Copilasi de sept-oct 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mai, sunteti mortale cum povestiti, mina, aissa! Imi si imaginez ce fetisoara avea micul vizigot!

Suntem si noi pe aici, chiar daca nu mai scriem... iar am fost la ortoped la control pt. problema cu sternul infundat... si mi-a zis dr. ca e posibil sa raceasca des din cauza ca nu i se dezvolta ok plamanii!... Sper, totusi, sa nu ajungem la operatie!... asta mai lipseste!

Va pupam pe toti cu drag si revenim cand ne-om mai linisti un pic!

Mai stiti ceva de lilia si amelia?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by mina
Sa vedeti ce a inteles fiul meu din pupaturi. Si-a vazut parintii pupandu-se si ieri numa ce-l vad ca vine spre mine cu botu tzuguiat si limbuta scoasa afara printre buze si mormaind cu ochii intredeschisi mmmmmmm mmmmmmmmm. Ma prind ca vrea sa ma pupe si da-i si moscoleste=o pe ma-sa.Daca nu stateam mumos la pupat se punea pe bombanit si gesticulat : mmmbdaaaaaa bbdduuuuuuu! Iar bunica=su l-a invatat sa-i apese pe nas si sa faca biiip. Ieri au fost vreo 2 ore cand numa asta a vrut. Se ducea se intorcea, bip pe nasu meu. Daca nu eram prompta la bip apasa si mai tare ca poate se blocase butonul.

Suuuuuuuper tare, frate... ca sa zic asa

Cacao... io nu-i dau... nici sa ma bati... e mai mult decat suficient de agitata...

Dormit oricand la ea in patut... in alte parti, in alte case... nu doarme, decat dac reuseste tac'su sa o adoarma in brate.

Imbracat chin... urlete... e jale mare. La fel si caciula... si se nervozeaza ca nu o poate da jos di cap... o sa se sugrume odata cu ea...

Aissa foarte frumoasa povestea voastra... m-a impresionat mult de tot. Va admir pentru ce faceti.

Fetelor multumesc mult de tot! Mai astep un pic cu fratioara... inca nu ma vad in stare... La anu'

Anielas... uitasem... felicitari pentru scaunul de masina castigat... se pare ca fetele noastre sunt baftoase... cred ca ziua in care s-au nascut e devina... Mi-a placut faza cu "promovarea" site-ului de catre tati .

Io nu stiu ce sa-i mai fac pentru ca nu mai vrea lapte de nici un fel... nici praf, nici de vaca, nici cu lingurita, sub nici o forma... Abia reusesc s-o conving dimineata sa mea 50-100 ml. Si asta dupa ce urla... In schimb, mananca 400-500 g de iaurt/zi. Si mai reusesc sa-i dau gris cu lapte.
Una peste alta mananca suficiente lactate pe zi... nu asta e durerea mea... Problema e ca se trezeste la 7 dim. si urla ca ii e foame.. si eu sunt chiauna la ora aia... nu sunt in stare sa-i dau sa manance altceva in afar de lapte Mama denaturata...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

AISSA,felicitari pt povestioara,m-ai impresionat profund, si multi pt ceea ce faceti si sa va dea Dumnezeu viata lunga impreuna..aveti o comoara care cred ca a ajuns exact la cine trebuia,sunteti minunati...felicitari si sotului,ultimele cuvinte au spus totul, de la noi!

CACAO,hhhhhhhhh,sa nu aud,e destul de agitat gandacelul meu,asta mai lipseste si ajung la nebuni,vorba cuiva...aseara de exexmplu,nu stiu ce a avut ca la ora 11 el avea chef de joaca si nu vroia sa doarma nici cum...altfel la ora 9,30 doarme...am crezut ca inebunesc,ba sus ba jos,ba se freca la ochi,am zis ca nu se mai termina si ma si vedeam toata noaptea cu el jucandu-ma...culmea,el nu a facut asa ceva niciodata,pana acum...totul are un inceput,nu?

la toata lumea,pe mai tarziu!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Buna,fetelor!Nu stiu daca va amintiti de noi pt ca am aparut f putzin,dar va citesc mereu.Avem oarece probleme cu net-ul.
Vreau sa o felicit pe aissa; m-a impresionat mult povestea ei;sunteti niste oameni deosebiti,sa fiti fericiti mereu;Ale e o scumpete de fetita si seamana foarte mult cu voi
Ale e nascuta in aceeasi zi cu fetitza mea,iar eu si sotul meu suntem impreuna tot de pe la 15 ani jumate,numai ca la noi au trecut 10 ani pana ne-am casatorit;asa ca, acum avem 12 ani de cand suntem impreuna si 2 de casatorie
Elyanne felicitari pentru povestea voastra si "fratioara" sa vina pe lume la fel de usor ca Elena
S-a trezit iubita;revenim(sper sa nu apara probleme cu net-ul) sa va mai povestim cate ceva si despre noi.
Va pupam!
Irina & Viviana (30.09.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irina_ibanescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Pupam si noi cu drag fetele!
La mine forumul se incarca foarte greu sau deloc si nu prea apuc sa citesc ce mai faceti, mereu sunt in urma.
pentru Aissa si "omul drag" ei, tot respectul ! Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa fiti fericiti impreuna cu sufletelul vostru mic si scump, Ale.
Am vazut o gramada de poze, cu Bazuc mergand politicos cu mami de manuta, cu Alexuta tunsulici (btw e super, o prinde de minune).
Mina, e super Matei! iar tu, neintrecuta in arta povestirii.
Elyanne, felicitari pentru povestea Elenei aparuta pe prima pagina!
irrinaa esti binevenita printre noi

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor va multumesc mult de tot!

