul ca nu ai voie sa prestezi? O fii general valabila chestia, ca mie nu mi-a zis nimic? iar tati al nostru vine simbata dupa doua luni de absenta.
E drept ca m-a lasat mai supla (in luna 5 jumate), iar acum sint cam maricica, asta ca sa ma exprim elegant.
Mai fetelor, voua v-a recomandat medicul sa mergeti la scoala parintilor? Pe mine m-a intrebat daca nu vreau sa merg, ca ar cam fi bine sa mergem, ca niciodata n-o sa apucam sa discutam foarte pe indelete despre cum trebuie sa ne pregatim de nastere, cum sa il ingrijim si alaptam pe bebe. Cica sint tinute de moase, o serie dureaza patru cursuri, o data pe saptamina; mi-a spus ca pot sa merg fie la spitalul Municipal (martea dupa masa), fie la spitalul Elias (simbata dimineata sau spre prinz, nu mai retin exact). Eu ma gindesc sa merg la Municipal, ca acolo o sa nasc oricum si cu ocazia asta vad si eu cum arata spitalul, ma mai familiarizez cu treburile pe acolo si cunosc si moasele. Ce ziceti? Si il iau si pe tati cu noi, mai putin la cursul despre alaptare.![]()
Irinel
si Ilinca Ioana 30+
T_Ioana spune:
Irina as vrea sa vina dupa sarbatori ca sa nu stau de Craciun sau de rev in spital, dar oricum, el decide. important e sa nu vina mai devreme de 22 dec....stiti voi obsesia mea cu zodia....
Kiki probabil ca o sa vina cand e pregatit, ma uitam la mamicile de nov-dec si am vazut ca a nascut corap(sau coralia?) un baietel de 4.450 si 54 de cm....acuma sincera sa fiu, eu nu l-as vrea chiar asa mare....![]()
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Denisam spune:
Monica 70 si Ioana-sunteti mortale cu fazele cu caii si cu Dimenisuniianfeb- nu pot sa rad cum trebuei ca sunt la job,dar continuati, si tu Irina ai grija ca nu te-ai intalnit cu anestezistul, deci nu vei naste la noapte!![]()
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
asteryaro spune:
Irinel, sincera sa fiu io la faza ca "nu am voie sa prestez" m-am facut ca nu aud, pur si simplu. Pai nu-i corect! Dupa ce ca n-am mai vazut-o de-o luna... pai viata-i asta? O fi din cauza colului scurt? Habar n-am. Da' daca se pune problema, io nu ratez ocazia. Piedica este al meu care cica "sa nu-i facem rau copilului, daca-l lovesc in cap?" Zic eu : "dar ce draga, ii dai cu ranga-n cap?" No comment.
Si-ar mai fi o problema: cele 20 de kile ale mele... Sa nu radeti! Dar asta-i realitatea. Dar m-am hotarat, ma apuc de contorsionism
.
Kiki
28w
http://community.webshots.com/user/astery100
Denisam spune:
Ioana- si eu vreau capricorn, sper asa sa fie, dar baietzii is mai lenesi, deci va sta pina pe 22!
Sanatate multa si Kiki- ma bucur ca e totul ok!
Sa mai dai si mie un semn!
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Vai Doamne cat am mai ras si azi pe bune nici la desene cand eram mica nu radeam atata . Buna faza .Ioana dc mai continui as asi tu Monica la fel cred ca nasc sigur in seara asta. Ioana parca vad ca tre sa mai dechizi un capitol in seara asta.
Irinel pai de ce nu mergi? Eu zic ca ar fi util.
Irina34+
T_Ioana spune:
Kiki vreau si eu sa vad poza cu obrajorii bucalatului, dar nu o gasesc in albumul tau....
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
asteryaro spune:
Ioana, n-ai ce poza sa vezi, ca trebuie scanata si n-am scanner
...
Kiki
28w
http://community.webshots.com/user/astery100
T_Ioana spune:
Eu mai intru si la poznasii care spun lucruri traznite si rad pana ma doare burta....asa ca am crezut ca am antrenament, dar cu atata pofta cu cata am ras in seara asta nu am mai ras demult.....
Fetelor eu deschid capitolul urmator, preventiv, ca cine stie daca mai stau mult pe aici, ca tot tipa Cristi sa ma duc sa ma pun in pat ca-mi face frectie..
....adica frectie ca sunt racita, nu va ganditi la cine stie ce ca nici asta nu vrea sa se mai atinga de mine, si nu din cauza celor 21 kg, ci ca e bebe prea miscacios si se simte jenat!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul