Aspirante optimiste-165
Raspunsuri - Pagina 11
dana p. spune:
Vai de capul meu 2 luni!!Acum 2 ani cand am avut infectia dupa chiuretaj m-a tinut de pe 7 august pana pe 17 octombrie, deja facusem o depresie mama mama...dar macar sa scap fara sa-mi scoata trompa.
Martha imi pare rau ca n-ai putut sa-ti salvezi trompa cu injectii.Nu stiu cum se numesc injectiile astea ceva cu "metr.....".Dar tu cand ai avut extrauterina, in ce an?
Dana
Poze
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
Aysha, multe multe felicitari !!!
sa fii sanatoasa si tu si bebeul tau si sa ai o sarcina usoara ! 
in sfarsit mai apar si vesti bune !
bafta tuturor !
va pup
flori76 spune:
Aysha,felicitari si sarcina usoara!In sfarsit a mai aparut o gravidutza la aspirante 
Ancutza W si eu am patit o data asa ceva si e tare neplacut,te inteleg perfect
.Incearca,asa cum au spus si fetele,sa faci spalaturi cu ceai de galbenele.Sper sa treaca repede 
Sorinush 

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
asi spune:
Eu am scapat de dureri.Nu stiu ce a fost.
Se pare ca am avut mana buna de data asta cand am deschis subiectul.
Poliana toacmai ne-a anuntat ca e
.
Felicitari Poliana![bis]
Se anunta niste lucruri bune.Trei 

intr-o zi.
valentinag spune:
felicitari poliana!sarcina usoara si bb sanatos!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
valentinag spune:
Ela,acum am vazut ca ai scris.eu zic ca nu este nici o problema,nu am auzit ca daca iei antibiotice sa nu prestezi,doar daca ai fi fost insarcina nu tre sa iei.mai ales ca pleaca pentru 4 luni,stai linistita si apuca-te de treaba!poate iese cu ochisori!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
cristinici spune:
Aysa felicitari si sa fie intr-un ceas bun.
Danap mergi la Buc la spit universitar sau unde? Te rog salveazati trompa si poate ca n-o sa-ti para rau. Nu fi dezamagita, totul o sa fie bine. Capul sus si tot inainte ca " pionierii"
cristinici
tumpi spune:
Intru si eu sa felicit noile gravidute si sa le urez sarcina usora si bebici sanatosi si mancaciosi
anca e bine ce zic fetele cu spalaturi cu ceai de galbenele sau cu ceai de pelin,dar din proprie experienta,fiinca sunt mama adoptiva la infectii te sfatuiesc sa dai fuguta la dr.Nu va suparati fetele , dar stiu ce vorbesc, mai ales daca anca zice ca-s mancarimi naspa rau de tot.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
martha78 spune:
Dana, eu nu am trompa scoasa, m-au operat pentru ca mi se pusese diagnosticul de sarcina extrauterina istmica, caci asa se vedea la eco, dar m-am operat degeaba ca sarcina era in uter, asa-i cand dai peste niste incompetenti 
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.