Copilasi de sept-oct 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

aissa si multi pupici pentru Ale. Sa fiti sanatosi si fericiti toti trei!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, nu-mi mai trimite PM ca mi-a dat Roandre link-ul. Tare mult m-a impresionat. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de fetita voastra draga.

Cali, si Alexuta mea doarme cu suzeta, chiar o cauta noaptea.
Va tinem pumnii maine la vaccin, sa treceti cu bine peste.

Naty, felicitari micutei pentru mersul singurica.

Geo, dar stiu ca sunteti curajosi sa mergeti cu amandoi o data la vaccinat. Multa sanatate.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Ura!!! reusesc si eu sa scriu,ca tare greu merge DC-ul :(

Ellen draga sa-ti traiasca ingerasul, ca tare dulce e, sa nu fie de deochi.
Pufy l-am vazut si pe scumpu` bazuc, si m-am uitat si la pozele din urma, ca am cam tras chiulu` :)))

Eliana felicitari pentru povestioara, promit ca o citesc :)

Nexus si Anielas multumesc pentru ca sfaturi, i-a mai trecut la fundulet, dinti tot n-are, si nici nu-mi dau seama cum apar, si cand.

Naty felicitari Dodolinei in sfarsit ai si tu zana umblatoare

Mada te inteleg perfect

Hai fetelor sa va zic si eu ceva despre a mea...
Acu` 20 de minute, si-a pus o caciula de-a mea in cap, pana peste ochi, sincer va zic ca nu vedea nimic... si a traversat toata sufrageria, ocolind un colt, bine o supravegheam, daca s-ar fi izbit de el, dar nu stiu cum sa zic, ea stia de colt, cand l-a vazut, si acum l-a ocolit (pentru ca stia unde e...) si asa... a venit cam 4 m, de la usa, la mine... Doamne nu-mi venea sa cred!!! si acum sunt un pic socata :D

Gata... va si va doresc multa sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cali va tinem maine pumnii la vaccin! la Menny si la bb din burtica!

Andreea_si_Doru ce fata mare ai deja...si cum stie ea sa ocoleasca toate obstacolele chiar si cu ochii inchisi!

Pe mine ma doare capul de moara de fiu-meu! I se "pune pata" pe-un cuvant si il repeta non-stop cateva zile la rand de simt ca innebunesc! Pana acum a facut faza asta prima data cu "papa"(cu a ca in capitza), apoi cu "apa" si acum zice non-stop "puta"(nu cu tz).....in rest repeta tot ce aude, si face numai prostii.....si de ieri Ovi a inceput sa-l pedepseasca cand face tampenii(de ex smulge vreun cablu din priza).Stiti cum il pedepseste?Il tine cu manutele la spate....si el saracutul urla si plange ....dar cand ii da drumul a si uitat....urla numai de nervi ca nu-i place sa-l tina asa cu manutele si el sa nu se poata misca!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mama, dar ce scrieti voi! Si ce copilasi scumpici am vazut eu!!!Alesio cel mare si smecher, Alexutxa de Ellen cheliuta, Ale a Aissei - smecheruta si dulce...
Anamari, iti uram sa mai stea bebe in burtica pana la termen si sa ai parte de o nastere cat mai usoara!
Nici eu nu prea am avut parte de nopti dormite in ultimul timp si pt ca abia tarziu mai apuc sa fac cate ceva (nu am nici un ajutor, in afara de sot, care lucreaza oricum in fiecare zi pana la 5 dupa-amiaza), in plus pe Alma o dor si pe ea gingiutele pe la maselele care inca nu ies (dau sa iasa de vreo cateva sapt bune).
Colac peste pupaza, am tot fost pe drumuri de duminica incoace, ieri am fost la o inmormantare (tatal nasei de cununie), apoi pe la cumnata, iar noaptea trecuta am ramas la bunici ca sa-mi fie mai usor sa ajung la dentistul nostru azi (am facut vreo 2 carii mici). Abia pe la 3 am ajuns si noi (Alma si eu cu trenul, ca sotul e la servici si a venit de ieri) acasa si acum trebuie sa ma grabesc cu cina ca sa ajung si la inot.
O zi buna si pupici.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Va multumesc fetelor, nu am putut intra mai devreme sa va dau eu link-ul (dar vad ca v-ati descurcat) pentru ca in continuare imi merge netul in reluare si cand s-a trezit Ale am mers si afara.

Azi a mancat fata mea, asa ca mi-a mai venit inima la loc, mai ales ca la meniu a fost acelasi lucru ca ieri, deci nu era moft la mancare, cred ca o doare ceva la gurita...ca prea roade tot.

Voi aveti probleme cand trebuie sa ii imbracati de afara? A mea urla pana ii pun caciula si geaca de zici ca o taiem.

Aaaa, am vazut azi cereale de la Hero cu cacao, scrie ca se dau peste 12 luni, a folosit cineva? Ma bate un gand... Scria pe el ca sunt pentru introducerea in alimentatie a cacaoa-i (cum dracu' se scrie???).

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
ELIANA,felicitari pt povestioara, si sa dea Domnul un fratior la fel de dulce ca gaza ta...
Iar cea a AISSEI nu stiu unde sa o citesc...cine ma ajuta si pe mine,pleaseeeeeee!

GEO,eu am stiut ca tu ai terminat cu decalotatul(stiu cand ai fost cu el la doctor),dar citisem ca nu se duce pana mai jos,doar capul, si de aia iti zisesem... si ma bucur daca totul e ok.

CRISTINA(MCM),foarte interesante retetele...multumim si sanatate,iar piticei multe!

Am vazut si poze ciudate dar frumoase,cu saracutii copilasi cheliuti... dragalasilor,ca oricum sunt dulci.

si numai bine la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

aissa, eu parca nu l-as invata cu cacao asa de repede.

Cat despre imbracatul pentru plimbare??? Vai mama mea si nervii mei! N-ar sta nici muscat si nici batut, se intoarce de zeci de ori, vrea sa-si puna el caciula si daca indraznesc sa i-o asez cum trebuie se oftica ca am umblat eu la ea.

Patrice, multumim de intrebare, totul este ok. Tu ce faci? Ai gasit bona?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Crismir: reclamamascataatentie
Georgiana nici eu nu ma grabesc cu cacaoa, dar ma gandeam ca cereale fiind nu or fi la fel ca celelalte produse de pe piata care sunt cu multa cacao. Astea arata exact ca celelalte cereale de la Hero si ma gandeam ca or avea un continut mai mic.... Nu stiu, ma intrebam pur si simplu...de cand bagam cacaoa?

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

aissa, eu Ioanei i-am dat pentru prima data cacao la 3 ani, de fapt nu eu ci un unchi de-al meu care a venit la noi in vizita si i-a adus un ou kinder si de atunci nu am mai scapat, tot oua kinder ar manca dar asa in general sa sti ca nu se omoara dupa ciocolata

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput