Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor, multumesc pt sfaruri dar n-am reusit sa ma mulg, am 38,4 temperatura, ma dor ingrozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna dimineata, dragelor.
Cristina, nu vreau sa te dezamagesc, dar pe mine in spital , pt proba suptului m-a tinut 40min. la un san si exact 20ml am fost si eu capabila sa-I dau puilui, s-ar putea sa fi fost buna proba..
Jadi esti mortala, cred ca toate ar trebui sa incercam asta cand ne mai supara sotiorii, desi recunosc ca al meu e destul de grijuliu, numai pampersul nu sties a-l puna, in rest pot sa-l las cu bebe si asa plec 4 ore linistita, dar tot cred ca i-ar sta bine cu un pampers in geanta.
Moki am vazut si eu pozele, frumoase foc, iar copilul, frumos foc.V-am spus eu ca avem cei mai frumosi copii de pe aici.
Margot, unde este TCM in Sv ca eu pe cel de la noi nu-l gasesc si ma gandeam ca avand niste prieteni acolo, sa-I trimit la cumparaturi.
Laura xxx cred ca ti-e greu, dar ce satisfactiiii!Cred ca toate am visat ca intr-o buna zi sa avem gemeni, darn u avem toate norocul acesta.Felicitari pt micuti.
Tonnia, trebuie sa te masezi ori cu apa calda si sapun ori cu o crea, lotiune de corp sis a incerci sa scoti lapticul care s-a adunat acolo, pt nu e bine.Stiu ca doare, am trecut si eu prin asta.Cel mai bin ear fi sa pui copilul la san, el te ajuta cel mai bine.Am o prietena pe care a ajutat-o sotul pt bblul nu vroia sa suga si ea avea lapte foarte mult care s-a blocat in san.Pur si simplu a supt el in locul copilului (nu a inghitit, normal) si a scapat fara antibiotic si alte complicatii.Nu mi s-a parut amuzant si l-am apreciat ca a ajutat-o.Pt ragade am folosit Bepanten si glicerina sis a stai cat mai mult cu sanii la aer.Si poti folosi mamelon artificial, pe mine nu ma maid urea asa tare cand tragea prin el.A

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/slideshow_end?.dir=4037&.src=ph&.spd=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Andrada eu ti-am raspuns, mie mi-a venit bucuria dupa 6 saptamani in continuarea lohiilor.

Jadi, tare faza!!!!!!

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Scuze pt greselute, scriu cu bb in brate, ca plange saracutu.Nici eu nu mai am lapte de o luna si ...nici o ''bucurie''.Nu stiu daca e normal

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/slideshow_end?.dir=4037&.src=ph&.spd=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

tonnia, nu te lasa! asa am facut eu, nu stii ca am povestit? am stat si am dat-o-n mastita. si atunci sa te tii!!! dupa mastita stii ce urmeaza? abces. adica ti se umfla de-ti bubuie si nu mai poti sa mulgi, nu mai poti sa faci nik. ti se face ditamai si te duci sa te taie sa-ti scoata puroiul de acolo! eu am tot spus: am dat copilului sa suga din sanul cu mastita si asta cred ca m-a salvat, ca nici eu nu prea aveam spor la muls. deloc. ca mai mult curgeau lacrimile decat laptele. pe cuvant! te rog eu mult-mult de tot, mulge-te, da-i copilului sa suga, ca, daca tu crezi ca acum te doare, stai sa vezi durere mai incolo daca stai asa! poate o investitie intr-o pompa automata... nu stiu. succes! spor la tras de tzitzi! alta solutie nu-i...

