mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Danasi o sa vezi ca va fi bine si Oana si Roxana, nu te ingrijora inca, nu ai de ce.Oricum orice copil e unic si cazurile ce ti le spunem noi nu se aplcia pe totzi copii, ei is diferitzi si pot reactiona mult diferit, nu? Stii si tu..

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Tatiana e tare scumpica Clara; trebuie sa fie tare haioasa cand iti mangaie burtica.
Dana, lasa ca o sa vezi ce mandra o sa fie Oana cand o sa vada bebelina....
La mine cred ca bebe e intors deja; simt loviturile de picioare exact sub sanul drept, iar caputul e undeva in jos, dar un pic pe diagonala.
Pe site scria ca la prima sarcina bebelul incepe sa se intoarca incepand cu saptamana 34.....
La mine nu prea devreme ca s-a intors deja?
Abia satpamana viitoare ma duc la dr. si o sa vad atunci ce-mi spune....

Toanca si Matei Alexandru 31+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Toanca, si la mine e prima sarcina si bebelina era cu capul in jos inca din sapt 27. Sper ca nu s-a intors intre timp. Vineri o sa am control cu moasa si imi va spune.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Toanca eu cand am fost la ultimul echo la 30 s bb era deja intors. Mi-a zis dr ca se intorc incepand cu 27 de saptamani si pana si in momentul nasterii. Imi pare rau ca am uitat sa-l intreb cum sta bb, adica in ce parte are manutele, piciorusele, funduletul.....dar cam banuiesc eu

Ioana cu Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Fetelor vreau sa va spun ceva dar sa nu radeti de mine. Uneori, cand stau intinsa pe canapea la TV si Razvan are program de gimnastica prin burtica, aud un fel de ..."plici", asa ca si cum ai arunca o pietricica in apa. Si nu sunt nebuna, si Cristi a auzit aseara. Voi aveti "auzenii" din astea, o fi ceva normal sau o iau pe aratura?

Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana si eu aud si i-am zis si lui Marian da a zis ca am luat-o razna. Mie mi-a fost jena sa zic aici ca ma gandeam ca cine stie ce aberatie mai scot.
Irina 34+

Mergi la inceput

Ioana si Irina sunteti totale ! Cum sa credem ca a-ti luat-o razna? Cred ca fiecare din noi a simtit ceva mai special la un moment dat si nu stia ce poate fii. ( eu de ex. aseara ziceam caci cred ca simt degetele de la picioare - da las ca ajung eu miercurea viitoare la eco). Da sincer nu stiu ce poate sa fie in cazul vostru, da o sa fiu atenta , poate aud si eu .

Ana 31+

Mergi la inceput

Dar pe unde o fii Maraki ? Zicea ca pleaca ieri l asocrosenia si nu a mai dat nici un semn de viata de atunci !

Ana 31+

Mergi la inceput

Irina sunt super incantata sa vad ca neuronul meu se prezinta in bune conditii. Eu am citit ca se poate sa auzi niste scartaieli (doar sunt bb-ei nu ceterasi, dar ma rog....) dar de "pliciuri/pleoscaieli" nu am mai auzit la nimeni.....banuiesc eu ca nu suntem noi chiar cele mai ciudate dintre toate...

Pozicile mele
Samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetele cu plici, am mai auzit chestia asta undeva la mamici nov-dec.
Odata si eu am auzit, dar am crezut ca m-am sclerozat.

Am vazut ca nu toate aveti adresa de mail asa ca am pus in situl nostru paginile cu masajul pt spasmele picioarelor.
Acum sper sa si intelegeti ceva (caci eu nu am prea inteles niste termeni) si sa va fie de folos.

Cred ca Maraki este sechestrata la domiciliul socroseniei, asta daca nu cumva se simte saraca iar rau.

Ursoaica 32+

Mergi la inceput