Aspirante optimiste-165

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

AYSHA, felicitari, asta da veste buna.
Am avut calc defect, si acu am intrat sa vaz ce s-a mai intamplat.Si ce imi vazura ochii???Avem o gravidutza.Sa ai grija de tine si de bb din burtica.sa ne spui ce a zis sotul?

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

`
Buna dimineata fetele de la aspirante optimiste,

Am aflat de la endometru ca avem aici o gravidutza fericita.
Asa ca am intrat si eu sa o felicit.
Aysha, din suflet iti doresc sarcina usoara si un bb sanatos. Felicitari !!! Ma bucur pentru si alaturi de tine.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Dana, nu ne-ai mai spus nimic, ce ai mai aflat despre sarcina, esti bine?

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Aysha felicitari si o sarcina usoara !

Fetelor stiti ca ieri va povesteam ca ma dor ovarele?Inspre seara s-a localizat durerea in dreapta.Era o durere destul de mare ,ca atunci cand faci stimulare si pregnyl.Nu i-am dat mare importanta.Am avut o seara frumoasa si pe la 3 m-a trezit durerea .A fost groaznic avem impresia ca se rupe ceva in mine.Ma durea si spatele si piciorul.Eram gata sa plec la urgenta.Intr-un final am luat un nurofen forte si durerea m-a lasat.Pe la 6 am adormit si eu putin.
Asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Aysha felicitari fata frumoasa !
Sarcina usoara si un bebe sanatos , voios si mancacios !!!!

toate fetele fara deosebire
Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Vin si eu tot de la endometru cu urarile de rigoare:
FELICITARI AISHA!!!!
Iti doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Asi, si pe mine ma lovesc dureri din astea inexplicabile, cateodata sunt ca niste intepaturi, dar durerea este profunda... bine ca ai gasit rezolvarea si te-ai linistit

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Azi stau ca pe ace ca daca ma mai doare fug la doctor nu cumva sa fie vre-o extrauterina.M-a durut ingrozitor.Niciodat nu m-a adurut asa rau.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ziua buna fete frumoase!Danutoimi pare rau pt tine si sper sa treci cu bine si peste acest soc.Ai grija de tine si Dumnezeu sa te ajute in continuare.Ayshafelicitari si sa ai o sarcina usoara si fara probleme.Eu am inceput munca aseara si a fost tare rau:o noapte fara odihna,urgente si mi-a mai fost si rau.Sa le dea Dumnezeu sanatate colegelor ca tare ma mai menajeaza.La munca nebunie,acasa si mai si,pt ca sapt viitoare ma mut de la socrii in Dr Taberei(in sfarsit singura cu barbatul meu)si facem bagaje si alte nebunii.Va pupilicesc si aveti grija de voi

http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA sapt 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Martha sunt bine.Sarcina nu este in uter, este extrauterina numai ca duminica nu se vedea unde este si ma duc maine sa vedem unde se ascunde.Maine vad ce tratament imi va da sau ce mi-o face , ca acum chiar am ajuns la un stadiu de indiferenta totala ca oricum pe cale naturala nu stiu daca mai am tupeu sa incerc in cazul in care-mi va fi salvata trompa.
Asi ai grija de tine.

Dana
Poze

Mergi la inceput