(daca te ajuta la ceva, iti spun ca eu nu m-am invatat minte dupa o mastita la un san, cum am scapat nu m-am mai muls si am facut mastita si la celalalt. ca sa vezi prostia omeneasca!)

si acum, stiri de frontul din crangasi: ieri am aplicat strategia gandita pana in cele mai mici detalii - copilul a fost alimentat la san pana a obosit. s-a trecut apoi la bibe cu lapte de la mine colectat in prealabil (70 ml dimineata - ca stransesem si in ziua precedenta, cate 20, 30 ml dup-aia). dupa lapte de mama, seara completare cu lapte praf. am facut 100 ml si a mancat 80! cred ca am tinut copilul prin infometare pana acum. concluzia: as-noapte s-a culcat hipnotizat si cu burtoiul plin la ora 10.30 si l-am trezit eu la 6.30 dimineata ca nu-mi mai faceau fata nici tampoanele de sani. a mancat un sfert de ora (cred ca-i curgea din tzatza ca de la robinet, se ineca, de-abia avea timp sa inghita) si s-a culcat la loc. m-am muls si acum - 65 ml. dupa ce-i dau sa suga la masa urmatoare ii dau sa haleasca si bibe cu lapticul asta. iar diseara... ce parere aveti? lapte praf, clar. nu mai stau atata cu naturalul... sa-mi ingras si eu copilul. (in sapt 5, pe care o lasasem de proba ca sa vad ce fac, a luat 150 gr)
bietul copil, il tineam mai mult nemancat cred. probabil ai dreptate, jadi, el nu putea sa suga bine si adormea de oboseala, nu ca era satul.

astazi merg la al treilea ortoped sa vedem ce parere isi exprima.

din nou va multumesc pentru pareri si info! folositoare toate!

(iar simona cu pm-urile...)

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Imi pare rau sa aud de probleme cu alaptatul. Mie azi imi vine super-laptele praf (sper), sint curioasa daca o sa-i placa fetii. Mi-e si frica un pic, sa nu cad in comoditate, si sa-i las pe ai mei sa hraneasca copilu' cu lapte praf iar eu sa plec prin oras. Am o febra musculara crincena, de-abia ridic copilu' din pat. Aseara am iesit pentru a 2-a plimbare si n-am putut ridica caruciorul cu fata in el.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradanatalia spune:

alinam, scuze, acum am vazut desi am cascat bine okii. Deci tu esti o fericita. Eu mai am de asteptat.

http://ada.251.ro
algo se muere en el alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

no problem, da unde vezi tu fericirea? ca eu inca alaptez......as fi dorit sa ma mai sara cateva luni .......

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,
Sunt moarta de somn..dorm si in picioare daca ma lasi,fata mea imi face program nocturn si ziua doarme de nici mancare nu-i trebuie.Ma intreb oare cat o sa mai doarma asa??
Ieri am implinit si noi o luna,am luat in greutate 650,cam putin..
Cu mancatul stam la fel..are toane,cand vrea suge la san cumintica,altfel se foiaste in toate directiile,se arunca pe spate..am observat ca se ineaca cu lapte si atunci arunca tzitzi si incepe sa urle..sigur nu stie sa suga..Ma mulg si-i dau si cu bibe,ma gandam ca daca-mi contunua asa la tzitzi sa-i dau numai cu bibe,ca nu reusesc sa ma si mulg si sa stang si in bibe.Acum la 11 m-am muls 100 ml si mandra a baut doar 40 dar dupa o repriza de plans ca nu vrea tzitzi..uneoari cand mulg mai putin ea ar manca mai mult si trebuie sa-i dau lapte praf..ofofof ca greu mai e..
Ma pregatesc sa ies un pic afar cu ea,trebuie sa mai cumpar cate ceva de-ale gurii ca s-a cam golit frigiderul..
Pupici..

http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, din poze am tras concluzia ca asa o cheama pe pisica ta, nu pe tine. Fain si swinger-ul ala. Daca ai un link cu el de pe net, sa vad exact care e, te rog da-mi si mie.

Fata mea se ridica din bouncer pina aproape de 90 de grade. Deci bouncer-ul mai e bun maxim o luna-doua, trebuie sa cumpar swinger la fata; ca mi-e nu-stiu-cum sa o tin intinsa pe pat, sa se uite in tavan. Cu bouncer-ul e fain, il urc pe pat si fata se uita la TV, la comp, la toata lumea care se fitziie; in el adoarme singura ziua, se trezeste, face aerobic (v-am zis ca sta si o ora intreaga si pedaleaza din miini si din picioare? cum sa se ingrase fata cu atita activitate sportiva?).

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput