mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maria si Alina- faine culoriel de la glow.
Daniela- hai ca sa te "termin de tot'-iti zic ca e ora 1 si am fost la biseric asi am aprisn o lumnare si pt voi si apoi prin maagzine dupa covoras pt Emma si lampa pt living, nu prea cu succes, si acuma termin ciorba de fasole.
In 20 de min pelcam la nasi si pe seara en vin alti prieteni, dar e sotu de serviciu in bucatarie
Irina tu ce faci, Monica pe unde esti?
Astery mai dai si tu un semn?

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna,burticute,
Dani,multumesc pentru cuvintele frumoase pe care le ai tot timpul pentru mine...si tu,si celelalte fete...Eu chiar sunt super optimista...si ma rog la bunul Dumnezeu sa fie bine...si o sa fie....
Irina..asta e....v-am spus asta..pentru ca sa intelegeti si voi de ce ma panichez asa usor uneori....Multumesc pentru toate imbarbatarile ...
Am ascuns in sufletul meu tot ce am patimit atunci cind am pierdut sarcina aia...si am incercat sa merg mai departe....
Va pup..si noptik buna..Sa aveti o saptamina mai buna..acum aud la stiri ca de pe 17 va ninge...Brrr....
Nicole si Daria
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Cred ca voi avea o noapte agitata. Nu-mi trece starea de rau, am papat spaghetti si in mod normal nu aveam nimic, acum toata mancare imi vine inapoi pe gat.
Diana, doctorul nu mi-a luat tensiunea de mult, cam de 2 luni, ca ma simteam bine. O sa merg la el sa vad care este problema. Fetelor, arsurile nu sunt de la parul copilului? Ca eu asa am auzit, ca daca ai arsuri ii creste parul, e adevarat??
Iar cu mancarea, stau ok, mananc bine zilnic, plus fructe si laptic. In fine...
Giova, unde esti? Intra pe net sa mai vorbim, daca iti merge calculatorul.
Va sarut pe toate si somnic ushor!
Ingrid S 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara!
Mie imi e din ce in ce mai greu sa tin pasul cu voi, cum lipsesc putin cum nu mai stiu de unde sa o iau cu cititul!
Vineri si sambata am bagat ca negrii pe plantatiela curatenie, dar macar mi-am facut bucataria tzais! Mai am camara si prin bufeturi de aranjat puitn. oricum, mi-am promis ca nu mai exagerez, chiar ii spuneam ieri lui Cristi ca daca nu nasc azi, atunci sigur ajung la DPN, ca am depus mai mult efort ca niciodata, instinct de cuib cred ca se numeste
Apropo de flori (nu mai stiu cine zicea) si eu am flori pe care le iubesc si carora le merge excelent si acum ma uit la amaratul asta de trandafir japonez caruia ii pica 2-3 frunze pe zi si care cred ca simt ca nu-l suport....pe bune, cred ca isi da seama ca nu imi este drag si de asta se usuca!
Irina ti-am trimis un PM...
Fetelor sa aveti o saptamana exceptionala!
Va pup mult de tot1

Ioana cu Razvan Gabriel 33+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am uitat sa-mi schimb nr de saptamani, doar suntem baieti mari de acum
Noapte buna dragelor!

Ioana cu Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Fetelor,eu am asa niste dureri ciudate in jurul stomacului. La inceput ziceam ca ma doare stomacul cand de fapt nu , e altceva. Uneori , noaptea cand ma intorc pe dreapta ma apuca raul de durere , e ca o senzatie de arsura puternica, dar cum ma intorc pe partea cealalta imi trece, deci nu e durere de stomac. Acum ma dadeam cu crema si am simtit asa niste protuberante , ca niste mici noduli in zona aia, si m-am tot gandit eu , oare poate sa fie degetelele de la un piciorus ce le simt ? Si poate are unghii si de aia ma doare ?
Am mancat acum un sandvis, si nici nu imi era foame, dar deh pofta.
Maraki, ai venit de la socrela ? Nu ne uimesti cu nimic de la ea ?

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara!
Abia acum am mai intrat.

Ana iti multumesc mult!!!!

Alina sa nu te superi dar te-am intrebat pt ca eu nu stiam cum faceti. Nu stiam ca fiecare schimbare costa. Si sa stii ca daca te duci cu sagetica de la mouse pe nume se vede super.
Vad ca tot vorbiti de efectul glow dar nu se poate sa probezi pana iti convine unul?

Sa vedeti fetelor cum bantui eu pe aici, pt ca am dormit de la 17.00 la 19.00!

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana merci pentru mesaj . Ti-am raspuns . Sper sa intri macar acum pe ultima suta ca dupa parca vad ca nu mai ai timp.
Ana ma indoiesc sa fie degetelele de la bebe ca nu cred ca se simt asa la pipait , cel putin asa cred eu. Cine stie ce ai mancat si nu ti-a priit .
Ursoiaca vad ca ai reusit cu pm_ul .Cu efectul nu stiu dc se poate proba insa poti vedea la restul de fete care au ca sa iti poti face o idee despre cum ar iesi.
Irina 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Eu iar apar cand nu mai e nimeni pe aici.
Nicoleta, esti cu adevarat o curajoasa. Ai grija de tine si ai sa vezi ca o sa fie bine.
Denisa, mai trimite putina energie si pe la mine ca tare mi-ar placea sa fiu si eu asa activa ca tine.
Ioana, bine ca ai terminat bucataria. Ai grija de acum si incearca sa te odihnesti.

Vin si eu cu o propunere. Eu in general m-am ferit sa imi pun pozele pe net si cam toate albumele le am private. M-am simtit bine printre voi si am facut public un album. Dar dupa ce am citit subiectul de la generale, cu tipa care s-a trezit intr-o revista fara macar sa aiba habar, iar am devenit paranoica. Asa ca mi-ar placea sa ne punem pozele in contul de pe yahoo, sa schimbam parola, nu de alta dar Dana a explicat-o pe aici si sa vedem doar noi pozele. Stiu ca poate si alte mamici de la alte topicuri ar dori sa vada poze cu noi si puiutii nostri, dar cele care nu sunt ca mine isi pot lasa linkul in continuare la semnatura.
Dar eu nu vreau sa imi mai apara poza nici pe site-ul facut de Dana, iar albumul unde pusesem cateva poze l-am facut privat. Dar am zis ca imi sunteti dragi si ma simt bine cu voi, asa ca as putea sa pun poze pe adresa de yahoo facuta de Dana, cu conditia ca parola sa o stim doar noi, mamicile de la acest topic.
Hai ca v-am zapacit si sper sa nu va fi suparat. Daca nu sunteti de acord nu-i nici o problema, dar eu nu mai vreau sa imi pun poze pe siteuri care sunt publice.
Pupicei si sa aveti o noapte buna, cu vise frumoase.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Aaaaa, se pare ca nu sunt singura pe aici.
Ana si eu zic ca si Irina ca nu cred sa fie manuta sau degetele lui bebe. Ti-ai fi dat tu seama. Poate ai mancat ceva rau sau poate pur si simplu nu iti prieste pozitia se somn.
Ursoaica, poti bantui pe aici, eu nu ma supar.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput