mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ana_m cum adica intalnire cu moasa????

Toanca si Matei Alexandru 31+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ursoaica, unde pe situl nostru? Care sit?

J 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina si Ioana- eu cred ca e normal ce auziti voi, si chair d cnoi nu auzim toate aceel sunte, sau plici, fiecare sarcina e diferita, deci si senzatziile uneel ori sunt diferite, ori nu apar.
Ursoaica, multumim de tehnicile de masaj.

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Toanca, aici sarcina iti e urmarita de 2 persoane : de ginecolog si de o moasa. Odata ma duc la gineco, ca sa imi faca eco, oadata la moasa. Moasa ma trimite sa imi faca anlizele care trebuie facute, imi urmareste evolutia lor, ei ma plang ce ma mai supara in sarcina. ea iti raspunde la toate intrebarile pe care le ai in sarcina. Imi urmareste tensiune, greutatea, pozitionarea lu bebe, si bataile inimii si tot ce tine de sarcina. Tot cu ea fac si cursurile prenatale. Practic medicul imi face doar eco, urmareste sa fie ok bebele.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

J trimite-mi un mail sau un PM, cu adresa ta si iti trimit pe mail. Altfel nu am cum sa le arat.

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

JANINA, cred ca URSOICA se refera la site-ul nostru mamici_o1_02_2006.
DANA, am vazut pozele cu Oana. Mi-o si imaginez cum incerca sa se imbrace cu pantalonasii! Ce scumpa e!
MARAKI, pe unde esti?
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica=Maraki cred ca este ocupata, nu a ramas la scorela, sigur.
ALina ce are Utocatalina de ziceai ca nu poate sa scrie?

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Monica, eu stiu ca s-ar putea sa fie o superstitie, asta cu arsurile si parul copilului, dar a devenit deja un cliseu (bunici, mame, surori: vai, ii creste parul de aia ai arsuri!). Asa se stia pe vremea lor, n-ai ce-i face!
Am baut mai putin lapte, am scapat de greturi, dar am dat de o belea si mai mare: m-am constipat, prima oara cand mi se intampla in sarcina. Adica, durerile sunt atat de mari, incat am senzatia ca nasc (sa nu radeti) si ma incord ca sa nu-i dau drumul. Am incercat cu supozitoare de glicerina, cu Hemorzon, m-am gandit si la ...o clisma! De ieri sunt asa, mi-e frica sa merg la toaleta!
Daca stiti voi ceva sa ...treaca mai usor, atunci va rog sa ma informati si pe mine. Si bebele atata se zbate, de parca ar stii prin ce chinuri trece mami!
Ma duc sa ma intind, ca am transpirat toata.
Va pe toate si multa sanatate la bebei!
Ingrid S 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

va puuuuuup pe toateeeee...intru mai tarziu un pic pt. ca sant in bucatarie si mi se arde mancarea

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Bine v-am gasit!
Si eu am arsuri... aceeasi poveste cu copilul "paros"... ramane de vazut care e adevarul.Soacrei mele i s-a potrivit, ambii copii fiind pletosi.
La inceputul sarcinii am avut probleme mari cu constipatia si dupa incercari cu fructe+apa, spozitoare cu glicerina, am ajuns si la clisma. M-am simtit bine, dar i-am povestit medicului gineco isprava mea. Mi-a interzis total sa mai procedez asa. Ce mi-a recomandat:1-2 linguri de tarate de grau amestecate cu iaurt si cu fructe pentru un gust mai placut .Ceea ce rezulta nu are un gust rau , dar nici extraordinar.M-am gandit ca e spre binele bb-ului si cu toate greturile din acea perioada am depasit problema.
Acest amestec se mananca seara inainte de culcare.Daca e nevoie il repeti o zi , doua.
Finalitatea a fost nemaipomenita:de atunci n-am mai avut probleme cu constipatia, desi inainte de sarcina eram o constipata cronica. Ii sunt recunoscatoare medicului meu!
Sper sa te ajute, in cazul ca nu ai alta alternativa.
sanatate maxima!
Mara 35+

Mergi la inceput