Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76
Raspunsuri - Pagina 8
ionica spune:
Salut
Bineanteles ca ma inscriu din nou la lupte!!
in decembrie vom merge in vacanta vreo 10zile poate pot sa dau randament de data asta!
Nu stiu ca asi fi facut fara voi,cred ca eram de mult in depresie,iata ca am scos capul si merg inainte :
pupici la toate!!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
Liana30 spune:
uite-ma![]()
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine...
sa nu va suparati dar nu pot sa va scriu la fiecare in parte pt ca sunt foarte obosita..doar ce am venit si am si sarit pe calculator v-am citit cu sufletul la gura sa aflu vesti bune dar se pare ca nu prea sunt..dana sper din tot sufletul sa fie bine..simo inca sper ca ..doar..doar nor venii nenorocitii..
oana tie iti multumesc din tot sufletul..nu stiu ce m-as fi facut fara tine..
danutza
va
si va pupacesc pe toate fara exceptie..si bun venit celor noi

babutzooo
nu te-am uitat dar sunt tare ingrijorata ca nu mai apari
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
numeioana spune:
Fetelor, daca si maine am temperatura ridicata (37.2) inseamna ca am avut ovulatie duminica, pe 13 noiembrie!!! Uraaaaaa
. E primul ciclu pe care il monitorizez si mi-era frica sa nu cumva sa lipseasca ovulatia. Inseamna ca e totul OK. Cam cate cicluri sa monitorizez pana sa ma apuc de treaba? Vreau sa facem tot ce ne sta in putinta sa iasa fetita. Asta ca sa nu zicem ca nu am incercat toate variantele!!!
Oricum, daca ma hotarasc sa incepem in primavara vreau sa ma monitorizez pana atunci. E bine asa? Sau ma chinui in zadar??
Ioana
marrina spune:
Azi va salut cu inca un pic de dezamagire in suflet...la cate vesti
am citit pe aici saptamana asta...

pentru toate fetele
Probabil nu voi mai aparea prea des dar sigur voi fi cu sufletul langa voi.
Si vroiam sa va mai spun ceva important, celor care iau antiinflamatorii pentru durerile de la ovulatie, mai bine nu le luati pentru ca unele antiinflamatori inhiba ovulatia 

Madana spune:
Ionicace bine imi pare ca ai revenit in lupta.
sper ca din escapada de 10 zile sa te intorci cu suvenirul dorit
. 
Mirela cea fericita
am vorbit eu cu barza si a s\zis ca bb-le e la locusorul lui.
Dana eu sper ca o sa fie totul ok 
Diciu cum mai stai iubita cu racelile? Nu-i asa ca virusii s-au speriat de mine
si au inceput sa plece?
MOana incepe o noua saptamana ... fierbinte? Inteleg, pregatirile sunt in toi 

si apoi rezultatul 
:Dana
simonette spune:
Buna dimineaaata!Daruiesc din inima 

si

fiecareia, si o zi in care sa avem numai vesti bune!
Danangie,chiar ma intrebam ce-o mai fi cu tine! Lucrezi deja la noua slujba...te-ai mutat deja!?!
si sper ca totul sa se aseze perfect pt. tine!
Marrina,ce se intampla cu tine? De ce nu mai poti intra? Sper ca nu ai pb. O sa-ti simt lipsa...cine imi mai tine isonul cu TB-urile?
cu drag!
Numeioana,succes cu monitorizarile si in primavara sa vina bb neintarziat!![]()
Liana,asa linistita, te-ai intors? Nu ne pove nimic? Cum fu? Sper sa fie cu ochisori de data asta!
olteanca!
Ionica,decembrie, e o luna propice pt. facut bebei, iti doresc o vacanta din care sa va intoarceti trei!
Mirela, posibil sa fie de la implantare petele tale,...eu sper asa sa fie!![]()
Diciulica,iubita...fa-te bine o data, cu homeopate sau fara ele, ca noi te vrem in lupta, aici cu noi!

MOana,te pregatesti cu trup si suflet pt. noua IAS?! Sa fie cu oki de data asta!
fata inteleapta!
Dyutza,bine ai venit si sa treci rapid la gravidute!![]()
Tanya,succes cu analizele!
Dana p. eu tot mai sper pt. tine, ca bb sa fie unde trebuie! Daca nu, sa se termine totul cum e mai bine!
Pe toate celelalte fete le iubesc si le doresc o zi buna si bebei curand!

Eu...ziua 38 a unui CM care nu stiu de ce nu mai vine...TB in ziua 23 dupa IAS se incapataneaza sa ramana la 37...as spera, dar ce? Ca toate testele din lume sunt impotriva mea??? Abia astept sa vina scarbele, sa ma vopsesc... sa ma epilez...sa-mi fac de cap!!!
iepurila spune:
Neata la fete frumoase,
Alexia sa fie intr-un ceas bun si Doamne ajuta.
Mirela tin pumnii stransi si te asteptam cu vesti.
Ingerasa te bag si eu in seama. Te pupic dulce dulce.
Amely, sarumana de intrebare. Iau cumintica tratamentul hormonal si sper sa intru si eu candva pe campul de batalie.
Pupici la toate
PS: Ionica toata stima
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Liana30 spune:
linistita????????hmmmmmm..nu asi zice...![]()
astept cu sufletul la gura sa ne dai vestea..nu stiu de ce dar eu inca sper ca va fi cu oghi..deci retine..cu ochi...
cum fusa????![]()
pai fusa bine...nesperat de bine..cred ca oana m-a trecut deja la panou ca daca nu,,,,,,,,vin cu 
![]()
![]()
![]()
va salut si va doresc o zi minunata...spor la munca celor in focuri![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
catty spune:
Buna dimineata frumoaselor,
MADANA te cred si ru ca un test pozitiv ar fi cel mai bun cadou pt sotul tau.
IONICA ma bucur ca ai reusit sa treci peste tot ce a fost greu in viata ta si ca esti gata sa mergi mai departe.
AMELY ce vesti mai ai?
INGERAS26A crede in minuni si ele vor fi posibile.
MIRELA sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori si totul sa decurga normal.
SIMONETTE te-ai hotarat daca vrei sa faci testul ala de sange ca macar asa sa scapi de dubii?
DANA P stai linistita pana vineri si daca vrea Dumnezeu totul este posibil chiar si o sarcina normala chiar daca tu ai aceleasi simptome ca la cea precedenta.
M OANA pe cand a doua inseminare in calitate de profesionista?
DYUTZA bine ai venit printre noi.
Si ca sa sunscriu si ei la cele spuse mai devreme SUNTEM CELE MAI TARI !!!!!!!!!!!!!!!
Eu ma duc la eco intr-o ora. Imi este tare frica, dar continui sa sper ca totul este ok si nu o sa am vesti proaste. Parca as fi un condamnat la moarte care isi asteapta sentinta.
O sa intru in jur de ora 12 sa va spun cum a fost.

pentru cele mai tari fete din lume. Va iubesc.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
bubulina1 spune:
Neata fetelor!
Simonette, pe mine nu ma bagi deloc in seama? Sa inteleg ca pana joi nu vrei sa faci testul ala de sange, nu? OK, daca vrei tu sa ne lasi sa fierbem, nu ma supar.
Madana, te-ai hotarat daca faci testul maine sau poimaine? Dupa 12 zile ar trebui sa se vada, daca e sa fie. Bafta multa!
marrina, te inteleg prin ce treci, si eu am avut o strangere de inima cand am citit, dar nu avem ce face, viata merge mai departe. Si nu stiu daca departe de forum m-as simti mai bine.
Mirela si danap - bafta multa!
Dyuta bine ai venit si sedere cat mai scurta!
catty, bafta multa la eco! Te asteptam cu vesti bune!
Pupici la toate fetele!
"Speranta moare ultima"