Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Catty, bravooo! ce ma bucur! dar cum spui tu ca nu este ok folicul de 22mm??? Daca are peste 14mm poti ramane gravi, am citit in mai multe locuri!
Madana, Simonette, eu in z19 inca nu ovulasem, deci daca am ovulat dupa aceea, contrar celor "zise" de dr in z19 (cum ca as avea ciclu anovulator), atunci faza luteala inca nu s-a sfarsit...dar eu cand ovulam in z 19-20, CM venea tot la 30 z. Asa ca ... imi permit sa sper si sa ... cred in minuni!
Nu-mi mai fac alte teste de sarcina, fac direct de sange, daca nu vine pana vineri!
Bafta multa si voua si hai sa le facem un cadou nemaipomenit sotzilor nostri! Ca si al meu se sarbatoreste la inc lui dec...si daca e bb, nici nu ma gandesc sa-i spun pana atunci...il voi invita direct la eco sa-si vada puiul! Doamne, ce frumos e sa visezi!!!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Catty cat ma bucur, vestile sunt minunate, iar la 22mm foliculul nu e chiar anemic. E cam ciudat cum de pana acum trompita stanga era pierduta, asta spune multe de profesionalismul dr.-ilor la care ai mai fost. Eu ma bucur pentru tine. Sa faci cum spune dr. in legatura cu pregnyl, pare sa stie despre ce vorbeste. Si noi te iubim [pup]

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pup "endometrele"!

Catty, vesti bune! bravo tie! ma bucur pt tine! si din cate stiu si eu foliculul tau arata foarte bine; succes la ,poate ne faci o surpriza placuta luna asta !!
Ingerash, ne dai sperante ca se mai mareste listuta aia de ! ma ptr tine sa ajungi la testul ala de sange pozitiv !!
Mishuleee,sa stii ca si eu trec prin stari "din-acelea"..ma mai lasa, ma mai apuca, dar nu cedez,si desi am momente cand parca nu-mi vine nici sa scriu , nu rezist 2-3 zile pana nu vin cu o imbarbatare !! asa parca mai prind si eu curaj!de multe ori doar citesc si ma gandesc ca nu prea am ce sa scriu despre mine, asa ca , la ce bun?! dar ptr fete, nu rezist si mai dau si eu pe ici, pe colo! si oricum mi-e dor de tine si de zilele in care erai mai prezenta !
Moana, tinem pumnii si facem galerie ptr tine !!
Simonette, inca nu mi-am pierdut speranta in privinta ta! cand faci testul de sange?
Madana,bafta si tie! ce bine-ar fi sa fie cu ?!!
Alexia, sa dea Domnul sa intri si tu pe listuta luna asta!!!

Haideti, fetelor,poate se mai mareste lista aia de la inceputul capitolului!! pe bune, sunteti multe de data asta, trebuie sa reuseasca cateva din voi, daca nu TOATE~! cazusem eu in butoi cand am vazut cum au esuat aproape toate FIV-urile , asa ca m-am mai inviorat cand vad cate sunteti in prag de teste!!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine in gasca voastra?Va urmaresc de ceva vreme si m-am in hotarat in sfarsit sa si postez.........
Sa va spun un pic despre mine...in iunie am pierdut o sarcina de 11 saptamani oprita in evolutie-era prima sarcina .Dupa 2saptamani am primit si diagnosticul: sarcina molara partiala si interdictie de a ramane gravida 1 an!
In sfarsit ......sa revin... dupa nici 6 luni de asteptare m-am hotarat dupa o indeluuuuuuunga cercetare pe net si dupa o evolutie buna a rezultatelor(B-hcg)sa incercam din nou!
Numai ca... ciclul meu de la 28 de zile s-a dereglat la 25 de zile si nu prea mai stiu cand ovulez
Am fost le doctor imediat dupa menstruatie -ziua a7-a si cica-s ok endometru de 7 mm si foliculi de 5 pe dr si 7 pe stg!Si la un ciclu de 25 de zile ovulatia e la a 11 -a zi!Acuma sunt in ziua a 16-a si habar nu am daca am ovulat!
CAnd am citit ce valori aveti la foliculi m-am speriat......... oare nu ovulez ca la asa foliculi ce mici....????!!
Ma paote ajuta cineva cu niste informatii,please?
va pup!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Iube2001 cum sa nu te primim si pe tine. Imi pare rau de experienta prin care ai trecut in iunie, dar ma bucur ca esti pregatita sa o iei de la inceput. Sper sa reusesti in curand sa ai bb-le mult dorit. Nu stiu cum sa-ti raspund la intrebare dar, la cum le stiu eu pe fetele astea de pe aici destepte si dragute, o sa primesti lamutiti cat de curand.

Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Iube2001, nu ti-ai luat niciodata temperatura bazala? Nu ti-ai urmarit mucusul pt a observa daca in perioada premergatoare ovulatiei i se schimba consistenta si devine mai gelatinos si mai albicios ca de obicei. Intra pe www.fertilityfriend.com , fa-ti user, ia-ti temperatura bazala in fiecare dimineata de preferat la aceeasi ora si inainte sa te dai jos din pat, apoi introduci datele pe fertility si el iti spune daca ai ovulat sa nu. mai intra si pe dc si vezi la seciunea PRECONCEPTIE ca iti calculeaza perioada probabila de ovulatie.
Vezi ce iti raspund si celelalte fete si apoi treci la treaba

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Catty, ma bucur pentru tine! In primul rand ai ovarul la locul lui si in al doilea rand functioneaza f. bine! Bafta multa diseara!!!
Ingeras, sa inteleg ca vrei sa ne faci surprize? Noi de abia asteptam!!! Mai sunt doar cateva zile pana vineri. Daca ai ovulat in ziua 19 si ai 14 zile faza luteala inseamna ca tb sa faci testul incepand cu ziua 31 (cam lung, poate nu mai vine?)
Amely, bafta multa si la tine sa fie cu ochisori
iube2001, imi pare tare rau de pierderea suferita. Eu zic ca ai nimerit bine aici caci o sa gasesti un grup de fete care se sustin reciproc pentru ca sa trecem mai usor peste problemele pe care le avem. Daca vrei sa stii cum "functionezi", poti sa incepi sa iti iei in fiecare dimineata temperatura bazala, iti faci un cont pe site-ul www.fertilityfriend.com si vei vedea cam in perioada a CM ai ovulatia si cate zile are faza luteala etc.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna Iube, bine ai venit si sa nu stai mult pe aici! Imi pare tare rau de sarcina pierduta :(( Poti ramane insarcinata daca ai foliculi peste 14mm in ziua ovulatiei...Ai tai sunt ok pt ziua 7, dar ti-ai facut eco prea devreme. Tb sa-ti mai faci in z 11-12 si z 14 sa vezi exact care este situatia. Bafta multa!
Andicule si eu ma rog sa fie bb! Asa cum spunea dr meu sapt trecuta cand l-am sunat sa-i spun ca astept rushii sa incep tratamentul: "poate nu-ti mai vine, Doamne-ajuta"! E tare bine sa fii optimist si sa speri, ca eram cam neagra cand am iesit de la eco 2 din z19 la ce valori aveam :(( Tu ce faci? in ce zi eshti? Sa nu te mai aud ca intri in butoi, da? mama fata!

Pupicei tuturor endometroaselor curajoase si pline de speranta, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Catty ...ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune...
Ingerashule cred ca tu ne rezervi o surpriza foarte placuta..
Iube2001 bine ai venit...dar sa nu stai prea mult aici...ca noi in curind ne vom muta la gravidutze si speram sa te intilnim acolo...
Simonette iti sint chiar atit de antipatica?...de cind m-am alaturat grupului nu m-ai bagat niciodata in seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Iube2001 bine-ai venit ! din cate stiu eu sa-ti raspund,n-ai de ce sa te ingrijorezi; foliculii tai erau mult prea mici ptr ca mai aveau timp berechet sa creasca . Din ziua a7a pana in ziua a11a ,puteau sa se dubleze ca marime. Cel mai bine ar fi fost sa repeti echo mai aproape de ziua 11 sau chiar in ziua respectiva, si te lamureai daca ai ovulat sau nu si cum au crescut foliculii. Nu stiu sa-ti spun daca ai ovulat deja, dar eu sper sa te mai linistesti si sa nu-ti faci asa mari probleme, ca nu e cazul!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput