Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor!
anirim, sinteti tare frumosi, tu si broscuta.
oana, masoara baiatul sa stiu daca tine pasul cu Miruna (care are 63 cm acum)
simodina, da, vreau sa ne tii la curent. Bafta multa la recrutare!
EM am facut-o iar de oaie. Si are fata ditai buboiu' cu puroi la barbie ... ca s-a frecat de ceva, eu am vazut ca e rosu dar n-am dat importanta, si in 3 zile s-a intarit si s-a facut buboi. AM stors-o azi dimineata, crezind ca fac un lucru bun, dar sotul zice ca nu aveam voie sa o storc. Acum stau si ma rog sa-i treaca, dau cu rivanol si baneocin crema ...
Ioana, mama Mirunei
cge spune:
Simodina, da vrem.
Multumim, si poate ne vinzi si noua din ponturile de recrutare.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos
mysweetest spune:
Buna mamicilor,
nu prea am timp sa scriu acum..ieri am ramas pe la pranz fara laptic suficient si m-am straduit sa ii dau lapte praf humana 1 si ce credeti..nici nu a vrut sa vada biberonul si l-am lasat sa flamanzeasca iar.
Bine ca macar spre seara mia-m revenit cu laptele.
Noi avem 6600 gr si 59-60 cm astazi.
Frumoase poze de la botez Cristina(cge)!
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*
b_irina_c spune:
Ioana nu vreau sa te sperii dar ai mare grija daca zici ca e buboi. Ca sora mea a facut unul sub barbie cand era tot asa mica si a facut injectii, penicilina din cate imi amintesc, ca era un furuncul. Poate n-ar fi rau s-o duci la medic, ca buboi care coace nu suna bine deloc.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Fetele de unde iau si un grafic sau ceva de genul pentru a sti cum trebuie sa evolueze bb din pdv al greutatii/inaltimii?
Multumiri anticipate.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
cge spune:
Marlena, multumim de aprecieri. Si eu v-am admirat la botez, cand imi cautam de imbracat, numai sacoul tau rosu il aveam in minte.
Irina, cred ca niste grafice sunt in cartea cartilor, cea roz de Capraru.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos
Ioana75 spune:
irina, in cartea cartilor (prescurtat CC) zice ca uneori se dau antibiotice pentru buboaie, dar de cele mai multe ori e suficient rivanol si crema cu antibiotic; mai astept o zi doua sa vad daca pare mai bine. Grafice gasesti in CC de la pagina 328 incolo, precum si pe parinti dot com.
marlena, ai incercat sa-i dai lapte cu lingurita?
Ioana, mama Mirunei
codruta_grg spune:
Azi am cantarit-o pe Petra si are 5860 g. Pana acuma e in grafic, dar cand vad la voi cate kg i-au bebeii vostri...ma gandesc daca e suficient
Ioana, ai grija sa nu se infecteze....
Atata a plans Petra dimineata, nu stiam ce are.....de fapt ii era somn. Saraca, ce mama sunt, nu m-am gandit ca poate sa ii fie somn dimineata
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
kid2003 spune:
Buna!
Ioana, imi pare rau ca Miruna are un buboi, incearca in continuare cu Baneocin, unguent cu galbenele si suna un pediatru sa iti recomande un antibiotic local, e clar ca e nevoie, doar e o infectie.
Sunt curioasa, nu am prins discutia daca ai spus numele, pana la urma ce super-lapte ai ales dupa cercetarea de piata pe care ai facut-o?
Cat despre hainutele rosii, iat-o si pe Alexandra mea:
in rosu
si in sarafan de blugi:in blugi
Test de microfon, sa vad: ies oare pozele? Am scris bine?
tangerine spune:
salutari
felicitari pentru clubul scutecelor unde v-am regasit
noi am fost la miercurea ciuc cu maria - a dormit fata ca un ingeras in masina-ii place la nebunie; duminica asta am plimbat-o pana la giurgiu si inapoi ca sa doarma :) si sa iesim si noi din casa; nici mancare nu ii mai trebuie daca e leganata de masina
a propos de laptic eu am tinut si cateva ore (3-4) laptele praf afara si copilul nu a avut nimic; iar teoria cu daca a atins copilul laptele, atunci e compromis nu prea putem s-a aplicam ca daca ii raman 50-80 de ml si ii arunc de fiecare data ajungem la faliment; milumil nu e chiar cel mai ieftin lapte si maria mananca cate o cutie intreaga pe saptamana; da in principiu il tin cam 3-4 ore in frigider-cel mult si nu il amestec cu cel nou preparat
andra, in legatura cu ciclul eu nu mai alaptez de la sfarsitul lui septembrie si acum 2 zile mi-a venit ciclul -e adevarat ca am inceput de 2 sapt sa iau anticonceptionale la indicatia doctorului care mi-a zis ca poate sa dureze si mai mult de 3 luni sa vina ciclul; asa am scapat de 2 griji dintr-odata :)si nu prea conteaza daca alaptezi sau nu, ciclul trebuie sa vina oricum
fetele voua nu vi se pare ca copilul e radical schimbat dupa luna a doua? maria zambeste tot timpul, ma recunoaste, a crescut ingrozitor, stiu ce vrea cand plange: ce mai maine-poimaine o marit :)si in mod paradoxal a inceput si ea sa doarma mai mult
si eu sunt in cautare de bona-da m-am gandit sa incep campanie la sf lui nov inceputul lui dec; as vrea sa vina din ianuarie
revin cca copilul s-a hotarat ca ii e foame
Ramona si bebelina Maria