Hai ca m-ati convins cu cacaoa, nu ii dau

Bai azi ca sa puna capac la toate din ultimele zile sa vedeti ce a mai reusit sa faca. Se trezeste pe la 11 jumate, ii dau repede o banana (mancarea era fierbinte si nu am mai stat) si ma uschesc cu ea afara sperand sa mai prind si eu fetele care au alt program de plimbare decat noi. Si repede-repede, dau o fuga iau si pampersi, ajung in parc cu sufletul la gura si ma intalnesc cu una din partenerele de plimbare ale fetei si cu bona ei (mamica e tot de pe DC). Si aia imi zice: dar nu vezi ca e desculta? Am pierdut o cizmulita. Am luat iar drumul inapoi, tot in fuga, fiind sigura ca o gasesc ca era roz destul de aprins si vizibila. Plus ca ma gandeam ca nu are cine ce sa faca cu 1 singura cizma. Ete ca m-am inselat, nu am mai dat de ea. Si tot drumul ma gandeam ce o zice lumea ca ma vede cu copilul infofolit dar descult De cizma nu imi pare rau ca si asa nu erau de calitate si aveam de gand sa ii iau altceva mai bun la primul salariu dar....asa ca chestie ma oftic.
Va pup, isi canta de juma de ora si tot nu doarme....

PS: sa nu o deochi...am impresia ca chestia aia de la fundulet a dat inapoi. Sper din suflet sa dispara.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Aissa si eu am patit faza cu papucul, cu ceva ghetute pe care si le scote gombotzul din picior singur, dar am gasit ghetuta, si de atunci am fost tare atenta....acum am scapat de stresul asta ca trecem la ghete si cizmulite....si sper ca nu le mai scoate asa usor din picior!

Mina zici ca nu a fost incantat de gust?Sa vedem ce parere o sa aiba bazucu!

Irina asteptam povestile despre voi!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

patrice am ras de am lesinat de pataniile bietului Johnny. Mi-o si imaginam pe Ilinca in fata masinii de spalat!
Chiar, ai gasit bona?

aissa si fie-mea face un scandal monstru cand o imbrac in general. iar cand vine vorba de caciula, mama-mama!

ioana Dodo adoarme in carut leganata in timpul zilei si apoi o mutam in patut. Seara nu adoarme decat in patul nostru.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am uitat sa va zic ca avem una bucata maseluta si inca una pe cale sa iasa!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Ca sa nu fim mai prejos si noi azi noapte pe la 12 ne-am trezit fresh si cu chef de joaca.Si distractia a durat cam o ora si jumatate timp in care eu nu mai puteam de somn si copilul se cerea in patul nostru dupa care vroia din nou in patul lui...
Are un catel cu care doarme de ceva vreme si e tare haios cum il aud noaptea in liniste strigand "ham-ham" dar mai nou, azi noapte a vrut sa doarma si cu o minge...si toata noaptea sa trezit si a cautat-o prin patutz "ta-ta" (mingea) de ma disperat!Sunt curioasa ce o sa-si mai care cu el in pat la noapte......

Mai fetelor nu stiu daca e sa-mi fac probleme sau nu dar Stefan e foarte dependent de mine...toata ziua ma tine de mana ca nu cumva sa-l las singur de parca i-ar fi frica sa nu-l parasesc...ma ia de mana si ma duce la jucarii dupa care se pune si se joaca singurel, dar eu sa fiu acolo lipit de el, daca se poate chiar sa-l tin in bratze!!Ma baga chiar si in tarc(e rasturnat pe o parte) si ma tine acolo minute intregi timp in care el se joaca...ce sa mai spun ca ma indeasa si pe mine dupa dulap sau dupa frigider depinde pe unde este loc sa incapem
In rest am un copil tare cuminte, se joaca frumos si mai nou e pasionat de caramizi, i-am cumparat un set si acuma deja pune cap in cap cateva, apoi le scoate si iara le pune...e preferatul lui, i-am mai cumparat tot de construit niste piese dar din pacate se imbina cam greu si nu le poate imbina, dar e placut pentru el si sa le desfaca odata imbinate de mine
Asteptam si noi maselutza care ne supara noapte de noapte...si de vineri incoace nu mai bea ceai noaptea, ajunsesem iarasi la 2-3 sticle...asa ca nu am mai vrut sa-i dau, i-am pus apa in sticlutza si bea mult mai putina, cam o jumatate de sticla cred ca dupa ceaiul indulcit ii era tot mai sete....

Eu va citesc zilnic, dar de scris imi este tot mai greu pentru ca Stefan cum ma vede la calculator cum se face ca plange si mi se smiorcaie la picioare ca un catelus, musai sa merg cu el pe unde are chef....
Azi e tare urat afara asa ca ne-am petrecut dimineatza cu bicigleta prin casa si alergand cu roata care scartzaie de mi-a desfintzat urechile...acuma doarme

aissa, mi-a placut tare mult povestea voastra!
si eu m-am gandit la cacao, vroiam sa-i pun in lapte dimineatza, dar am tot amanat si acuma m-am cam razgandit

Imbracatul si la noi e jale, mai ales cand ajungem la caciula...dar o data ce am deschis usa se mai linisteste

elyanne, felicitari pentru povestea pe prima pagina!

mina, parca il vad pe vizigot mancand de zor cu furculitza!Felicitari pentru progrese!Cat despre creioane...si pe mine ma bate gandul sa cumpar dar necazul meu ar fi ca ar manca hartia pe care ar trebuii sa scrie....al tau pe ce scrie cu ele?Inafara de pereti, gresie

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput