mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )
Raspunsuri - Pagina 10
irinadum spune:
Dana imi pare rau ca ai insomnii de astea dar lasa ca te regatesti bag de seama. Bafta la doctor si sa intri sa ne spui cum ti-a mers si ce a zis docotrul de data asta. Ca stiu ca nu ii iunesti pe doctorii din cta.
J G ai dreptate nu e bine sa ne panicam mereu dar cred ca nu putem altfel. E normal sa ne mai si "pocneasca" din cand in cand. Eu zic asta pentru ca am vazut de una singura ce " agresiv" era baiatul meu si deodata devine foarte cuminte deci au si ei ritmul lor. Poate aflu mai multe miercuri la doctor insa si astia sunt asa expedititvi.
In plus mai e Ioana , Anka care pot naste inaintea mea lejer ca sa nu spun ca mamicile cu gemeni la fel ba chiar mai inainte ca gemenii sunt mai grabiti un pic.
Irina 34+
Bee spune:
Janina, cu durerile ai grija, desi doar daca sunt mult mai intense decat de obicei ar trebui sa te ingrijorezi! SI daca fiica-ta deja nu te lasa sa dormi noaptea, pai in 2-3 saptamani sigur nu mai incapetzi una de cealalta!
Bine ca e mare si loveste cu forta.A mea ma ia la niste serii
cand imi e lumea mai draga (de obicei seara cand atzipesc).
March, bafta la intalnirea cu Ioana. Cat despre ce intrebai, Sadedelweiss e se pare nickul unui ziarist "infiltrat", cel putzin asa am dedus si eu de pe topicul ala.
Dana, bine ai intrat in minunatul si nesfarsitul trimestru III.
Ioana, felicitari pt dovedirea bucatariei! Eu sper s-o gat pe la sfarsitul lunii! Dar eu cu spalatul pe jos si shmotrul in general, nu le am! Sotzul in schimb e as!
Eu am avut o noapte ingrozitoare. Vise haotice, zvarcoleli, caldura prea mare in casa (la noi sunt constant 25 grade). SI dimineata cand am fost sa definitivam problema mobilei de bucatarie, contrar a tot ce planificasem si stabilisem din timp, sotzului meu i s-a nazarit un blat mozaicat gri, la mobila clasica roscata! Si canturile a zis sa nu le facem "futuriste" (cum mi se nazarise mie: "daca blatul e gri, hai sa facem macar cateva canturi gri metalizat") ci crem! Si ca sa nu ne incontram de fatza cu designerul am zis Da DA, si am pus un booot!
! SA vedem ce-o ieshi! O sa-mi dau in cap cu ea, cred. Mama si-n ce datorii am intrat pt mobila si termopane! Acum ashtept buletinul sa putem face maarele credit din care se vor achita datoriile la unul si la altul! Si cu putzin noroc sa ramana si bani de nascare! Ufffffff, ce m-am descarcat.
Fug sa-mi odihnesc bebelusha ca e taaare nabadaioasa!
Bee
si Fetitza
J G spune:
Dana, crezi? Ar fi super daca s-ar intoarce! Ce e drept, pentru prima oara m-a durut si spatele, asa ca s-ar putea sa fie asa cum zici tu!
J 27+
TatianaG spune:
Buna Burticutzelor!
Incet-incet ne apropiem de finish si numaram AMR-ul... Eu ma bucur pentru fiecare zi care trece, ce sa mai zic de saptamani, caci asa se fac prichindeii mei tot mai mari. Zilnic ii rog sa mai ramana la caldurica, le este mai bine acolo.
De vreo saptamana am si eu insomnii, ba seara nu pot adormi si ma uit la TV pana pe la 2, ba dimineata ma trezesc la 4-5 si nu mai adorm la loc. Imi trec prin minte tot felul de ganduri legate de nastere, bagajul de spital inca nu mi-e pregatit, dar zilnic mai adaug cate ceva in el... Din fericire, recuperez peste zi, chiar daca nu dorm, ma odihnesc cat se poate de mult.
Cea mai mare problema e ca nu prea mai incap la volan - adica as incapea dar nu mai ajung la pedale. Nu mai pot sta pe scaun dreapta, ci un pic pe spate si uite asa am ramas fara motorizare. Off, caci cu autobuzul n-am nici un chef sa bantui prin oras... Poate totusi e mai bine caci acum vreo trei saptamani am avut parte de o mica tamponare
... O luasem pe Clara de la cresa si in drum spre casa unul a intrat in noi. Din fericire, doar masina s-a indoit, nici eu, nici Clara n-am patit nimic.
Legat de unghii... Prima remarca pe care am facut-o dupa ce-am nascut-o pe Clara si mi-au pus-o pe burta era legat de unghii: avea niste unghii lunuuuungi... Eu i le taiam in somn cu forfecuta (cu varful rotunjit). Prima data m-au trecut toate sudorile, mai ales ca erau incovoiate in piele si trebuia sa le indrept si sa le tai cu grija. Dar a doua oara n-a mai fost deloc greu..imi intrasem in mana ![]()
Fug in bucatarie sa fac mancare, ca frigiderul e cam gol. In we am ras tot ce era in el.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa
!!!
Tatiana
32+ cu 2
si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
TatianaG spune:
Am uitat sa va spun ceva...de vreo trei zile Clara a inceput sa constientizeze ce are mami in burtica... Intr-o seara le-a dat ceai - si-a varat sticla sub bluza mea, spunand "bebe-ceai", ieri dimineata ne jucam cu niste perne mici prefacandu-ne ca dormim si la un moment dat pune perna pe burta mea spunand "bebe" (adica si bebeii sa doarma) si tot ieri a venit la mine si m-a pupat pe burta, zicand "bebe". Toate astea le-a facut din initiativa ei... fara sa fi discutat in momentele respective despre prichindei. Imi venea s-o mananc de scumpa ce era...
Tatiana
32+ cu 2
si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
irinadum spune:
Tatiana ma bucur ca mai avem vesti despre tine si despre prichindei si mai ales ca sunteti bine.
Dana pe la ce saptamana ar trebui sa se intoarca bebele ? Sau mai bine zis nu stiu exact cum sa ma exprim adica sa se pregateasca de iesire. Ca eu am impresia ca al meu e pe diagonala ca numai e deloc cu capul in jos ( cand era mergeam des la toaleta, acum nu).
Bee imi pare rau ca ai avut o noapte mai "zbuciumata" dar mai sunt si de astea . In ceea ce priveste bucataria poate ai noroc si ai sa vezi ce frumoasa o sa iasa ( ca au un alt miros barbatii decat noi cand aleg ceva).
Irina 34+
dana_ene spune:
Tatiana, asa este. Si eu ma bucur sa mai aflu vesti despre tine si prichindeii tai (inclusiv Clara).
E scumpica foc !
Eu iarasi in weekendul asta am avut parte de replici din partea Oanei care ma pun pe ganduri.
A vrut sa stea numai in CIOCIORUL (caruciorul) Pregatit pentru Roxana.
A spus ca e AL OANEI, nu al Roxanei, cu toate ca-i este mare, sta cu picioarele atarnate.
La intrebarea cu ce o s-o plimbam pe Roxana, ne-a spus ca s-o plimbam cu tricicleta, ca ea nu-i da caruciorul.
Nici patutul pregatit tot pentru Roxana nu il cedeaza, ba chiar a dormit in el, cu toate ca n-a mai facut-o de luni bune.
Daca am intrebat-o unde va dormi Roxana, ne-a spus sa o culcam pe canapea
.
Asa ca...
Irina, se poate intoarce oricand, mai are timp.
Parca scria undeva ca 92% dintre bebelusi sunt intorsi in saptamana 37. Deci pana atunci mai are timp sa se intoarca, daca nu a facut-o inca.
Daniela
(27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
asteryaro spune:
Tatiana, m-ai dat gata cu pustoaica ta...
De Oana Danei... la fel, n-am cuvinte...
Sunt convinsa ca totul va fi asa cum trebuie. Pe fratele meu, care este mai mare cu 6 ani decat mine, nu mai reusea maica-mea sa-l dezlipeasca de patutul meu, dormea cu mine... ma adora pur si simplu! Acum... nu prea
.
Nici eu nu dorm cine stie ce. Ma foiesc o gramada in somn, plus acei NERVI de la picioare de seara, care nu-mi dau pace deloc, din ce in ce mai rau. Imi vine sa strig, asa ce ma irita, si ca atare, ma ridic din pat, si umblu prin vastul
nostru apartament cu 2 camere
, incercand sa ma linistesc cumva, fara succes insa.
Mijlocul nu ma mai doare chiar asa rau, doar spatele si suspe burtica, acolo unde ma ustura carnea/pielea de mor. Vad ca si tu Denisa ai simptomele astea. Degeaba dau cu creme, uleiuri, nici un efect.
In schimb, nu am avut nici un fel de dureri ligamentare in burtica si nici intre picioare. Deocamdata.
Mamici, stie cineva ce ar putea sa insemne PLACENTA FUNDICA ANTERIOARA? Sunt tare curioasa... Oricum, bebe al meu este jos de tot, acolo il simt...
Va pupic.
Kiki
28w
http://community.webshots.com/user/astery100
Ursoaica spune:
"Neata" fetelor!
Eu abia acum am facut ochi, daca am bantuit toata noaptea pe aici...
Daniela “SadEdelweiss” este ziarista care sa folosit de poza unei fete de pe forum si a postat-o cu textul ei in ziar. Sa stii ca nu as comenta niciodata PM aici fara sa le inteleaga toata lumea, nu-mi sta in fire. Sincera sa fiu nici nu am vorbit cu nimeni pe PM pt ca deabea l-am activat. 
Deea tocmai de aceea nu am postat si eu acolo, pt ca mi sa parut suspect nick-ul si nici nu are numele trecut la date personale.
Va multumesc tuturor - celor care ati apucat sa vedeti pozele - pt aprecieri, dar va dati seama daca as ajunge din nou asa si cu mintea de acum cred ca ar sta sotul cu trancanul sub perna.
...Dar vise, vise...
Daca mai este cineva care vrea sa le vada le mai postez odata dupa care le scot definitiv.
Ursoaica
32+