Copilasi de sept-oct 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 9
mcm spune:
Buna,
Noi am fost astazi la vaccinul antirujeolic pe care l-a suportat destul de bine. A plans un pic cand i-a bagat tot acul dar i-a trecut repede.
Pe mine ma apuca disperarea cand trebuie sa iesim din casa si e frig. Trebuie sa ma imbrac eu mai intai apoi pe ea sa nu se incalzeasca si sa transpire si sa iesim afara transpirati. Oricum intreaga operatiune imi da dureri de cap, ciorapi, ghete...caciuli si plansete si foieli.
Alexia tocmai mi-a lipit un fornetti pe parchet. Ce sa mai zic de curatenia din casa.
Si spropo de cacaoa eu am mai scapat-o la bomboane de ciocolata, pana sa ajung eu la ea deja rupsese ambalajul si degusta. De vre-o doua ori chiar i-am dat un colt de la patratelul de ciocolata pentru ca aveam de dat un telefon urgent iar ea era prinsa de hainele mele si scancea. Ce sa-i fac?
Eu propun sa scriem ce alimente nu tocmai indicate la varsta lor le-am dat pana acum. I-am dat - bere fara alcool, bors (cumparat din piatza si sigur e cu apa de la robinet), castraveciori murati cumparati din comert la borcanel (erau bestiali si a poftit si ea), fornetti (asta nu ma lasa tata sa-i dau) si nu l-am putut opri pe acelasi tata sa-i dea o bucatica mica de carnatz (nu inteleg rationamentul lui)
ionela3003 dar nu se poate rezolva prin sport?
Va pup.
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
elyanne spune:
Azi e Sf. Matei... La Multi Ani, Matei!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex
Naty spune:
quote:
Originally posted by mina
Iar bunica=su l-a invatat sa-i apese pe nas si sa faca biiip. Ieri au fost vreo 2 ore cand numa asta a vrut. Se ducea se intorcea, bip pe nasu meu. Daca nu eram prompta la bip apasa si mai tare ca poate se blocase butonul.
[
Hi, hi mina si a mea face trrrrrr la nas tot timpul!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
irrinaa spune:
Ne "laudam" si noi cu nopti nedormite, bineinteles, ca din cauza maselutzelor;avem 7 dintzi si 2 maselutze(sus) si acum se pregatesc inca 2 masele sa iasa(jos),acestea ne chinuie tare;
Nici Viviana nu e o mancacioasa,n-a fost niciodata,dar sunt zile cand imi vine sa mor cand vad ca nu vrea sa manance,nicicum.Am reusit, de o saptamana, sa nu o mai alaptez;gata!a fost destul de greu,ea nu imi accepta biberonul cu lapte deloc;dar,incet,incet, s-a obisnuit.Mai greu e la culcare pentru ca ea adormea la san;acum, nu adoarme cu biberonul;o tzin culcata pe mine sau langa mine si adoarme,mai greu, dar o sa ne invatzam noi,sper.
La olitza o pun mai des in ultimul timp si face,mai mereu;mai ales dimineatza,face de amandoua
In rest, e vioaie si toata ziua bombane si mishuna pe langa noi;a inceput sa mearga singurica de la 11 luni si jumatate;
Cereale cu cacao, eu i-am dat de cateva ori de la Nutriben;i-am dat in prima jumatate a zilei si n-am observat sa fie mai agitata din cauza lor;au putzina cacao si sunt pt bebe,foarte gustoase, ca o sarlota.
O noapte linistita va dorim!
Irina & Viviana (30.09.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irina_ibanescu/my_photos
ana_a spune:
Salut!
mcm hihi...buna idee La noi Stefan a scapat la ciocolata intr-o zi in supermarket, tati nu a mai stiut cum sa-l faca sa taca in caruciorul de cumparaturi stand la rand si ia dat un baton de ciocolata fiind foarte convins ca no sa-l roada...ei bine la cam ros In rest...tot tati ia dat sa guste din sticla apa minerala si coca cola eu degeaba il cert ca el este convins ca doar pune limba si nu pateste nimic...si daca copilul a poftit...
Ah si halva de floarea soarelui.
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!
Andreea_si_Doru spune:
Fetelor... am si eu nevoie de ajutor :|
Ieri toata ziua... am simtit un miros ciudat in jurul fetei... am zis ca e de la kk, chiar daca nu mirosea ca deobicei... intr-adevar de vreo cateva ori facuse kk, dar totusi mirosul persista.
Mi-am adus aminte ca i-am dat niste biscuiti cu sare si am zis ca-i miroase din gurita... si am ramas cu gandu` asta.
Seara, cand i-am dat laptele de culcare, mi-am dat seama ca ii miroase din nas, cand respira. Miros a... nu vreau sa ii zic infectie, ca nu a avut febra si sper nici sa nu aiba... dar asa a copt (sau coctura, nu stiu cum se spune)
Azi l-am simtit iar, si are nasul putin infundat. Am incercat cu apa cu sare sa-l desfund, si a iesit un muc, cu un pic de sange...
Ati trecut prin asa ceva? e nevoie de doctor? ca nu stiu ce sa fac si nu vreau sa o chinui degeaba.
Va multumesc... si sanatate!
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie
georgiana.david spune:
La Multi Ani Matei!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Mamaaaa, pe masura ce va citesc imi dau seama tot mai mult ce comoara am in casa (nu ca nu as fi stiut)! Doarme singur in patul lui, mananca fara probleme, ieri am observat 2 canini care nu am stiut cand au iesit ca nu a chitait deloc, rade tot timpul si mai e si frumos si destept (ca doar e al meu, nu?).
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
aissa spune:
Georgiana chiar ca ai o comoara...
Nici noi nu suntem departe, dar mai face si ea figuri. Faza cu somnul insa e batuta in cuie. Nu a dormit cu mine decat atunci cand am fost internate. In rest numai in patul ei sau in carut.
Andreea, nu stiu ce sa zic. Cred ca daca evolueaza, apar secretii ciudate trebuie mers la dr. Sange ii mai iese si lui Ale, ea are o nara mai ingusta si daca insist.... Dar miros nu am simtit asa si mi-e greu sa cred ca as avea un nas asa fin... Sanatate!
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
ana_a spune:
Andreea, nici nu stiu ce sa zic...eu am un nas foarte fin, simt orice miros de la distantza, o data si mie mi sa parut ciudat mirosul din guritza lui Stefan, dar a disparut dupa o vreme.Dar eu zic ca daca nu are febra nu poate fi nici o infectie, un pic de sange si la noi mai apare, probabil il ating mai tare cu betisoarele.Daca vezi ceva suspect dute la medic!Pupici multi frumoasei Nathalie si sa treaca repede mirosul!Primul meu gand ar fi sa nu-si fi bagat ceva in nasuc, dar ma gandesc totusi ca ar fi prea mica pentru asa ceva!Si....eu sunt cam paranoia de felul meu
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!