mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Azi am sarit peste plimbare, a plouat mai toata ziua si a fost urat, asa ca am stat in casa si mai mult in pat,hm... prevad o noapte lunga. Ana esti o fericita cu atatea portocale proaspete, eu cred ca sunt ghinionista ca de cate ori am cumparat pana acum erau mai toate seci si atoase, cred ca sunt vechi!
Monica da stiu ca te chinuie contabilitatea!
Am incercat si eu chestia aia cu apa minerala impotriva greturilor si a mers! Nicoleta vesnic ingrijorata, stai linistita ca si copilul ala mai doarme cateodata doar nu vrei sa faca gimnastica non stop!
Denisa, draga vad ca ieri chiar ai depasit recordul, m-ai terminat cu stransul frunzelor din curte! Plus viata sociala foarte plina! Cool. Si eu am avut musafiri azi.
Maraki, sper ca ai o vizita placuta la socrela...brr cand ma gandesc ca o sa vina Robert(al meu) si o sa trebuiasca sa-i imping si eu o vizita la soacra, n-am nici un chef.
Alina, dragut glow ti-ai tras...si lasa ca ne prindem noi cine este chiar daca nu se vede f bine
O seara pacuta tutturor gravidoaselo de pe forum!

daniela 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Si eu sunt pe aici, bantuind. ma plictisesc. Sotul se uit acu mama la un film, dar mie nu mi-l place asa ca stau pe net.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Bombonica , imi pare rau ca ai avut asa o noapte proasta. Relaxeaza-te azi, macar on timpul zilei.
March, asa luam si eu in Ro, toate seci- Ast adin cauza ca le culeg verzi, sau cel mai sigur ca sunt de mult timp culese, de asta se fac seci.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Moni,sa stii ca pe stinga stau cel mai mult...a fost instinctiv..iar dupa ce am aflat tot de pe la voi ca e bine pe stinga...asta a devenit pozitia favorita...
Dana,nu-ti doresc sa treci prin ce am trecut eu..o sarcina pierduta la 20 saptamini acum 5 ani...iar acum...un ecografist care-ti zice ca el nu-i da mai mult de doua saptamini fetitei..si ori o scoatem,ori o pierd...Doar Tutunaru este cel care m-a linistit putin..spunindu-mi sa stau linistita..ca nu-i chiar asa...Sa stii ca eu sunt o pozitiva de fel..dar acum,cind nu o simt..imi trec prin minte tot felul de minuni...
Speram sa fie bine...TREBUIE...Si sa fiu prezenta si la Nasterea pe Glob....cu experienta minunata a nasterii....
In rest..o seara linistita..as minca ceva si nu stiu ce...Ma duc sa caut prin frigider...
Va pup...
Nicole si Daria
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Fetelor si eu mi-am pus Glow efect ,Alina uite ca m-ai corupt si al tau e super fain ,eu vroiam roz sau galben si am decis galben ca am vazut unul roz si nu mi-a placut .
Ma duc sa fac un pic ordine ca imi vin niste musafiri ...va pup
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Nicoleta, imi pare rau sa aud ca ai pierdut o sarcina asa de avansata si ca ai intalnit doctori care sa te sperie asa de rau. Eu ma rog pentru toate gravidutele sa duca sarcinile la termen cat mai linistit si sa avem copilasi sanatosi si mancaciosi!
Eu doar am vrut sa te incurajez. Ia si

daniela 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, nu mai stiu cine a intrebat de scutece de finet unde se gasesc. Eu stiu ca se gasesc la magazinul Barza. Si stiu ca nici nu costa mult, de fapt acolo toate lucrusoarele de bebelini au preturi bune. Ma gandeam sa iau si eu cateva, daca voi ziceti ca sunt necesare.
MARIA, asa da efect glow! Mie imi place mult culoarea albastru si am vrut albastru neaparat.
Il astept pe Gabi sa vina de la servici sa papam.
Am facut si astazi ceva treaba, am spalat aragazul si dulapurile de bucatarie. Acum fug sa strang niste rufe.
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna seara, dragi burticutze!
Abia am reusit sa ma tarasc putin la calculator sa citesc ce ati scris. Mersi de saluturi (Denisam ) si mai ales de sfaturi. Eu nu prea beau lapte, am intolerantza la lactoza, dar in ultimele 2 luni am incercat sa consum 1l/zi ca aveam crampe la picioare si maini. Crampele mi-au trecut, n-am avut probleme cu laptele, pana acum. Stiu ca fierul iti da ameteli, dar greatza cred ca vine de la lapte. N-am vrut sa renunt la el (ca sa-i dau bebelushului calciu), dar daca spuneti ca pot reduce, asa o sa fac. Nu-mi foloseste de fapt la nimic daca mi-e rau toata ziua. Sper ca in urmatoarele zile sa ma simt mai bine. Iar cu vitaminele...daca doctorul nu ti le recomanda, inseamna ca e ok, nu?
Va sarut pe toate si mersi inca o data pentru sfaturi!
Ingrid S 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Intre doua teme cu fiica-mea am intrat si eu sa va salut. Sa aveti parte de o duminica frumoasa.
March, e buna ideea cu uleiul de masline fiert si racit, eu am mai practicat metoda la Ecaterina cand nu aveam bani sa iau ulei. Dar eu am observat ca imi cam pata hainutele, asa ca am renuntat la el.
Legat de unghiutele la bebei sunt multe supersitii. Cea mai haioasa mi s-a parut ca pana la sase luni sa nu tai unghiile la bebe ca devine...hot. Ma si gandeam ca probabil tigancile taie in fiecare zi unghiile la plozii lor ca sa devina asi in furat.
Si o sa ne obinuim sa le taiem unghiutele, asa cum ati ziis si voi in somn e cel mai bine. Nu de alta, dar o sa vedeti ce repede le cresc unghiutele si ce ascutite sunt.
Astery, distractie placuta la Ciolanu. Noi de fiecare data cand venim in tara tragem o fuga pe acolo si ne intoarcem inapoi pe la Ciuta. Tare frumoasa e zona.
Maria, ma bucur ca azi esti bine.
Canda_H, la multi ani cu sanatate si bebe sanatos.
Ingrid, starile de ameteala s-ar putea sa le ai de la tensiunea mica sau poate nu mananci foarte bine. Cel putin observatiile astea mi le-a facut mie doctorul cand i-am spus. Incearca sa bei cat mai multe lichide, poate ceva tonifiant si sa bagi ceva in gura la doua ore.
Alina, Maraki, eu nu va vad numele colorate.
Pupici, mai revin.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoaica am vazut ca Ana te-a lamurit care e treaba cu pm_ul deci te asteptam sa il activezi.
Maria felicitari ca ai ignorat-o pe "individa" si ca totul e bine si ca te simti mai bine acum.
Nicole imi pare rau de sarcina pierduta dar acum ai sa vezi ca totul va fi bine . E normal sa fii ingrijorata si eu m apanichez cand michidutza da mai rar sau mai incet ( nu o data am zgaltait burta sa vad dc reactioneaza) insa se pare ca au si eu ritmul lor.
ALINA e impresionant cum poti face mancare si curat si duminica . Nu te opresti niciodata?
Ingrid sper sa te simti mai bine.
Diana buna faza cu unghiutele.
Irina 34

Mergi la inceput