mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Diana , gand la gand. Si eu gandeam exat la fel, ca obsedati se gasesc si te miri pe unde mai apar pozele bebelusei.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana cum sa ma supar? Oricum inainte de a da de voi nici mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa-mi pun vreo poza pe internet, acum n-am pus doar din motive tehnice...ca n-am aparat digital.
Dar si mie imi place sa vad pozele altora si mi-a parut si mie tare rau ca n-am putut vedea poze cu bebelusii de la nov.-dec.
Nu stiu cum e mai bine, cum credeti voi!
Dar tot e bine ca n-au luat vreo poza mai....aiurea! Sau vreun subiect la fel de aiurea...
Va dati seama ce "ziaristi", asa putem sa facem si noi urgent o revista! La cate subiecte si poze avem pe-aici! Interviuri de interviuri nu gluma! Halal!
Gata ma culc ca maine o sa dorm pe mine si am o saptamana....
Sper sa mai pot intra dimineata macar sa va citesc!
Noapte buna !
P.S.URSOAICA acum m-am uitat si eu la "comparati" erai o tipa super, acum esti o gravida super, ce vrei? O sa te faci la loc cat ai zice peste! Si chiar n-am gresit cu PLAYBOYUL ca te luau astia cu 100/ora,poate nu-i tarziu(!) si..."foca" zici?????? Eu ziceam ca-s pinguin....

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

V-am lasat fetelor, mergem si noi in patut ca e tarziu.
O noapte placuta tuturor si usoara !!!( fara plimbari stim noi unde )
Pupici
Pe maine

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina sa stii ca ei ii place sa faca asa ceva, se pricepe si mi sa parut ca este chiar prompta! Este imposibil sa nu mai gasim una printre noi dar daca ei ii place si o face chiar bine de ce sa nu o lasam in pace?
Mai mult ca sigur, in momentul in care o sa intre pe forum si o sa citeasca despre dorinta noastra (daca se confirma ca vor dori toate fetele) de a schimba parola, o sa o faca.

Eu cred ca mai important ar fi sa ne ferim de aceasta persoana “SadEdelweiss” care s-ar fi dovedit a fi o persoana cu ganduri ascuse. Este posibil ca acum sa aiba alt username.

Da in casa mi-a ramas porecla “Foca” din cauza costumului de scafandru si a unui hanorac negru cu gluga. De atunci nu am mai putut sa scap de ea si a inceput sa imi si placa. Iar ursoaica de la sot caci lui ii spunem ursulet pt ca ii plac foarte mult, daca ar putea ar face crescatorie in casa de ursi.

Nu mai tin minte care fata se plangea ca iar fi spus sotul "foca". Sa vezi cum ma alinta pe mine acum : purcelusa , vacuta (din cauza sanilor - dar ii mai dau una cu ei si il pufneste rasul) . La inceput ma bosumflam dar acum suntem celebri printre prieteni, pe unde ne ducem ne strigam asa .

Eu mai stau pe aici, dar si pe alte situri, tot caut, caut habar n-am ce, dar eu caut.

De frica sa nu apar cine stie pe unde am scos deocamdata pozele. Daca vreti sa le vedeti o sa le mai postez dar numai dupa schimbarea parolei.
Dana poate cadem toate fetele de acord si schimbam parola.

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor?
Ati vazut subiectul de aici?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61661

Nu ma injurati va rog. Dar daca nu am ce face v-am zis ca bantui!

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana si Irina- de acord sa schimbam parola neaparat si eu sincera sa fiu o sa ma mai gandesc dc o sa pun poze cu Emma ca album public, deocamdata inclin sa nu. Eu de aceea nu am facut nici poze la burtik goala, nu mi se pare ok, sa o arat la toata lumea,mi se pare o chestie intima,asa simt eu.
Monica- mi-a palcut faza cu sa APARA poza lui Utocatalina si cu dimensiunile, ar fi super-hahaha..
Ma duc si eu sa savurez c egateste Dragos, ca oricum am doare pielea de pe burtik de sus, cred ca se intinde, in orice caz in weekend m-am rasfatat la mincare, deh..Abia astept sa inceapa luni sa mai reduc..
O noapte buna!

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ursoaica, ai grija ce visezi in seara asta.
Denisa, pofta buna.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'NEATZA,BURTICUTE!!!
DIANA..saru"mina pentru cuvintele frumoase..Sper sa fie bine pin" la coada!!!
Noi doar am facut ochi..Am papat..am luat vitaminele...si top sa vedem ce au mai scris burticutele...Am avut o noapte linistita..Am dormit ..comsi-comsa....O sa iesim pina jos sa luam piinica..tre sa facem si o ciorbita..si apoi..in patut...cumintele....
Fetelor,am o intrebare..Apropo de cele 126 de zile de prenatal...eu pot lua 63 de zile inainte denastere...asta inseamna ca din saptamina 29 pot intra,nu?Se numara si zilele de simbata si duminica?Sau numai zilele lucratoare?Lamuriti-ma si pe mine...Momentan sunt in medical...Dar nu imi prea convine..ca voi lua 85% din salariu..sau 75%..azi aflu ce cod mi-a trecut tanti doctora de familie...ca am vazut ca e si 85% daca trece cod 08=sarcina si lauzie...sau 75% daca trece boala...S-a dus tati al nostru azi ...si abia astept sa vad ce face...
Va pupam..Vorbim mai incolo..
O zi frumoasa....
Nicole si Daria
26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Am rasolit netul acum si am aflat:sunt zile calendaristice(deci inclusiv simbete si duminici).Numai in caz de pb poti sa intri in concediul de risc maternal care se plateste 75% din media ultimelor 6 luni lucrate cu stagiu de cotizare completa si apoi in concediu prenatal care se plateste 85% din media multimelor 6 luni lucrate cu stagiu de cotizare completa.As ca teoretic eu trebuie sa vad cum e cu acest concediu de risc maternal....ca am senzatia ca ma avantajeaza fata de concediul medical...
Va pup...
Nicole si Daria
26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata fetelor.
Ce faceti?
Recunosc ca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris......ca ati scris nu gluma...
Deocamdata stau cam prost la capitolul timp liber pentru ca mi-a venit un coleg nou care sa-mi preia toate atributiile avand in vedre ca din decembrie intru in concediu; ca atare, trebuie sa-i predau tot ce e de predat.....
In rest, suntem bine.
Aseara m-a durut ingrozitor de tare mjlocul si mi-a fost si foarte greata....ba achiar am si , lucru care nu s-a mai intamplat demult.......

Toanca si Matei Alexandru 31+

poze

Mergi la inceput