Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata fete harnicute! Ati avut ceva activitate...
Tabitha, eu cred ar trebui sa numeri incepand cu 25, ca atunci zic eu ca ti-au venit rusii... Cu termometrul electronic, cam 2-300.000, depinde de firma (Chicco, de ex. sunt ceva mai scumpe)

Madanutza, din fericire depinde numai de noi, sa ocolim astfel de dr-i... ma bucur ca fetele au atras atentia, in fond optiunea e a noastra si noi decidem cum e mai bine pentru noi... A, si La multi ani pt. sot! Asta imi aminteste ca sambata, pe 19, este si ziua mea (tot scorpion!)

Tanya, multa bafta cu analizele!

Mirelaishappy, abia astept sa vii cu vestea buna, cand mai mergi la dr? sampania e la rece

Adriana mica, si eu am avut o perioada ceva mai lunga de recuperare dupa chiuretaj, asa ca nu te nelinisti, este normal, depinde de la femeie la femeie...

Carmencita, asa am facut iubita, am prestat cu drag si spor aseara, ba chiar mi-am luat "perdaf" de la T. fiindca i-am marturisit ca am prestat si duminica seara...(desi in sufletul meu ma bucur ca am facut-o)

MOana, mie-mi spui? si eu am stat ca pe ghimpi ca ovulez noaptea in somn, de aia am si prestat ca disperatii, de era sa ma ia T. de ciuf...

DanaP, Doamne ajuta sa fie bebita la locul lui! pentru tine.

Ionica, despre juice-ul de in nu stiu eu prea multe, dar ma bucur ca ti-a reglat CM-ul si ca ai reintrat in lupta! Bafta!

Danangie, chiar ma intrebam ce faci... Poate ar fi bine sa iei in continuare picaturi din plante ot. reglarea ovulatiei? Mie imi fac foarte bine

Numeioana, n-ar fi rau sa va apucati de pe acum de treaba, si intre timp te si monitorizezi, ce zici? Eu stiu ca daca prestezi mai des, din 2 in 2 zile incepand cu ziua 10, cresc sansele sa concepeti fetita!

Catty, multa bafta la eco, sa ne zici ce ai facut!

Iepu, succes mult cu tratamentul hormonal, sa dea rezultate cat mai bune!

Dyuta, bine ai venit si sedere scurta la aspirante!

Ingeras, Liana, Marrinuche, Simonette, Bubulina si toate-toate fetele, cate un si o pentru fiecare!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dimineata!

Onutza iti multumesc mult...as face si eu galerie,numai ca la mine nu apar toate aceste smilies pe care le aveti voi...de ce oare?...
Liana ...tare ma bucur ca fusa totul bine...iti tin pumnii strinsi
Catty multa bafta la eco...
Simo in ciuda testelor negative eu tot cred ca esti gravi...
Ionica

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, apreciez pumnii pe care ii tineti stransi pentru mine, sa dea Domnul sa fie cum ziceti! Eu mai fac azi e eco si eventual inca o inseminare, si dupa aceea asteptam. Cu toate ca nu-mi pun mari sperante in inseminarea asta, chiar dimpotriva, fac planuri marete pentru FIV in martie-aprilie. Nu sunt naiva si chiar l-am avertizat pe al meu sa ramana ancorat in realitate, ca va trebui sa facem si luna viitoare acelasi lucru.
Ceea ce sper insa, este sa fi ovulat sa nu mai fac iar chist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Ma alatur si eu galeriei pt. Catty si Oana sa vina amandoua cu vesti bune

Mishulina ce aud ti s-au inecat corabiile si tu . Iti intind o mana ca sa iesi din butoias ca ai lucruri muuult mai importante de facut.

Bubulina nu m-am hotarat inca daca sa fac testul sau nu , dar o sa te tin la curent.

Carmencita sa sti ca chiar imi placea sa lucrez cu publicul cand eram functionar public.

