mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Dana, e scumpica tare Oana, chiar si cu refuzurile astea. Cred ca e speriata ca nu stie la ce sa se astepte. Poate in mintea ei crede ca bb vine doar ca sa ii "fure" lucrurile. Cand o sa o vada pe Sansana, sigur lucrurile o sa fie altfel. O sa vada ca se poate juca cu ea, ca e ca o papusica, apoi o sa ii devina prietena si partenera de joaca. Poate ajuta sa ii "afisati" niste imagini de genul doua surioare jucandu-se impreuna, dintre care ea o sa fie surioara mare, cu "avantajele" ce decurg din asta, etc.

, Deea 28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Astery ai pe cineva care sa stie sa faca masaj si sa fie langa tine in acele momente? Adica sotul?
Ti-as putea trimite niste scheme pt calmarea spasmelor picioarelor.
Daca esti de acord iti caut mailul si ti le trimit acolo.
Daca le mai vrea cineva sa zica. Dar tre' neaparat sa stie manevrele de masaj, caci trebuie descifrate.

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu as vrea sa vad pozicile tale Ursoaico, ca daca am fost tot dusa-n sat cu doru nu am vazut decat niste poze cu matzele ....

Ioana cu Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ok le postez din nou, sper sa nu le vada cine nu trebuie. Nu sunt cine stie ce dar...sa nu dam apa la moara.

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Si eu sunt in clubul insomniacelor.
Si stiu ca abia a inceput perioada... mai am o gramada de filme de vazut noaptile ce urmeaza.

Deea, Oana este contradictorie.
Uneori o surprindem uitandu-se la imagini cu bebelusi si spunand foarte afectuoasa SANSANA.
Alte dati este egoista si nu accepta sosirea altui bebe.
Daca-i spunem ca ea va fi surioara mai mare si cea care o va ajuta pe mami cu Roxana, care e micutza, spune ca NU, OANA E MICA !
Am spalat o gramada de lucrusoare pentru Roxana si le aveam puse la uscat.
Ei bine, stiind ca sunt pentru Roxana, s-a dus si a scos cateva perechi de pantalonasi, anuntandu-ma ca s-au uscat si apoi s-a chinuit din greu sa se imbrace cu ei. Asta cu toate eforturile noastre s-o convingem ca ii sunt mici, ca nu sunt buni de ea.
Ca ambitie, desi nu s-a putut imbraca cu pantalonii, i-a pus in cap, pe post de caciula.

Am pus cateva poze noi: Noiembrie 2005
(Ultimele din album) Sunt cateva cu Oana in caruciorul Roxanei si altele cu tati si mami.

Ursoaica, eventual pozele le poti trimite pe contul nostru comun, si putem intra acolo sa le vedem.

Daniela (27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
CATEI nu-i merge netul pentru o saptamana, o sa va zic eu ce mai face.
Fetelor, ieri chiar am facut ceva prin casa, curatenie, am vazut ca e mult pana ma apuc de treaba, ca am si chef dupa aceea.
IRINA, fac treaba duminica pentru ca e Gabi la servici, nu sunt eu chiar asa harnicuta!
DANA, vreau din nou sa te rog sa-mi raspunzi la niste intrebari. Vreau sa stiu si eu in cazul unei nasteri cu cezariana cui trebuie sa dam bani, adica sa stiu si eu cum sa fiu pregatita, ca vreau sa iau in calcul ambele variante, si nasterea normala si cezariana. Deci este dr., anestezistul si mai cine? Mai este inca un dr.? Ca eu chiar nu stiu. Cu sumele am vazut ca fiecare da cat are , dar as vrea sa stiu cate persoane participa. As vrea sa stiu treaba asta si legat de nasterea naturala. Merci mult !
JANINA, DANA, cand mergeti la echo sa vedem daca s-au intors bebelinele voastre?
URSOAICA, cum sa ma supar? Trebuie sa strangi 600 de puncte si apoi poti sa-ti adaugi efectul glow. Si eu am crezut ca poti proba pana iti convine unul, dar nu e asa. Unde vad si eu pozele?
BEE, sa stii ca si eu visez urat. Nu legat de sarcina sau nastere, dar am cosmaruri in general.
TATIANA, dragut gestul Clarei! Sa vezi ce-o sa-i iubeasca cand o sa ii vada!
DANA, ai sa vezi ca Oana o sa fie si ea incantata de Roxana. Si o sa-i dea patutul si caruciorul fara sa o rogi tu, sunt sigura. Cand o s-o vada asa mica si frumoasa o s-o iubeasca imediat.
IRINA, si eu am citit pe undeva ca bebelinii se pot intoarce oricand, nu e o regula.
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Gata, cred, sunt in albumul "comparati...".

Ma duc sa pap ca mi-e o foamee...

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Alina, e vorba de 3 doctori:
- doctorul tau (māna intai)
- al doilea doctor (māna a doua)
- medicul anestezist

Eu miercuri la ora 18 merg la control. Nu stiu daca mai fac si ecografie, dar sigur va fi un control vaginal. E primul de cand sunt insarcinata si trebuie facut si din acesta, ca sa vada cum se prezinta colul.
Nu ma tem, am un doctor cu o mana foarte-foarte usoara.

Si fiindca mi-am amintit, sa stiti ca si doctorul meu e un barbat bine . Tare mi-e drag, e intotdeauna scos din cutie, aranjat si bine facut.
Conteaza si asta, nu ?
Eu parca n-as putea sa ma duc la vreun doctor neingrijit si care nu are ceva prestanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DANA, ce geloasa e Oana! Acum am citit urmatorul mesaj. Cred ca v-ati amuzat cand incerca sa intre in pantalonasii Roxanei! Ti-am mai zis eu ca si prietena mea cand a nascut baietelul ei mai mare avea trei ani si era foarte gelos, se urca pe mama lui si o tragea de par cand o vedea cu bebelinul in brate pe canapea. Si ea i-a tot zis ca ii iubeste pe amandoi, dar ca el, cel mare, este si va fi prima iubire. Si asa l-a linistit. Zicea la toata lumea ca el este prima iubire. Trebuie sa ai rabdare si s-o asiguri ca o iubesti mult.
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Ursoaica, WOW !

Dar si acum esti la fel de frumoasa, sa stii.

Alina, da, a fost distractiva.
Pai eu ii spun mereu Oanei ca o iubesc foarte mult! Ca ea e speciala, ca e cea mai mare dragoste a mea...
vom vedea pana la urma cum o sa reactioneze. Am mare incredere ca si tati va fi alatuyri de mine.
Am citit tot felul de articole, sper sa fiu in masura sa n-o fac sa sufere nici pe ea, dar nici Roxanei sa nu-i fie rau.

Mergi la inceput