Aspirante optimiste-165
Raspunsuri - Pagina 10
valentinag spune:
Uaaau,ia uite ce veste minunata am pierdut eu daca intru tarziu pe net!
Aysha,felicitaaari!sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!
Asi,asa dureri de la ovulatie???dute la dr!
io astept,azi dim temp. tot 37!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
anangel_lexi spune:
Aysha2, felicitari pentru bebe, va urez atat tie cat si samburelului multa sanatate si fie ca bebele sa va lumineze viata!
I wish I were an angel...
"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Anca Wish spune:
Buna ziua, fetele.
Vreau sa felicit gravidutza. Aysha, ma bucur din suflet pentru tine!!!
Felicitari din toata inima.
Mai, io am o problema. Am niste mancarimi urate
. De la ce poate sa fie. Am mereu grija pe unde ma asez, iar de igiena...ce sa zic???
Sunt de-a dreptu' obsedata.
Offff...ce aiurea e!
Ce Dumnezeu sa iau???
Va pup pe toate!
anca...SIGUR intr-o zi

martha78 spune:
Anca, la fel cred si eu ca niste spalaturi ar fi indicate cu galbenele in care pui si niste bicarbonat de sodiu
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
AYSHA 2 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet, uite ca suntem impreuna si la rau dar si la bine 
Gogosarici,sotul a zis " cred ca glumesti, nu poate fi adevarat !" dar cum eu nu fac astfel de glume si-a dat seama ca vorbesc serios si apoi m-a asaltat cu telefoanele toata ziua !
Va pupa pe toate
Aysha
5 fix
andicu spune:
Buna seara fetelor.
Asi, ti-a intarziat cumva? ca altfel ar fi prea devreme sa ai asemenea dureri de la extrauterina! iti spun din proprie experienta. Si inca o intrebare: ai fost operata de apendicita ? ca la criza de apendicita te doare asa, cu picior cu tot. Daca nu-i nici-una nici alta, Doamne-fereste de vreun chist la ovar, ca am mai auzit pe cineva de le Endometru care a avut criza de-asta si avea un chist mai mare pe ovar care i se sparsese. Sa nu te superi pe mine, nu vreau sa te sperii, dar macar poate-ti faci idee. Daca te mai doare, du-te la dr oricum!
Dana, cand rezolvi problema? te duci la Bucuresti, nu? Te-am vazut in seara asta, pe la 5 si ceva, traversai la Casa de Cultura. Cred ca mai erai cu cineva (sau poate doar in paralel cu tine, o doamna). Eram la semafor in masina.
Anca, au dreptate fetele, cu spalaturile scapi mai usor de mancarime. Am mai citit ca iaurtul natural face la fel de bine, aplicat local ( eu am incercat, dar parca mai bine a fost cu ceai de galbenele). Multa sanatate! 

Vine si randul meu..
Pozele mele
dana p. spune:
Andicu, maine dimineata plec la Bucuresti.Nu stiu cum o sa se rezolve situatia mea, doctorul mi-a spus ca-mi da niste injectii sa fac si care elimina sarcina. Tu cand ai avut a doua extrauterina tie nu ti-au spus nimic de injectii, pastile, ceva care sa-ti salveze trompa?Eu am mai auzit de injectiile astea de la cineva care a scapat de 2 extrauterine cu ele, dar la a treia i-a zis doctorul ca daca o face ii scoate trompa (si ea avea o trompa scoasa si a ramas cu una pe care a facut 2 extrauterine astea pe care le-a eliminat cu injectiile astea).
Da eram cu mama , mergeam spre casa, imi pare rau ca nu te-am vazut.
Dana
Poze
martha78 spune:
Dana si eu am incercat cu injectii pt eliminare (ergomet, oxitocina), dar nu a mers, stiu ca acum sunt altele mai tari
Sper sa ai moroc maine si sa fie bine intr-un fel sau altul!
pupici
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
andicu spune:
Danuta, stai linistita, nici n-aveai cum sa-ti dai seama ca eram eu intr-una din masinile alea!
Ptr mine s-a optat ptr laparoscopie ptr ca era destul de mare sarcina si pe urma, prof. care m-a operat a vrut sa vada bine ce am pe-acolo si daca poate sa rezolve ceva. Din pacate nu s-a putut prea mult. Mi-a verificat si partea cealalta unde fusese trompa dreapta si mi-a zis ca dr care m-a operat aici, la CTa facuse treaba buna . Oricum, daca rezolvi cu pastile sau injectie sa fii pregatita sa te tina uratii
mult. Eu daca-ti aduci aminte am avut ciclu vreo luna dupa operatie, si mi-a mai zis cineva care eliminase extrauterina cu injectie, ca a tinut-o 2 luni! asa ca sa nu te sperii, cica e normal, ca te cureti mai greu!
Mult succes si multa sanatate! sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa-ti salveze trompa!
Vine si randul meu..
Pozele mele