Copilasi de sept-oct 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

aissa am citit si eu povestea voastra, SUPER!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Va multumesc inca o data pentru urarile de ziua mea, m-ati facut tare fericita.

Noi am luat in sfarsit motul, vizigotul a ales pix, busuioc si bani.....Cica busuiocul ar fi noroc, Doamne Ajuta!

La capitolu progrese al meu copil care pana mai saptamana trecuta scuipa ca o matza oparita orice bucata de mancare ne=pasata, de sambata a decis ca el nu mai papa decat bucatele si nu asa oricum ci cu furculita. Asa ca acum masa se desfasoara cam asa: vizigotu baga cu furculita bucatelele de carne iar ma-sa prinde momentul si=i indeasa dumicatei de paine cu piure de legume sau io stiu ce se serveste in ziua aia. Si fereasca sfantu sa imi vina ideea sa-i dau toate la gramada cu lingurita! Brrrr, frigeeeeeee Na, sa ma satur de progrese!
Azi i-am cumparat creta de aia ne=toxica pe baza de ceara de albine, ca sa-mi lase in pace pixurile...a pictat gresia si un bloc de desen. Astept cu emotie sa treaca la pereti...... Atunci nu va mai face copilu istericale ci tac-su.. dar macar pe el il pot lasa sa urle linistita.

Jucaria preferata? O grebla de plastic.Rosie. Se scarpina cu ea in cap, grebleaza pe jos, bate in geamul de la cuptor (asta ca sa stiti de ce isi va lua prima bataie), bate in usa de la intrare de au intrat vecinii la pareri. Inca nu a luat=o cu el in pat, dar probabil ca va veni si asta...

Imbracatul pentru afara - eu de regula il iau in hainele de casa si il indes intr-o salopeta groasa. Caciula i=o pun abia in holu blocului cand ies din lift. Dar si asa mai am parte de urlete sau bombaneli.

Ca mi=adusei aminte: Doamne ce mai bombane al meu copil! Si el saracu zice muuuulte dar cine sa-l inteleaga? Daca le zice toate odata?

Cacao inca nu ii dau, asta ar mai lipsi....

Patrice, eu ziua il adorm prin hatzanare in carut si apoi il mut in patutz. In speranta ca vine si ziua cand va adormi direct in patutz....Vrabia malai viseaza

Fetelor, io=s in mare viteza, ca de obicei, asa ca va pup pe toate si nadajduiesc in vremuri mai bune cand chiar sa am timp de scris. de citit insa ma tin aproape.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mina esti super tare la povestit, ma distrez mereu de trasnaile lui Matei!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Am citit si eu povestile Elianei si Aissei..SUPER frumoase..felicitari fetelor

Stiti ce face mai nou sotzul meu?...face reclama printre colege site-ului nostru...e o tipa gravidutza acolo si cica a invatat-o cum sa-si caute pe forum prietene...si cand a deschis pagina desprecopii.com si a vazut povestea Elianei a fost ff mandru ca el o cunoaste .

Am vazut si Alexandrei cheliutza..ii sta fff bine ei...asa cum mai spunea cineva pe aici..unora chiar le sta bine asa .

Nici noi nu scapam de suzi la somnic..de fapt eu inca num-am stresat sa o dezvat..poate si din comoditate...ea o vrea doar cand face nani...o pierde prin patut dar o gaseste tot singura...asa ca eunu am treaba...adoarme mai usor cand o are.

Mai avem si noi un dintoc..adica 3 in total..va rog frumos ne treceti si pe noi in listutza ..plizzzz

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mina super povestirea, parca il si vad pe Matei
Noi cu imbracatul gecii si pusul caciulii avem probleme, si operatiunea o fac in hol de sunt sigura ca vecinii ma suspecteaza ca o intep cu ceva.
Ok, deci cu cacaoa mai asteptam.
Aseara fi-mea mi-a albit coama. A adormit pe la 8, ora ei clasica. La 11 m-am culcat si eu si la 12 ma trezesc in urlete. O linistim si cand dam sa o punem in pat simtim "alintaroma". O schimb stiind ca pana aici mi-a fost ca ii sare somnul. Cand lipeam ariciul la pampers o simt ca mai trage o tura. Asa era. Schimb iar cur kkcios si o pun in pat. Si aud un part. Bag nasul....aroma bine stiuta. Deja ma luase cu calduri, noroc ca ea radea si nu avea febra ca altfel ma speriam, asa cred ca doar a facut in reprize, ceva mai moale e drept dar...am stricat 3 pampersi din graba de a o schimba. Eh si apoi sa te tii ca nu mai adormea. Statea ce statea nemiscata ziceai ca gata, si deodata incepea sa cante si se ridica iar daca nu o bagam in seama urla... Greu, cred ca 2 ore m-a zapacit asa, sunt nauca de-a dreptul mai ales ca ma culcasem cu o durere de cap careia asta ii mai trebuia, un concert nocturn... Asta e. Cred ca ne apar ceva maselute....
Va pupic!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata mamici!

Aissa m-am distrat citind postarea ta cu parfum de "alintaroma"!

Mina si eu ma gandeam sa-i iau creioane non-toxice la bazuc....nu roade vizigotul pe ele?

Noi iarasi noapte cu urlete.....se pare ca e umflata gingia la o maseluta....pana ies si maselele si caninii cred ca incaruntesc eu....offfff

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am vazut ca vorbiti de cacao...eu i-am dat cate o bomboana, un cubulet de ciocolata sau un minicornulet cu ciocolata....dar NU-I MAI DAU!!!! Poate o fi cacao de vina sau altceva dar noaptea nu-mi mai dormea copilul (ea care dormea toata noaptea neintoarsa). Acum nu i-am mai dat si vad ca e ok iar, adica doarme bine. Deci asta inseamna sa nu mananc nici eu ciocolata sau ceva de genul ca e tare pofticioasa (numai la ce nu are voie) si vine pur si simplu si iti ia din mana...sau te cauta si in gura ca sa-i dai.

Cu imbracatul pt iesit afara la noi e ok...sta s-o imbrac, avem ceva lupte cand e vorba de caciula pe cap dar o rezolvam repede.

De adormit ziua numai in patut singura adoarme...e chin pt mine s-o culc la mama sau in alta parte pt ca nu vrea dom'le...se da jos din pat, fuge desi e rupta de oboseala. In patut acasa adoarme imediat.
Seara mai face figuri cand o pun in patut si crede ea ca nu si-a terminat programul de joaca si atunci o las pe jos pana pica de oboseala ca altfel imi coafeaza nervii cu maraiala-urlete si tot tacamul.

In rest noi tot in greva foamei...dar e greva-greva. Astazi ii fac spanac poate-poate isi aduce aminte ca ei ii placea spanacul si mananca.

Va pup!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

aissa al meu cred ca are destula energie, daca ii mai intoduc si cacaoa o sa-i dau la maxim butonul turbo...La ora 8 seara adoarme Ale? Noi numai dupa 10 seara si atunci cu mare chin. Multi pupici la un bb cu "alintaroma".
Felicitari lui Mateiu pentru progresele facute...mare grija la furculita sa nu faca buba.
pufymic tin pumnii sa iasa cat mai repede maseluta chinuitoare.

La imbracatul/dezbracatul cu hainute groase e balamuc mare. Ma mir ca ieri a acceptat manusile in manute.
Va pupic.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Mie mi-a zis pediatra ca pot sa-i dau putina cacao (un varf de cutit de cacao la 1l de lapte fiert bine, bine). Eu inca nu i-am dat, ca o sa aiba ea destul timp sa manance din astea. Eu ma lupt sa manance cat mai multe fructe si lactate pentru ca mai tarziu sigur nu o sa mai manance la fel.
De pofticioasa nu e chiar asa de pofticioasa. Adica pot sa mananc orice de fata cu ea atat timp cat are si ea ceva in mana ca sa manance (banana, biscuite, grisine).

Noi la imbracat avem probleme la pusul pampersului ca la celelalte m-am obisnuit sa o imbrac si cand alearga prin casa , de asta am si luat pampers din ala gen chilotel.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Ioana,ca-ti veni inspiratia sa intrebi..a ros la ele aseara, dar evident ca in prezenta lu tac-su care s-a crizat cu texte despre mame denaturate, copii chinuiti si bagati in spital de mana parintilor si alte alea...nu a mancat mult, de fapt a luat un pic si a scuipat imediat.

Nexus, i-am luat furculita de aia de bebe si am testat-o, nu inteapa decat moderat si daca apesi tare...se loveste el in dinti cu ea dar ma gandesc ca daca l-ar durea ar protesta.

Sa vedeti ce a inteles fiul meu din pupaturi. Si-a vazut parintii pupandu-se si ieri numa ce-l vad ca vine spre mine cu botu tzuguiat si limbuta scoasa afara printre buze si mormaind cu ochii intredeschisi mmmmmmm mmmmmmmmm. Ma prind ca vrea sa ma pupe si da-i si moscoleste=o pe ma-sa.Daca nu stateam mumos la pupat se punea pe bombanit si gesticulat : mmmbdaaaaaa bbdduuuuuuu! Iar bunica=su l-a invatat sa-i apese pe nas si sa faca biiip. Ieri au fost vreo 2 ore cand numa asta a vrut. Se ducea se intorcea, bip pe nasu meu. Daca nu eram prompta la bip apasa si mai tare ca poate se blocase butonul.

Aissa, mi-a placut faza cu alintaroma. Inspirata!

Va pupam si va dorim o zi frumoasa si, de ce nu, linistita!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput