mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )
Raspunsuri - Pagina 9
Bee spune:
Buna fetele.
Nicoleta, de la 26 de saptamani nu are cum sa-tzi treaca cod 08 pe medical. Iar, in ceea ce priveste concediul de risc maternal, mai bine te lipsesti din cauza formalitatzilor! Pana o scoti tu la capat cu toata birocratia, intri in prenatal.Parerea mea ar fi s-o lungesti cu medical sau de la medicul de famile sau de la ginecolog, pana cu 84 cde zile inainte de DPN (zile calendaristice, inclusiv sambete sau duminici). Dupa care ai dreptul la prenatal.Diferenta de bani (10%), pe care o s-o pierzi cam inca o luna nu e chiar atat de importanta cand te gandesti la sanatatea ta! Bafta multa! Si sa aveti grija de voi!
Bee
si Fetitza
dana_ene spune:
'Neatza, burtici !
Diana, e perfect ca ai deschis subiectul.
Eu n-am stiut de polemica aparuta la un moment dat, cred ca am intrat ceva mai tarziu la discutii, dar am aflat de la Astery.
Si am ramas surprinsa.
Mie mi se pare cat se poate de firesc ca oricare dintre noi sa deschida un nou capitol. E chiar aiurea sa fie doar una-doua-trei fete care sa poata face asta. Presupune un stres inutil.
Tocmai de aceea eu am trimis pe contul nostru un mesaj pe care oricare dintre noi il poate deschide si poate copia de acolo tot ceea ce apare in primul mesaj din fiecare capitol.
Apoi mergeti pe SUBIECT NOU si dati "paste" la tot ce ati copiat.
In privintza parolei contului, eu n-am explicat-o decat in mailurile pe care le-ati primit fiecare in parte, nu am explicat-o aici, dar nu am absolut nimic impotriva schimbarii ei
.
Oricare dintre voi (deja avand acces la cont) o poate schimba, apoi nu va trebui decat s-o comunice si celorlalte.
Vad ca ati ajuns la problemele cu pozele.
Fiecare decide pentru sine insusi.
Eu nu o sa-mi modific atributul de PUBLIC la album. Nu consider ca am poze care sa atraga neaveniti.
Diana, da, ma ! Si eu am fost incantata sa aflu ca Cezar le este medic.
Pentru mine a ramas colegul de liceu
.
Ma bucur pentru reusita lui profesionala.
Astery, eu in prima perioada am ros unghiutele Oanei.
Cand s-a nascut, avea fiica-mea niste unghii mari si ascutite.... wow !
Asa ca a trebuit sa i le scurtez cumva, pentru ca se ranea singurica tot miscand din manute.
Una dintre asistentele din maternitate m-a invatat sa i le rod. Si va asigur ca e foarte usor, pentru ca sunt atat de moi unghiutele bebelasilor!
Ingrid, bun venit in gasca !
Va pup pe toate !
P.S. AM intrat in saptamana 28, deci in luna a 7-a ! URAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!
Daniela
(27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
J G spune:
Neatza burtici!
Am stat acasa in weekend, mi-a fost cam rau (sambata am avut dureri de burta destul de nasoale) iar duminica am fost mai ok.
Ursoaica si eu am citit topicul acela, foarte interesant! De poza ta de la mare nu mai zic, esti o tipa superba!
Catalina pe unde esti?
Irinadum nu-mi vine sa cred cat de putin mai ai pana nasti!! Tu cum te simti?
J 27+
dana_ene spune:
Dragelor, ce-i cu linistea asta ?
Nicole, sanatate multa
.
O sa fie bine !
Daniela
irinadum spune:
Buna dimineatza!
J G daca ai avut dureri nasoale de burta de ce nu ai tras o fuga la doctor? Acum te simti bine?
Eu ma simt bine merci de intrebare , chiar as putea spune ca nu prea ma doare nimic zici ca sunt in prima luna . Tocmai de aia mi se pare si bizar. De abia astept sa ajung la doctor miercuri sa vad ce zice si poate imi zice si o data aproximativa cu toate ca nu stiu exact cum se procedeaza pe aici.
Irina 34+
marchplayer spune:
Buna dimineta!
Am prevazut eu ca o sa am o noapte cidatica, m-am trezit cam de mule ori si nu pentru a merge la "toilete" ci pur si simplu mi se parea ca s-a facut dimineata, si era 12 noaptea sau 2 sau 4...
Monica, te-as ajuta cu placere, fac orice dar nu munca fizica
, cat despre unghii le tai joi ca vine cineva sa-mi faca manichiura si pedichiura.
Ursoaica, vai draga pe unde bantui..auzi "sex in trei"
. Nu inteleg cine este "SADEDELWEISS", este neuronul meu vinovat sau voi comentati PM-uri?
Eu n-am nimic impotriva in a creea si un cont pentru poze care sa fie privat in care sa posteze si fetele care au diverse temeri!
Denisa, iti multumim draguta pentru gandurile bune, sper sa ajung si eu dumunica viitoare la biserica, ieri prea a plouat si a fost urat!
Azi am inalnire cu doctorul si implicit cu Ioana mea, sper sa fie o intalnire placuta si sa nu ma bage iar in sperieti pentru urmatoarele 10 zile(cam atat imi ia sa ma linistesc).
Dana luna 7 de sarcina nu debuteaza cu trim. trei? Adica cu sf. saptamanii 28 si inceputul sapt.29? ca mie asa imi spune pe calendar!
daniela 27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
J G spune:
Irina eu mai am dureri asa de rele si iau no-spa, stau in pat. M-as duce la doctor daca ar fi ceva deosebit, mai rau decat de obicei. Poate nu fac bine... dar nu vreau sa ma isterizez, ma gandesc ca deja e mare, la greutatea asta traieste, asa ma gandesc ca sa nu mor de frica.
A, inca ceva: fetita a fost foarte agresiva in weekend, a dat puternic de ma durea. Ce o fi fost? La un moment dat chiar ma intrebam daca nu cumva o supara ceva! A inceput sa se miste si noaptea de nu ma lasa sa dorm. O fi ceva in neregula?
Tu nasti normal sau cezariana? abia astept!
J 27+
dana_ene spune:
Daniela, eu am intrat in saptamana 28. Din calculele mele saptamana a 28-a este prima din luna a saptea, deci trimestrul III.
Si calculand calendaristic si din calculatoarele de sarcina (http://www.ivfer.com/pg_calc.htm), oricum as socoti, tot reiese ca am intrat in luna a saptea - trimestrul 3.
Bafta multa la intalnirea cu doctorul
!
Janina, si bebelina mea s-a miscat enorm de mult weekendul asta.
De parca s-ar intoarce.
Daniela
LunaNoua spune:
Neatza 
Ursoaico, pe unde bantui tu mai draga ?
Subiectul ala cu sex in trei, mai mult ca sigur ca e postat de vre-un user tip SadEdelweis (sau cum s-o scrie). Vre-un ziarist de 2 lei ce cauta subiecte de senzatie. Dupa cum ii spune si nickul - BadKarma nu prea are el "noroc" la subiecte in real life, asa ca se apuca sa posteze in DC, doar, doar are si el ce scrie la cine stie ce plezneala de revista.
, Deea
28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
T_Ioana spune:
Buna burtici!
Irina eu nu cred ca e cazul sa fii ingrijorata....si eu ma simt foarte bine, exceptie facand durerile de oase, dar sunt perfect naturale. Ce imi ridica probleme (din cauza nesimtirii mele
) este faptul ca mananc seara tarziu si mananc si mult. Aseara am mancat la 23.30 pizza si era una mare....asa ca toata noaptea nu am dormit din cauza arsurilor si a senzatiei ca o sa vomit! Simteam tot ce am mancat in gat, din cauza stomacului foarte ridicat iar bietul Razvan nu a putu nici el sa se odihneasca si toata noptea s-a zbatut si a miscat!
Cu privire la taiatul unghiutelor eu ma gandeam ca daca e forfecuta cu varfuri rotunjite sau unghiera poti sa le tai imediat dupa nastere, cand doarme. Cred ca daca ai grija sa nu-l ranesti sau sa smulgi colturile totul e OK! Poate ma insel dar eu asa ma gandeam sa fac!
Pupici
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"