Bebelusi de iulie-august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Andrei face pe 16 noiembrie 3 luni, asa ca mai am de asteptat pana la diversificare. Cred ca nu vor fi probleme pt ca e foarte mancacios.

mamini stai linistita ca o sa fie bine. O sa se obisnuiasca si cu lume multa. Sa vedem ce vei face apoi pt ca o sa trebuiasca sa ii aduci mereu multa lume in preajma

Luminita si Gabi fericitii parinti ai lui Andrei Tudor (16 august 2005)

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati, mami si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele saru'mana ca v-ati gandit la noi.
Ingrid e ceva mai vesela,inca nu au trecut durerile,dar pana acum nu au mai fost asa de puternice.Mie frica sa ma pronunt ca si ieri parea la fel..si spre seara sa te tii.Din ce imi dau eu seama a scapat de diaree dupa smecta,febra n-a facut.

Vorbim mai incolo..si sa dea dumnezeu sa fie bine..deja am emotii ..ar fi a 3-a zi...a si slabit ...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis, sanatate pt Ingrid, o sa fie bine, ai sa vezi!

Lulu, sper sa fie ok, altfel nu stiu ce as putea face, vrem-nu vrem, am luat biletele, nu ne putem intoarce mai devreme, aia e.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Transmit sanatate tuturor puiutilor cu probleme si mamelor multa putere.
Am si eu cateva nedumeriri si poate ma ajutati voi, va rog frumos:

1. Pentru fetele care ati inceput sa dati bebeilor suc de morcovi, cum l-ati preparat? Eu am o hardughie de storcator si mi-e groaza la gandul ca-l voi spala de cateva ori pe zi. Exista vreo alta modalitate mai simpla?

2. Sara e tare agitata in somnul de noapte in ultimul timp, se trezeste des si tot isi balangane capul dintr-o parte in alta, maraie si nu mai adoarme decat daca o pun la san. Mai tare ma ingrijoreaza ca isi intoarce capul dintr-o parte in alta, agitat, e de fapt semi-adormita, si nu reuseste deloc sa adoarma singura. Ati trecut vreuna prin faza asta sau ma duc iar la doctor?

3. I-a aparut o mica pata sub omoplatul drept si am dus-o la med de familie. Mi-a spus ca e o eczema si mi-a dat un unguent-Elocom. Stiti ceva de asta?

Va multumesc de pe acum, eu iar sunt terminata de oboseala, Sara se trezeste mult prea des noaptea, e complet dependenta de sanul meu, nu vrea nici ceai, nu stiu ce sa mai fac. Help! Voi de care ceai mai dati copilasilor? Ce sa stiu sa ma fac? Parca toate se intorc impotriva mea.
Pupam puiutii mici si pe mamicile lor viteze

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Mamini, ma bucur ca te vad pe aici. Nu stiu ce sa ma mai fac cu Sara, suge foarte des, ea in loc sa-si mareasca intervalul intre mese, il micsoreaza. Stiu ca am lapte, si daca nu as avea nu stiu ce m-as face, nu i-a biberonul, indiferent ce-i pun in el. Dorinta mea de-a o alapta s-a intors impotriva mea, asta simt.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

