Aspirante optimiste-165

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Uaaau,ia uite ce veste minunata am pierdut eu daca intru tarziu pe net!
Aysha,felicitaaari!sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!
Asi,asa dureri de la ovulatie???dute la dr!
io astept,azi dim temp. tot 37!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aysha2, felicitari pentru bebe, va urez atat tie cat si samburelului multa sanatate si fie ca bebele sa va lumineze viata!

I wish I were an angel...

"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna ziua, fetele.
Vreau sa felicit gravidutza. Aysha, ma bucur din suflet pentru tine!!!
Felicitari din toata inima.

Mai, io am o problema. Am niste mancarimi urate. De la ce poate sa fie. Am mereu grija pe unde ma asez, iar de igiena...ce sa zic???
Sunt de-a dreptu' obsedata.
Offff...ce aiurea e!
Ce Dumnezeu sa iau???

Va pup pe toate!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Anca, nu e candida cumva??

ceai de galbenele la greu ( spalaturi adica)!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Anca, la fel cred si eu ca niste spalaturi ar fi indicate cu galbenele in care pui si niste bicarbonat de sodiu

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet, uite ca suntem impreuna si la rau dar si la bine
Gogosarici,sotul a zis " cred ca glumesti, nu poate fi adevarat !" dar cum eu nu fac astfel de glume si-a dat seama ca vorbesc serios si apoi m-a asaltat cu telefoanele toata ziua !
Va pupa pe toate
Aysha 5 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara fetelor.

Asi, ti-a intarziat cumva? ca altfel ar fi prea devreme sa ai asemenea dureri de la extrauterina! iti spun din proprie experienta. Si inca o intrebare: ai fost operata de apendicita ? ca la criza de apendicita te doare asa, cu picior cu tot. Daca nu-i nici-una nici alta, Doamne-fereste de vreun chist la ovar, ca am mai auzit pe cineva de le Endometru care a avut criza de-asta si avea un chist mai mare pe ovar care i se sparsese. Sa nu te superi pe mine, nu vreau sa te sperii, dar macar poate-ti faci idee. Daca te mai doare, du-te la dr oricum!

Dana, cand rezolvi problema? te duci la Bucuresti, nu? Te-am vazut in seara asta, pe la 5 si ceva, traversai la Casa de Cultura. Cred ca mai erai cu cineva (sau poate doar in paralel cu tine, o doamna). Eram la semafor in masina.

Anca, au dreptate fetele, cu spalaturile scapi mai usor de mancarime. Am mai citit ca iaurtul natural face la fel de bine, aplicat local ( eu am incercat, dar parca mai bine a fost cu ceai de galbenele). Multa sanatate!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Andicu, maine dimineata plec la Bucuresti.Nu stiu cum o sa se rezolve situatia mea, doctorul mi-a spus ca-mi da niste injectii sa fac si care elimina sarcina. Tu cand ai avut a doua extrauterina tie nu ti-au spus nimic de injectii, pastile, ceva care sa-ti salveze trompa?Eu am mai auzit de injectiile astea de la cineva care a scapat de 2 extrauterine cu ele, dar la a treia i-a zis doctorul ca daca o face ii scoate trompa (si ea avea o trompa scoasa si a ramas cu una pe care a facut 2 extrauterine astea pe care le-a eliminat cu injectiile astea).
Da eram cu mama , mergeam spre casa, imi pare rau ca nu te-am vazut.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Dana si eu am incercat cu injectii pt eliminare (ergomet, oxitocina), dar nu a mers, stiu ca acum sunt altele mai tari
Sper sa ai moroc maine si sa fie bine intr-un fel sau altul!
pupici

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Danuta, stai linistita, nici n-aveai cum sa-ti dai seama ca eram eu intr-una din masinile alea!
Ptr mine s-a optat ptr laparoscopie ptr ca era destul de mare sarcina si pe urma, prof. care m-a operat a vrut sa vada bine ce am pe-acolo si daca poate sa rezolve ceva. Din pacate nu s-a putut prea mult. Mi-a verificat si partea cealalta unde fusese trompa dreapta si mi-a zis ca dr care m-a operat aici, la CTa facuse treaba buna . Oricum, daca rezolvi cu pastile sau injectie sa fii pregatita sa te tina uratii mult. Eu daca-ti aduci aminte am avut ciclu vreo luna dupa operatie, si mi-a mai zis cineva care eliminase extrauterina cu injectie, ca a tinut-o 2 luni! asa ca sa nu te sperii, cica e normal, ca te cureti mai greu!
Mult succes si multa sanatate! sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa-ti salveze trompa!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput