mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Diana vorbesti serios cu pozele?
Asa a patit?
Pai tre' sa scot pozele de acolooo!

Este buna ideea asta. Dar pozele cu bbicii dupa ce nastem sa le lasam publice pt ca daca le foloseste cineva poate fi dat in judecata (daca dispui de monetar).

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am intrat si eu putin sa vad ce-ati mai scris, pana-mi beau cana cu lapte si-apoi la culcare.
Numai ce-am sosit de la mami unde am mai depistat niste bucati de finet, care mai trebuie doar tivite! Deci mi-am rezolvat si problema scutecelor!
Ce mai trebuie?
Cu lenjeria de pat si aparatorile, avem material si le va coase mami.
Au ramas de cumparat carutul, cadita...
A! Voi aveti umidificatoare? Unde se gasesc si cam cat costa? (pana acum eu puneam o tavita cu apa pe calorifer, dar parca e tot uscat aerul...)
IOANA si la trandafirul meu a inceput sa-i pice frunzele, poate a simtit ca-mi place mai mult acum de puiutul pe care l-am plantat de la el, caruia ii merge super bine!
Sigur e adevarata chestia asta! Mie nu-mi plac muscatele, nu stiu de ce...Avea soacra-mea vreo 15 ghivece, una mai frumoasa ca alta! Cand a murit (soacra) am udat in continuare florile, dar au crapat pe rand toate, una n-a mai ramas!!!!
MARAKI pe unde esti, te-a sechestrat socrosenia????
MARIA tine-o tot asa!
ANA eu nu stiu pe unde sunt unghiile fica-mii, da' cand da in partea stanga, mai spre ovar,sau mai sus, ma termina!!! Si azi a fost activa rau de tot,dar nici nu ma mir de la cata ciocolata am bagat in mine!
INGRID faza cu parul cred ca-i folclor...e stomacul ridicat prea sus, de-acolo ni se trage!
DIANA cu ce se taie unghiile,doar cu forfecuta,sau se poate si cu unghiera?
DENISA distractie placuta! E bine sa ai sot "bucatar"...sotul meu nu le are decat cu facut cafeaua si oua fripte.In rest, noroc ca spala vase,aspira,matura si spala pe jos, duce gunoiul, face cumparaturi,uda florile si...citeste presa!!! Inca duc munca de lamurire sa stearga praful pe mobila, dar se pare ca nu-i genul lui?!?
Bine ca-mi curata cartofi, sau imi face cate-un sandwich si in plus se autoserveste, nu trebuie sa-l astept cu masa pusa...
Ma gandesc, oare se va implica cu bebelina??? Dar la cum le incalzea laptic pisicilor...si-l incerca cu degetul sa nu fie prea fierbinte, a capatat ceva experienta!?!?!? (si erau 3 pisici si doi motani cand stateam cu socrii!)
BOMBONICA sper sa ai o noapte mai placuta ca cea trecuta!
ALINA esti la concurs cu DENISA in privinta harniciei? Si cu IOANA mai nou...
Dar vorba URSOAICEI, cand ne-apuca,ne-apuca pe toate!!!!
NICOLE lasa ca poate noi am fi mai rau, mai panicate! Oricum acum e sigur ok, o sa vezi!
DANIELA cum stai cu unghiile, cresc...cresc...??? Daca nici plimbare nu mai poti...ce-ar fi sa facem schimb? N-ai chef de-un maldar de facturi, chitante, monetare etc ????? Ca asa le-as pune foc!!! Da cu ele mi-am facut bani de mobila noua...Cum ziceam, avantaje fara dezavantaje nu prea exista!
Poate tot hartoagele astea imi vor da ocazia sa te vizitez la vara, sa-ti vad bebelina! Si daca stau in cap tot ajung la mare anul viitor ca de trei ani...pauza!
Va salut si pe celelalte, nu mai stiu ce vroiam sa zic, da-mi amintesc eu!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

HA! HA! HA! Buna poanta Diana!
URSOAICA poate te vad pe coperta la urmatorul numar din PAYBOY, in loc de DEMI MOORE !!!!!!! (Sper ca nu te-ai suparat...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Monica, acum fiecare o ia cum vrea. Ca pe o gluma sau ca ceva serios. Eu mi-am spus parerea mea, nu cer ca lumea sa fie de acord cu mine. Subiectul despre care vorbeam il gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61567" target="_blank">aici.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Nuuuu!!!!!!!!!

Nu m-am suparat!

Nu vreau sa ajung pe acolooo! Nu-ti dai seama daca m-ar vedea acum ar face infarct! Ce a fost a fost!

Fetelor ma uit pe Discovery Chanel cu un ochi si astia au scanat un act sexual. Sa vedeti ce marfa este. Iti arata tot, hi

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Da DIANA ai perfecta dreptate, e o chestie foarte serioasa!
Dar eu tot nu ma pot abtine...daca apare vreo poza cu CATA si discutiile despre marimile celebre ?????? Pe post de ultima descoperire stiintifica in domeniu...
Ha! Ha! Ha!
Eu pot sa rad ca inca nu mi-am pus poze ...Dar restul fetelor ce parere aveti? ( ca acum eu sunt mai edificata despre felul cum se scriu unele reviste...)

Mergi la inceput

Ursoaica, aratai si arati beton. Abia acum am vazut pozele din albumul "comparati".
Mai fetelor, nu ma intelegeti gresit, am zis ca cine vrea si nu e ca mine poate sa isi lase linkurile cu poze la semnatura. Adevarul e ca imi place sa vad la altii pozele, dar nu vreau sa imi vad pozele mele pe net. Tocmai de aceea am sugerat cu contul ala de pe yahoo. Cine mai are 'nebuneli' in cap ca mine, dar vrea sa impartaseasca cu voi unele momente o poate face pe adresa aia.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Si eu am citit zilele trecute articolul cu tipa care s-a trezit in ziar. Si nu mi-a placut deloc. De asta am pus doar putine poze, dar si asa nu stau linistita. Sincer , nici eu nu cred ca voi pune poze cu bebelina public. Mi-ar placea sa le vedeti voi, dar nu altcineva. Cu toate ce nu toti care s-ar uita la ele ar face-o cu gand rau. Da tampiti si rau intentionati gasesti la tot pasul.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Monica, pozele cu noi, hai mai treaca. Dar te apuca batul si greata sa vezi ce se pot intampla cu pozele unor copilasi nevinovati. Ca de nebuni e plin internetul. Te pup si sper ca nu te-am suparat.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Diana ai dreptate am citit si eu mai inainte si dc pana acum imi parea rau ca nu mai puteam vedea si noi bebeii de la noi-dec acum inclin sa cred ca aveau dreptate ca au facut o adresa de email cu parola stiuta doar de ele. Oricum ele s-au organizat bine si in ceea ce priveste adrese de email , nr de telefon , poze...... la noi parca doar Dana are asa spirit organizatoric si ne ajuta un pic.
Da Monica iti dai seama ce subiecte ar scoate astia pe urma noastra? Telenovele sunt minciuna.
Irina 34+

Mergi la inceput