Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76
Raspunsuri - Pagina 9
Tabitha spune:
Simonette: eu ma rog sa nu-ti vina uratii si sa te bucuri de o sarcina normala.
Mi-e mi-a scazut TB la 36,7 azi dimineata. Pe sambata - duminica astept uratii ca sa pot incepe apoi tratamentul de stimulare si fuga la IA. E prima la mine si imi doresc sa se produca minunea cat mai repede. Ce bine ar fi ca pe 25 dec sa-l anunt pe sotul meu ca suntem insarcinati...
Si la fel va doresc si voua. Ca pe 25 dimineata sa facem toate cate un test si sa fie pozitiv. Asta da cadou...
Tabi
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Mishu - hai mama .... mai iesi si tu la interval ... ca acusi se arata capitolul 100.Noi astea vechi ... stim de ce ...
Va pupa fata pe toate.
Miro sunt si eu pe aici,mai rarutz cu scrisul,mai mult cu cititul...Spun "prezent" din cand in cand dar cam din fundul butoiului ca recunosc ca exact acolo "imi fac veacul"....
.Cat despre cap 100,acum depinde si cum ma va prinde...Sunt necajita ca sunt intr-o "glorioasa" zi 3 a unui "nou inceput" (fir-ar el sa fie de inceput vesnic) si tare ma tem sa nu fie un inceput de sfarsit....Oricum eu prea bine nu ma simt si e tare ciudat ce mi se intampla in ultima vreme,cred ca va trebui sa fac mai devreme analizele alea hormonale pe care le programasem la inceputul anului viitor ....
Sunt si eu alaturi de Danutza P si ii tin pumnii sa se termine cu bine episodul prin care trece... si de cealalta Danutza sa nu se dea batuta....
Simonette draga,e tare ciudat ce se intampla si le tine,poate totusi va fi bine?
Si mie mi-e dor de prietenele noastre mai vechi: Princessita,Mihaipopescu,Motzunica de care nu mai stiu chiar nimic...
Alexia iti tin pumnii ca inseminarea asta sa fie cu noroc...
Iepu,mi-e dor de tine!
Va pupic pe toate cu drag!
Si sa auzim de bine!Ina

simonette spune:
Bubulina mea,cum sa nu te bag in seama? Sunt doar
rau de tot, ca ma contrazic cu organismul asta al meu, care s-a gandit sa ma puna la grea incercare, dar te iubesc si iti doresc sa vina bebelusul cat mai repede si la tine! Hai nu fi suparata pe mine, daca te 

asa mult iti trece?
Tabitha
si pe tine!
Catty, bafta multa la echo, musai sa nu ne lasi prea mult sa asteptam vesti!

Nu fac nici un test...poate prin ziua 45!
Lianooo,nu mai sta cu sufletul la gura, ca tre sa stai linistita acum, sa se prinda bulgarelu'! Ce vrei sa spui? Ca toate testele si-au pus in gand sa ma induca in eroare? DEREGLARE, ASTA E!!!
Liana30 spune:
iubita nici o DEREGLARE....DA???????
ai sa vezi tu ca am avut dreptate
fetele hai la galerie pentru caty
...

....

bafta multa si te asteptam cu vesti bune...
Mishuleeeeeeeeee vrei sa vin si la tine cu
..pai?
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
MISHULINA, ce cauti tu in butoi?
Sa faci bine sa iesi imediat de-acolo, deschide larg fereastra, da-ti doua palme peste fata, trage o gura de aer 'proaspat' si treci pe baricade!
Orice pb. avem, ne razboim, nu lasam dihania sa castige teren in fata noastra! Nu dam inapoi! Suntem femei, deci putem sa schimbam lumea!!!
Hai iubita...curaj...maine va fi mai bine!!!
Liana30 spune:
feteleeeee azi e marti..oana e la dc...deci..hai la galerie..
...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
feteleeeee azi e marti..oana e la dc...deci..hai la galerie..
...

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
pai sa te pregatesti ca o sa mananc cat pentru 2![]()
..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"