Dyuta bine ai venit, dar cum noi suntem doar intr-un mic popas pe aici, in drum spre , iti doresc sa "poposesti" si tu cat mai putin pe aici.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mishulina, afara din butoi, ca n-avem voie!!!
Madana, test, pls!!
Simonette, tu cand iti faci test de sange? Sa fie cu ochisori!!!
Alexia, bafta multa astazi, sa fie bb luna asta!
Amely, Katty, Oana, Liana, Tabi, Asi, Piccaflor, Bubulina
Dyuta, bine ai venit si sa fugi repede la gravi!

Fetele, intrebare: o fi posibil ca eu sa ovulat mai tarziu (reamintesc ca in z 19 am fost la eco si valorile erau varza: foliculi de max 12mm si endo 7 mm) si de-asta sa nu-mi vina - sa fie faza luteala de 14 zile? Sau este dereglare? Sau este bb? Astezi este z34, deci 6zile intarziere.
Daca nu vine pana vineri, ma duc sa fac un Beta HcG, nu pierd nimic, dar macar stiu o treaba. Nu am nici un simptom de CM sau de sarcina.

Voi aveti idee, faza luteala dureaza tot timpul 14 zile sau mai mult?

Sper in minuni :))

Pupicei multi, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ingerasule,in martie, prin ziua 17, dr. mi-a zis ca nu am nici o sansa in luna aceea ca activitatea ovarelor e zero! Eu am continuat sa-mi iau TB si prin ziua 25, am ovulat...In luna aceea am si ramas gravida, pacat ca am pierdut acea sarcina! Deci poti ovula, mai ales daca ai foliculi, eu nu aveam! Despre faza luteala...la mine dureaza mai mult, de ex. luna trecuta a durat 18 zile!!! Ma gandesc[,] ca poate fi cu ochisori si la tine! De ce nu? Tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Ingeras dragalas, 6 zile de intarziere spui? Poate ne rezervi tu o surpriza. Faza luteala poate fi mai mare de 14 zile dar totusi 20 de zile e prea mult. Sper sa fie cu ochisori, si fa testul mai repede, nu ne tine in suspans. Eu mai astept cu testul pana maine ca am emotii. Deja autosugestia functioneaza la mine, tot am impresia ca mi-e greata, dar sunt convinsa ca este doar imaginatia mea buclucasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Madana,scumpo, sper sa nu fie in imaginatia ta si sa fie doua liniute!

Mergi la inceput

Simo tu cand facu testul din sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor,
Acum vin de la eco si va raportez cu respect urmatoarele:
BOMBA BOMBELOR, am ovar si trompa pe partea stanga si sunt la ovulatie adica folicul de 22 mm tot la ovarul stang, presupus lipsa. Endometru de dimensiuni satisfacatoare, dar nu mi-a scris exact dimensiunea lui.
Ovarele au dimensiuni mai mici de circa 20/18 mm si uter destul de mic, dar nu de la operatia suferita ci din dezvoltarea lui, adica de 4,2/2,9 mm.
Stiu foliculul este cam “anemic”, dar avand in vedere ca nu am facut nici o stimulare pana acum este multumitor, nu credeti? Problema cu uterul este mai delicata, iar doctorita crede ca imi va fi mai greu sa raman.
Una peste alta, este o veste buna si una rea, dar macar acum stiu cu siguranta ca “sunt intreaga”, intelegeti ce vreau sa spun nu?
Acum il sun pe doctor si as vrea sa il intreb daca pot sa fac pregnyl in seara asta pt a fi sigura ca ovulez si sa am ceva sperante. L-am sunat si mi-a spus ca ma asteapta in seara asta la ora 18 la cabinet dar nu mi-a dat voie sa fac pregnyl.
Voi ce credeti? E de bine ce am aflat astazi?
Eu parca incep sa intrevad o speranta mai mare ca pana acum. Imi venea sa plang atunci cand mi-a spus ca ovulez pe partea stanga.
Va multumesc tuturor pt sustinere. Va iubesc pe toate si stiu sigur ca fara voi ma pierdeam pe drumul asta greu pe care il strabatem toate.
Va pup si intru mai tarziu ca am ramas in urma cu treaba.

catalina

Mergi la inceput