mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Neatza burtici,
VAd ca sunteti tare harnice si incepura-ti alt capitol, f. bine, sper sa le ajungem pe fetele de la noi-decembrie are au facut 100 de capitole![]()
Eu stau cam prost cu durerile de solduri si oase, sta sa ploua aici, dar si ieri am muncit la greu; curat 80% din casa, gatit, strins frunzeel din fata casei, spalat rufe, si rpegatit cartofii si friptura pt BBQ- de care s-a ocupat Dragos, ca am avut musafiri, niste italieni- f. de treaba cu un baietzel de 1 an si o fetitza de 7 ani, care a incaput pe mina sotului si baietzelul pe mina mea, am avut fun la maxim radea non-stop si era f. haios, eu asa copil vesel nu am mai vazut.
Monica-bafta al socrela in vizita!
Ingrid- bine ai venit!
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Monica70- mai usor cu acidul si ai grija cu greatza, sa nu inceapa acuma, cand mai avem putin pina ne vedem bebelinele.
ANA-M- incearca suc de prune, e super bun si laxativ de mers la toaleta fara probleme, dar sa bei dimineatza, te vei simti bine, am testat mult si merge inca.
EU vreau sa fac azi o ciorba de fasole si apoi mergem la nasi si seara gateste Dragos ca ne vin niste prieteni si acuma sper sa dau o fuga si la biserica sa aprind o lumanare.
Va pupam si o duminica frumoasa!
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Ana_m spune:
Aha, uite ca am reusit. Deci Ursoaica
-te duci la mesaje private
-in dreapta ultimul buton : Options
-selectezi : Activeaza mesaje private
Gata !!!
E usor, daca si eu care sunt dezastru am reusit !
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Denisa, aici nu am gasit suc de prune ! Au toate tampeniile si diverse combinatii dar de prune inca nu am gasit. Sincer eu nu prea beau sucuri, nici naturale, nici acidulate, nu-mi plac. Singurul care mai beam era cola ( si ala in varianta fara cofeina) dar in ultima vreme mi-a dat niste arsuri la stomac de am vazut stele verzi 
, asa ca l-am lasat. Vad ca tu esti harnicuta ca de obicei.
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Ana-M-vezi dc il agsesti sub denumirea de nectar de prune, eu asa l-am gasit si il diluez cu apa ca e f. dulce dar e purgativ, nu bau decat un pahar, atata, alte sucuri nu beau, doar apa la greu, te inteleg perfect!
O seara buna!
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
nicoleta raducu spune:
Buna,dragutele mele,
Ce faceti voi?Noi tocmai am venit de la plimbarica..Pina la urma am iesit sa papam ceva cu nasii bebelinei...Si am tot sporovait...ca in zilele noastre bune..Chiar ma simt mai relaxata dupa week-endul asta...Am incercat sa fiu pozitiva..si mi-a iesit...
In rest,bebelina..mai vioaie putin...m-am mai linistit si in privinta asta...Am devenit asa nelinistita pentru ca mi s-a spus ca din cauza IR-urilor ,se poate intimpla sa nu se oxigeneze sau sa se hraneasca suficient..si de aia intru in panica imediat cum nu o simt...
Afara e tot trist...si asta nu-mi place...
Hai ca va las..
Nicole si Daria
25+
monica70 spune:
Nicole , pai ce sa mai facem, care ce poate!
Eu m-am asezat la birou si ca sa am chef de contabilitate, mi-am pus un CD cu muzica folk (cenaclul Flacara, ca sotul e fan) , se asorteaza cu ceata asta...
Mai lucrez, mai intru pe internet, mai dau un telefon...
Sotul a plecat la socru cu plasele pline de mancare si ziare, cand se intoarce, daca mai am chef mergem pana la mami.Doar trebuie sa iau si o gura de aer!
restul? Sunteti toate la plimbarica sau in vizite?
MONI 32+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
NICOLE era sa uit, vezi ca la tine e mult mai important sa dormi pe partea stanga, sa primeasca oxigen cum trebuie! Chiar citeam azi pe un site ca majoritatea bebelusilor stau in partea stanga a uterului, in dreapta e vena cava.De aceea in ultimele luni de sarcina, scrie ca instinctiv, toate gravidele dorm pe partea stanga.
MONI 32+ si bebelina DIANA
Maria28 spune:
Buna seara burticutze ,...m-am intors din oras si sunt super incantata ca am ignorat-o pe respectiva de nici pofta de mancare nu a mai avut ,asta inseamna ca mi-a reusit
.Acum mai ramane sa vad maine cum o sa iasa cand il ducem pe italian la Bucuresti ,ea ca de obicei a spus ca nu vine ...da eu nu o mai cred
,si maine am sa merg si eu
Va spun maine cum a fost
.Am fost si pe la nasi de unde m-am ales cu 3 zgarieturi de la motanul lor ,sper sa nu am probleme ,sa ma infectez sau ceva in rest am avut o duminica super 
Tot discutati de scutece ,chiar sunt necesare ?Si cand va aud ca bebelusii misca tare ma gandesc la a mea ca aseara ma bombardat ,de abia am reusit sa adorm
,dar e o dulcica de cum pun mana si o mangai se destinde burtica si adoarme si ea ...si de visat am visat 2 nopti la rand cum am nascut-o foarte usor contrar fricii mele ...sa speram ca asa se va si intampla .Ieri a fost o faza tare cand s-a intors al meu de la cumparaturi si s-a intalnit cu 2 vecine ,una il intreaba ce face bebe ,iar cea de a doua daca am nascut ....ele abea acum au realizat ca sunt gravi,eu deja ma gandeam cum va fi iarna si am sa bag burta intr-o geaca ,nimeni nu o sa observe si in primavara vor zice ca am infiat bebele
In final ma bucur ca au observat
Va pup si va doresc o seara cat mai placuta 

25+
Bombonicaaaa spune:
Buna burtikutelor !Vad ca majoritatea au avut o noapte linistita ,ma bucur pt. voi! Eu abia m-am trezit
de fapt pe la 10:30 si asta dupa o noapte si o seara de cosmar.Aseara am iesit cu sotul sa mancam ceva in oras dar nu mi-a tihnit , cum a parcat masina in fata restaurantului m-a lovit o greata de numa si cu toate ca nu mancasem nimic pana la ora aia 6:30, asa ca da la rate
Am crezut ca iese si stomacul zau asa...dar cel mai nasol a fost ca aveam un gust atat de amar de parca mancasem pelin toata ziua
Ce sa mai ,groaznic ...Si am avut parte de o noapte de kk...
va pup si revin
Oana
32+
Noemy
Poze cu noi
Bebelina Neidyn