mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Iar merge forumul din 2 in 2...of..
Dana nu te mai stresa atata. Ai nascut-o pe Oana si ai crescut-o asa frumos, ai s-o nasti si pe Sansana si o sa creasca si mai frumos pt ca ea nu o sa mai fie singurica ci o sa aiba o surioara care o sa o iubesca foarte mult. Iar cu impartitul lucrusoarelor, a jucariilor si a tot ceea ce primeste una sau cealalta va veni totul de la sine, adica din inimioara lor mica. Sa vezi ce o sa mai rada sau o sa se rusineze si o sa zica "am facut eu asa?" cand vor fi mai mari si le vei povesti ce faceau cand erau mici.

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Dana, e haioasa foc Oana mica
Nu te mai ingrijora. Mai bine bucura-te de toate fazele astea, caci mie mi se par super. Eu m-as tavalii de ras sa o vad ca face asa

, Deea 28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

Fetelor, imi ziceti si mie magazinul Barza de care tot ati vorbit, are o adresa de net??? sau o adresa ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Tedita, uite aici e barza
http://www.barza-ro.com/

, Deea 28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici,
Tatiana ma bucur ca mai avem vesti despre tine si despre prichindei si mai ales ca sunteti bine.
Astery - da si eu am durerile de burta sus, adica usturimea, dar de ligamente sau intre picioare nu am si sper sa nu am pina nasc.
Irina- si eu stiu legat d eintorsul lui bebe, ca o poate face si in sapt. 37, chiar dc e baietzel si e mai mare,au ei un mod de a se suci, asa i s-a intamplat unei prietene cand a mers la 37 sapt la control si uite asa a scapat de cezariana.

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticute,
Am ajuns si eu de la curs, si am papat. E asa o vreme urata aici, ba ploua , ba bate vantul.
Tatianama bucur ca esti bine, o sa fii o mamica a 3 copii dragalasi, sunt sigura.
Dana, e grozava fetita ta ! Biata de ea, crede ca ii va fii luat locul !

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Dana, mi-am amintit de o faza , Doamne fereste nu vreau sa crezi ca asa va fii si cu printesele tale, dar iti povestesc ca sa stii ca exista cazuri. Cunosc 2 tipe care azi au la vreo 20 de ani, diferenta de varsta e de doar un ann intre ele. Ei bine, gagicile aste de mici nu s-au inteles. Tot timpul trebuiau sa fie identic imbracate , caci daca nu isi rupeua hainele una de pe alta. Geloase foc una pe cealalta. Nici in ziua de azi nu se inteleg, cu prietenii cand ieseam tot timpul era vreun sou cu ele. Am inteles ca una din ele se casatoreste la anul si cica cealalta sora miresei, a inceput sa isi faca probleme cu ce sa se imbrace de pe acum la nunta . Sigur ca ar vrea sa o eclipseze pe sora-sa care va fii mireasa .
Bine asa caz ca la ele e foarte rar , si sunt sigura ca la tine nu va fii cazul. Sper ca nu te superi pt ce am povestit

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Dana, stai linistita ca totul o sa fie ok. Depinde de tine iar tu esti o tipa super!

Ursoaica eu as vrea sa vad materiale despre masaj la picioare. Merci. Nu prea cunosc tehnicile dar sper sa ma descurc!
Astery mama stii ca eu te inteleg cel mai bine, si eu o patesc in fiecare seara, cand incepe imi vine sa plang de nervi. Singurul lucru care m-ar ajuta ar fi sa o iau la fuga dar... evident ca mi-e greu si sa ma plimb incet.

J 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ana, brrrr, chiar ca-i urata povestea. Sper si eu - vorba ta - sa nu fie cazul fetelor mele. Cum sa ma supar ca ai povestit ? Fii serioasa .

Imi doresc foarte mult sa se impace bine, sa se iubeasca. O sa ma implic mult in a le educa in asa fel incat sa fie prietene. Vad ca si pe Cosmin il preocupa foarte mult aspectul asta.
Pana la urma pe Roxana am dorit-o mult si in ideea de a se avea una pe cealalta.

Janina, mersi .

Astery, ce mai face soacra ta ? Sper ca foarte bine.

Burtici, oricare dintre voi poate sa deschida urmatorul capitol. Care e mai pe faza, da ?!

Va pup !

P.S. Voi v-ati gandit la cadourile de Craciun ?
Eu am inceput sa ma gandesc.

Daniela (27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Dana, tare scumpa e Oana - am vazut si pozele! Pana la urma se va obisnui cu surioara ei si va fi foarte mandra de ea! Ca sa vezi ce avantaje exista la gemeni (glumesc, bine-nteles): ne-a trebuit carucior nou, care din start e al fratiorilor (pe al ei am si dat-o mai departe, sa nu-mi ocupe spatiul); ne mai trebuie o gramada de haine (mai ales ca sunt baieti, nu prea ii pot imbraca in roz si rochite ) si i le-am aratat numai pe cele cumparate sau primite pentru ei; deocamdata Clara va dormi in patutul ei, iar pentru gemeni am luat un patut pliant mai mare, in care vor incapea amandoi cel putin in primele 2-3 luni (in primavara vrem sa facem mobila in camera lor si atunci Clara va trece in pat mare). Dar cu siguranta vor aparea si la noi faze de gelozie, pentru ca e destul de egoista in ceea ce priveste jucariile ei. Nu le-ar da altor copilasi pentru nimic in lume. Si are dreptate LunaNoua in legatura cu pozele si povestile cu fratii. La o prietena a functionat - are o fetita de 3 ani si zilele acestea trebuie sa nasca. O carticica cu venirea unui fratior pe lume e preferata ei. Si e foarte incantata ca va avea un fratior. Pana nu demult, maica-sa nu se putea nici macar apropia de alti copilasi, asa geloasa era.

Ursoaica, nu fii trista - ce-ai pus in noua luni se vor duce in tot atata timp!!! Deci daca nu chiar vara viitoare, peste doi ani vei fi la fel de !

Kiki, s-ar putea ca bebele tau sa fie fixat si de aceea sa-l simti jos. Asa il simt si eu pe unul (care e fixat deja)...cand se "foieste" ma "gadila" acolo jos ai am senzatia ca acum o sa pice.

Irina, am citit cazuri ca bebele s-a intors in timpul travaliului...deci, nu este o regula. Dar e bine sa-l sti pozitionat di-nainte.

Am fost harnicuta - mi-am terminat treaba in bucatarie, am facut supa, felul doi si am pregatit si desert

Tatiana 32+ cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput