Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
kid2003 spune:
Nu inteleg Am scris "in blugi" la fel ca "in rosu" si nu apare la fel! Help!
Incerc inca o data
in blugi
tangerine spune:
kid, se vad pozele; superba e alexandra
maria s-a hotarat sa astepte ora de masa; ma duc sa ii vir niste calciu pe gat si sa o tratez la ochisor
Ramona si bebelina Maria
kid2003 spune:
Multumesc Ramona! Computerul meu se blocase undeva, si imi arata altfel, m-am tot chinuit!
O sa trimit link cu pozele mele pentru a fi puse pe adresa comuna, avem si noi mai multe. Le trimit pe pm la Ioana. Le vedeti acolo.
Pupici la bebelusi! Tre sa punem de o intalneala, ca doar avem niste minuni, eu am vazut toate pozele si sunt toti copilasii de sept-oct foarte, foarte frumosi!
Tre' sa le facem cunostinta. Poate sa iesim din iarna si sa fie si ei mai mari, sa se joace!
b_irina_c spune:
Multumesc de raspunsuri. O sa caut pe net, ca nu am CC (daca o aveam probabil gaseam si eu ).
Kid frumoasa tare fata ta!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
kristinutza spune:
raluca, merci de info. mamicile de radu se aliaza!
cand zici ca combini (scuze de cacofonie)laptele de la doua mulsuri, cum faci? adica in cel de la frigider pui laptele tocmai muls, cu temperatura corpului? tu nu ii dai deloc san direct?
si... o idee: de ce nu te mulgi dupa ce mananca? adica ii dai bibe, il culci si te mulgi imediat. pui lapte la frigi, iar cand se trezeste il incalzesti. de ce sa te chinuiesti sa aproximezi cand se treseste el, sa te apuci din timp, sa te stresezi etc. zice si io.
cat mananca radu tau la o masa? aprox, in medie?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
latrishia spune:
Pupici mamici
Iata ne si pe noi la capitolul bebelushi...in sfarsit! N am apucat sa citesc tot din urma dar promit sa recuperez.
Eu si bebelina suntem bine, i am pus numele Luanna in loc de Oana, fetele va rog sa skimbati pe listuta.
Sunt cam suparata ca nu mi vine laptele..mi am luat pompita sa mulg si abia scot 40 ml intr o zi..fata saraca ar suge dar ce sa suga. Ma duc sa mi iau niste ceaiuri, daca stiti voi ceva ce functioneaza spuneti mi si mie ca simt ca ma apuca disperarea..eu kiar vreau s o alaptez.
M a cam socat povestea lui valen. Slava Domnului ca nu am citit o inainte sa nasc ca muream de frica. Eu am avut probleme, mi a declansat, colul nu s a deskis in urma contractiilor extrem de dureroase incepusem sa pierd lichid verde. Dupa ce a vazut doctorul, in 10 min am fost operata. Nici cu mine n a stat de vorba, am stat in salon la gravide pana mi s a rupt apa, dar m a tot chemat sa ma mai controleze. Am avut si eu un pik de ghinion pt ca atunci cand s a rupt apa, nu mai era prin zona si l am asteptat vreo ora jumate.In sala de travaliu mai venea cate o asistenta pe la mine, si rezidenta lui a venit, dar eu fiind cam alintata tot am suferit de abandon. Cand plecau simteam ca ma doare si mai tare si ma apuca plansul. Ce sa mai zic, a fost o ora jumate care mi a parut un secol. Daca mai stateam aungeam cu tensiune 20 pe masa...bine ca am ajuns doar cu 15 si ma mai tineau picioarele. Eu am fost multumita de prestatia lui si a intregului personal, cu toate ca n am cotizat deloc si nu ca n as fi vrut, nici n am avut. Sotul a dat cand i au aratat fata si celor care m au ingrijit in noaptea aia la reanimare...a si pe la portari, ca atata circ au facut ca nu l lasau sa intre. Doctora de la bebei,nu mi a placut deloc...vad ca dupa ea toti bebelusii au probleme la cate un piciorus..e cumva sor sa fiziokinetoterapeuta cumva si i racoleaza asta cliente? Am ramas masca cand am vazut ca toate mamicile aveau trimiteri la aia...in rest multumesc lui Dumnezeu, suntem bine. Eu sunt fericita ca dorm pe burta, bebelina e cuminte, singura buba e cu laptele.
poze
mysweetest spune:
Codruta stiu ca baietii iau mai repede in greutate ..fetitele tin la silueta ..nu-ti face griji daca e in grafic ..oricum pe mine ma doare spatele in unele nopti de abia ma intorc in pat.
Mi-am revenit cu laptele ..probabil a fost din cauza oboselii, acum iar curge cu presiune de se ineaca kupilu'.
Astazi iar m-am chiunuit sa il adorm si nu doarme decat pe mine..cum ma misc cum se trezeste ..acum are suzeta in gura si o molfaie dar in jumatate de ora trebuie sa tipe de foame...ce bine Ioana ca Miruna adoarme si singurica ziua.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Oana si eu am de gand sa incep diversificarea dupa ce Alexandru face 4 luni adica dupa 3 ianuarie..sa-mi spui si mie ce "mancaruri" ii dai.
Mai vroiam sa mai scriu ceva dar am uitat..
Apropo ..criza de crestere de la 3 luni cum se manifesta?La fel ca cea de la 3 saptamani ?
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Ieri Alexandru a ras pentru prima oara (nu zambit) cand am incercat sa ii dau lapte praf humana cu biberonul si impingea cu limba si i-am spus ca e un mare bandit .
Astazi am incercat iar sa il fac sa rada fiindca era tare haios dar nimic..numai zambete.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*
RoxyP spune:
Sunt si eu o mamica de septembrie 2005 care ar vrea sa se alature mamicilor de septembrie-octombrie 2005.
Am nascut pe data de 12 septembrie cu cezariana, ca din pacate normal nu am reusit, un baietel superb (David) de 3710gr si 51 cm.
Va citesc inca din perioada de sarcina si de abia acum mi-am facut curaj sa intru si eu in clubul vostru. Asa ca, cu acordul vostru, o rog pe Ioana sa ma treaca si pe mine pe lista mamicilor.
Intre timp o sa ma documentez cum fac sa pun si poze.
Roxana