Aspirante optimiste-165

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Cristinici, merg la spit.Elias la dr.T.Sper ca stie el ce face, eu am incredere in el.
Marthanici nu mai stiu ce sa cred cand aud atatea lucruri.Cum ma sa te taie sa-ti scoata ce.... cand tu aveai bine mersi sarcina in uter.Mare ti-e gradina Doamne si multi"destepti" sunt in ea.
Va pupacesc

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata la toata lumea

Tocmai am aflat mai sunt doua gravidute Monica si Poliana Felicitari fetelor

Dana p bafta multa astazi ca am inteles ca vii la medic la Bucuresti

Anca eu cand am avut astfel de probleme pe langa niste ovule date de medic(nu-mi vine acum numele lor,ceva cu G)am facut cum spun si fetele spalaturi cu ceai de pelin amestecat cu galbenele si cu coada soricelului. Si sa vezi ca trece, cel putin dupa spalaturi ma simteam foarte bine.

Eu sunt in ziua 25 si am dureri de mijloc si de burtica. Ma simt rau ca atunci cand imi vine CM.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata lume! Va doresc o zi minunata!

Nu stiu daca ati aflat ca am fost la echo! Am AMENOREE,nicidecum sarcina! Mi-a schimbat tratamentul de stimulare!Pe langa vestile de-aici, chiar nu mai are importanta!

Dana P.astazi e o zi importanta pt. tine, nu pot sa nu ma gandesc, ca ai nevoie de toate gandurile noastre bune! Dumnezeu fie cu tine, fata draga! Astept vesti bune!
Poliana,felicitari pt. sarcina! S-o duci cu bine pana la temen si sa ai un bb sanatos, frumos si cuminte!
Ankawish, si eu am mancarimi urate, care nu cred sa aiba leg. cu igiena, fiindca si eu am grija de asta! La mine a inceput cu niste usturimi, o zi doua, apoi mancarime! Pt. sot, bag mana-n foc...eu fiind mai tot timpul cu el, deci nu se pune pb. Tot cu galbenele vreau sa ma tratez si eu!

la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Felicitari noilor gravidute Poliana si Monica! sa aveti Bbei sanatosi care sa va aduca numai bucurii.

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Va pupic dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata. Sa aveti un week end minunat!
Felicitari noilor mamici. Sa va bucurati de lunile astea frumoase...
Tumpi?
Vale, ai avut spor la ce ti-am urat?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna dimineata la fetele curajoase.. Va urez si eu sa aveti un wk.cu evenimente frumoase..
Valentina un mare si dulce pentru tine. Mersic pentru raspuns..si o sa incercam sa prestam cat mai mult ca cine stie..Dupa cum vad a inceput parca "sezonul" gravidoaselor..si ma bucur....
Aveam senzatia ca nu-mi citeste nimeni mesajul
pentru toate fetele burticoase si nu in ultimul rand pentru Simonette si Dana_p(iti tinem pumnii azi)..

Mergi la inceput

Vad ca mai e o gravidutza! Ce ma bucur! Bravo Monica,felicitari si tie si o sarcina usoara
Ela baga mare scumpa...ca n-are nimic! Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie cu oki!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by simonette

Buna dimineata lume! Va doresc o zi minunata!

Nu stiu daca ati aflat ca am fost la echo! Am AMENOREE,nicidecum sarcina! Mi-a schimbat tratamentul de stimulare!Pe langa vestile de-aici, chiar nu mai are importanta!

Da Simo am citit la endometru ce s-a intamplat si imi pare sincer rau Cred ca trebuie sa-ti refaci analizele, eu asa m-am hotarat sa fac luna asta dupa ce imi vin uratii si apoi cu analizele sa ma duc pentru prima oara la Cezara. E adevarat ca acum dupa ce te-am citit pe tine m-ai cam pus pe ganduri! Uite o
sa nu mai fii suparici.

Mergi la inceput

Alexia28,eu nu dau vina pe ea, mai degraba dau vina pe mine, ca astept prea mult de la ea si ca nu-i expun de fiecare data situatia mea de kk. De altfel, fata de alti dr. e OK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Saru'mana pentru raspunsuri.
Am fost la farmacie. Mi-au dat Nizoral pastile si Clotrimazol..parca asa se scrie...Sper sa treaca...
Erau bine sa fie mancarimi de altceva, nu din cauza de bacterii.

Vad ca aici ploua cu gravidutze. Ce bucurie, fetelor. Luna viitoare e Craciunul si bine ar fi sa avem toate cele II magice.
Io mi-as pune testul sub brad.
Si as face multe, multe...ca sa-mi bucur ochii

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput