Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mai am 2 chestii-

Cu cadita de baie. Io am luat de-aia cu forma speciala pentru fundul lui BB. Vreau sa zic ca la mine nu functioneaza treaba. Cred cu convingere ca aia clasica, cu fundul plat e mai buna, si asta prin comparatie. IN primul rind ca poti manevra muuuult mai bine copilul. Lavi02, subscrii?

Si o doua - cu icterul fiziologic? Mamicilor, la BB-i vostri a trecut? Ca deja ma cam ingrijoreaza...soacra a zis multa lumina, dar la mine nu prea e...Lavi02, patutul tau e in batatia luminii? A disparut icterul la Natalia? Offf...cu singerarea...nu te ingrijora... poate nu e nimik grav. Las' ca vezi tu ce decide doctorul si o sa fie bine!

Corap si Coralia, suntem on-line cu voi! Galerie!

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Felicitari Dordia pt flacau, si Corap iti tinem pumnii, nastere usoara!

Noi doar ce ne-am intors din plimbari si cumparaturi, iarasi am o energie de ma intreb de unde si pana cand, si culmea tot nimic, nici cea mai mica urma de contractie, doar bebelina ce se mai aseaza cum vrea ea!

Anda merci de intrebare, am dat raportul de dimi cand am venit de la medic, ziceam ca am stabilit declansarea sambata dimineata la 40s+6 .

Ina nu mai da nici un semn? Sper ca nu se apuca sa nasca inaintea mea

Fetelor va pup pe toate si sa stiti ca va citesc cu drag desi nu va raspund pe rand!

Alina si Bebitza Amalia 40s+1

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Felicitari proaspetelor mamici si revenire in forta!!!
Eu voi naste sigur prin cezariana si urmaresc cu atentie discutiile voastre in legatura cu acest subiect. Mai ales pe cele ale mamicilor care au trecut prin asa ceva.
In maternitatea noastra nu se dau lucruri bb-ilor, trebuie sa le aducem noi.Cel mai greu mi se pare ca nu stiu cu exactitate ce-mi trebuie. Incerc sa ma orientez din lista cu bagajul pentru spital.
Penru noile mamici:ati mai avut nevoie si de alte lucruri, in afara de cele trecute in lista?

Mara 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia, felicitari pentru ! Ce fericita trebuie sa fii acum ca s-a confirmat ce a spus Herghelegiu!

Corap si Coralia - multa bafta!!!

Fetelor, eu ma duc maine la vestitul control cu bagaj incorporat! Daca ma interneaza l-am instruit pe Doru sa va trimita mesaj. Daca nu, vreau sa trag o fuga pana la Corap, sa vad daca reusesc.
Acum, va las, ma duc la si !

Noapte buna si sa aveti grija de voi!

Felicia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ripley bine ai revenit, cred ca esti in al noualea cer cu minunea mica in brate! Am incercat sa ma uit la poze dar nu e nimic in album!

Gandacel, Ancaloredana voi nasteti sau asteptati ca si mine

Alina si Bebitza Amalia 40s+1

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare !!!
merge maria sa calculatorul, dupa ceva drumuri cu el la subrat si ceva controale de specialitate ...
felicitari proaspetelor mamici; noua nu ne vine sa credem ca luni vom deveni parinti : mai avem 6 zile ...
in fiecare zi mai adaug cate ceva la bagajul de spital - e, asa, subtire, dar sa fie mai tot ce trebuie ...
am fost disperata fara calculator zilele astea, dar am citit cate ceva din urma si acum ma pregatesc sa ma pun la punct cu discutiile la zi ;
anda77 - please, vreau si eu astrograma; ce date trebuie sa iti dau ?
amr 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Fetelor am revenit !!!
Am fost la doctor si inimioara lui bebe bate bine, se simte perfect la mine in burtica.Colul foarte scurt,capul jos de tot dar asa este de luni e zile si tot nimika.Asa ca pot naste in minutele ce urmeaza sauin 2 sapt. ..huh. Eu totusi mai sper...ce grea este asteptarea asta ...mai ales daca e termenu si vezi cum restul nasc si tu ciciu.
40 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Este o zi tare incarcata la noi in gasca.

Multa bucurie sa va aduca noii puiuti Mirabilis si Dordia!
Ripley, bine ati venit acasa!

De la Coralia a mai venit vreo veste?

Cu pestii inca nu m-ati lamurit, pe net n-am gasit inca nimic sa confirme "valul" de impresii negative starnit pe-aici. Pana acum singura Lordra a venit cu ceva concret. Desi locuim intr-o casa destul de mare, e ca si cum as trai intr-o garsoniera (nu mai intru in detalii), si ar trebui sa renuntam definitv la pestii. Am nevoie de pareri foarte bine argumentate ca sa ajung la aceasta masura extrema. Inca n-am gasit nici-o solutie pentru noul loc al calculatorului care ne este clar ca trebuie scos din camera. Acvariul are capac pe care il deschidem o singura data pe zi pentru a hrani pestii, pret de o cateva secunde. Mi se pare prea putin fata de altii care au acasa catel, pisica, papagal sau alte animalute care pot transmite diferite minuni prin aer.
Promit ca ma mai documentez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ripley, bine ai venit acasa! asteptam poze si revenirea completa:)) pe forum la discutiile despre scutece
dienuta, trebe' z/l/a, locul nasterii si ora si minutul. daca nu stie mama ta minutul, da-mi un interval cat de strans poti. datele la trimiti la adresa mea de mail listata in contul comun.
bb alinus, aha, inseamna ca n-am fost atenta. da'madmoazela ta e tareee comoda...ce-a zis ea: ce atata stres, fata, sa-mi fac loc pe aici, ia uite ce stramt pare, nu mai bine astept sa se roage astia de mine...

mai, eu revin, obsedant, stiu, la durerile nasterii...nu dati cu pietre ca mai sunt fete cu ceva teama dar cred ca nu o exprima asa des ca mine...dom'le daca se ajunge la cezariana, am inteles cum sta treaba, daca apuc dilatatie pana in 4 si folosesc trusa de epidurala, iar am inteles la ce sa ma astept, dar daca nu se intampla nici una nici alta si trebe' sa nasc ca-n Roma antica, io ce ma fac...ca nu toata lumea are curajul lui mama di tutti...
Azi am fost la ai mei in vizita unde erau si cateva perechi de fini ai lor. Femeile m-au sfatuit toate sa tip in timpul travaliului......Si sa stiti ca sunt femei educate... de fapt astea tipa, cred ca tarancile sunt mai sfioase si au bunul simt sa nu deranjeze si tin in ele...Prietenele astea ale maica-mii (fiecare cu 2 nasteri) mi-au zis ca daca nu tip si nu ma descarc in timpul contractiei, mi se sparg capilarele pe fata si unele se retrag dar unele raman asa, chirugie plastica scrie pe mine daca vreau ten fara vinisoare...si cica uneia i s-au spart toate capilarele (sau ce vase or circula pe acolo) de pe retina, avea ochii ca ai mistretului isteric, rosii ca sangele...si de-atunci si-a pus ochelari si nu crede ca e doar coincidenta...Astea sunt nebune cu tipatul lor sau au dreptate? Acum vorbesc serios, ce parere aveti?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

a nascut Corap
SMS:
11:21, 4,450 kg, 54 cm, apgar 9 (cianotic) traiasca epidurala!
/SMS

Probabil Cora a vrut sa spuna ora 23:21.

Felicitari Corap! Bravo tie! L-ai nascut pe ditamai Andreiu'!
Sa va traiasca, sa creasca (si mai) mare si sanatos!!!

ando daca te iei de curajul meu zau ca nu-ti mai raspund!

1. Fa-ti epidurala si nu te mai stresa.
2. Si eu zic ca e bine sa te manifesti cum iti vine - daca gemi, vorbesti, injuri sau tipi (depinde cum simti nevoia) iti va fi mai usor.

Toata chestia e sa nu tipi in expulzie, pe contractie, ci sa-ti folosesti toata energia sa impingi afara copilul.

Cu vinisoare spare la ochi mi se pare absolul normal in conditiile in care femeia aia nu a stiut, sau nu i s-a explicat cum sa impinga. Trebuie sa nu impingi "in cap" ci "in burta". Daca impingi in cap normal sa ti se sparga venele si nici copilul sa nu iasa una-doua. Tre' sa impingi ca si cum esti f constipata si vrei sa faci kk, dar sa nu simti (aproape) nici o presiune la cap. Se poate! Zau!

Si eu am impins gresit, cred ca si la a 2-a nastere la inceput, pe prima contractie, dar imediat mi s-a atras atentia ca nu e bine si mi-am dat si eu seama si m-am corectat.

Acum nu stiu cum e cu anestezie, habar n-am. Probabil o simti la fel pe asta cu impinsul. Nu stiu.

Noki iti raspund maine despre programul lui bb.

Va pup.Lavi02

Mergi la inceput