MonaI, tu care esti o mama model, devotata si calda si iti iubesti fata de nu stii ce sa mai faci si nu te induri sa o imparti cu nimeni, tu sa gindesti asa? dorinta ta de a o alapta e f buna si frumoasa si perfect justificata. si eu as fi vrut sa imi alaptez copilul cit mai mult, tu ai putut si cred ca e bine sa insisti de dragul ei si al tau. crezi ca e vreuna dintre cele care nu mai alapteaza care sa nu te invidieze - nu stiu daca e cel mai bun cuvint-pt ce ai? poate are o perioada in care e mai agitata( si Veve are de-astea, sau mai exact are rar perioade cind nu e agitata), papa putin, apoi adoarme sau plinge sau miriie si iar cere papa si iar adoarme sau urla. azi noapte s-a agitat pe la 1, am incalzit laptele si a mincat pina la urma pe la 2.30, alt lapte, fiindca nu se trezea complet sa pape, miriia si pina sa o iau adormea... si de la 5 la 6 am facut acelasi sport- prinsul copilului la cotitura...o sa fie si mai bine, sper eu. du-o si la dr daca vrei sa stai linistita, sa nu aiba ceva la urechiuse sau alt disconfort. a mea e mai tot timpul asa.
nu stiu sa dau sfaturi( mai ales de alaptat, as fi culmea) dar cred ca in locul tau as incerca sa tin pasul cu ea, sa ii dau cind vrea ea si probabil o sa treaca( tii minte ca si Adriana a avut problema asta la un moment dat?)- poate creste.
hai, ai grija de tine, esti un exemplu de echilibru de devotament pt mine, nu-mi darima un mit.
sper sa treaca repede faza asta.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ok sa va spun, sunt complet nebuna....haha, am incercat sa ma las de alaptat si nu am facut-o 24 de ore si nu am mai putut sa stau si acum alaptez din nou si nici nu ma mai gandesc sa nu alaptez.
Aidan a acceptat formula dar mereu isi intorcea capul spre san sa suga si mie mi s-a rupt inima sa il vad asa.I-a fost bine la burtica cu formula dar nu pot sa nu ii dau sa suga cand il vad ca asta vrea, ca cu asta a crescut pana acum.
Asa ca.....concluzia este ca nu ma voi lasa de alaptat si orice discomfort o sa am o sa il indur.
Asta este sunt nebuna, am crezut ca o sa fiu fericita daca ma las dar am fost amandoi mult mai nefericiti.
Acum e iar bine si burtica lui pare sa fie bine.O sa alaptez si o sa ii dau papica in paralel ca si pana acum.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Mamini, draga mea, halal mit.
Am fost la medic, a controlat-o si pare OK. Doar dependenta asta de san incepe sa se transforme intr-o problema serioasa, pentru ca eu nu prea reusesc sa ma odihnesc, imi fac o groaza de griji pentru ea, ba ca ia prea mult in greutate, ba ca de ce totusi nu vrea sa incerce si gusturi noi, cum ar fi cel de ceai?
Ea la 2h doarme cate jumatate de ora si atunci o face cu sanul in gura, apoi dupa ce se trezeste sta cam juma de ora si i se face foame. Si tot asa, practic din ora in ora e cu tzitzi in gura si eu incerc sa gasesc solutii, ca toti din jur, binevoitorii, zic ca e vina mea.
Am incercat sa nu-i dau 3 ore sanul si nu-ti spun ce circ a fost, a adormit suparata si nu mai am inima sa repet experimentul. Si noaptea de ieri a fost cireasa de pe tort. Nici nu am mai fost in stare sa o pun in patutul ei, a dormit cu noi si eu din ora in ora o adormeam cu sanul din care nu tragea prea mult, doar se linistea. E atat de fericita cand e la san, asa de multumita si impacata, ca efectiv nu stiu ce sa fac. Eu nu mai rezist mult asa, si atunci nu va fi bine pentru nimeni, ma dor sanii, la 4 luni de cand am nascut incep iar sa mi se irite.
Va pup acum, ma simt mai bine ca v-am povestit, poate ma ajuta si fetele care au trecut prin asa ceva, macar sa stiu ca e o faza trecatoare.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

MonaI, nu am timp sa iti scriu detalii acuma... dar vreau sa iti spun ca si la noi e la fel.

Mananca des ziua, la 2 ore, maxim 2 ore si jumatate, iar cand am mai incercat sa ii dau la 3 ore, adica am mai pacalit-o cu o jucarie ceva, cantecele... a fost cumplit, mananca intr-o viteza si apoi vomita... asa ca o las sa manance in ritmul ei la 2 ore, maxim 2 ore jumatate.
Apoi sta treaza maxim 2 ore dupa care adoarme jumatate de ora si cand se trezeste normal vrea laptic... si asta e ciclul nostru zilnic...

Din fericire - pentru mine - noaptea cere o singura data de mancare, in jur de 3-4 apoi dimineata pe la 6-7...

Am observat ca seamana Sara cu Emma mea, si la ritmul in care au luat in greutate, si Emma la fel nu vrea nimica altceva - am incercat sa ii dau ceai si nici nu vrea sa vada biberonul...
Dar tare mult ma bucur ca am lapte suficient pentru pofta ei, ca imi ia in greuate, ca e vesela... si incerc sa ma gandesc ca cu fiecare zi ce trece e mai bine si tot asa...

Multumeste-i lui Dumnezeu ca ai laptic pentru Sara, ca este sanatoasa, ca ti-a crescut asa de repede si de frumos si nu mai asculta "binevoitorii"

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

MonaI, dragutza de tine, eu nu stiu ce sfat sa iti dau cu alaptatul, dar unul legat de alta latura- din experienta si ti-l spun din suflet: lasa-i pe ceilalti in pace! important e sa fie copilul tau fericit, asa o sa fii si tu. cred ca esti obosita si aici nu te poate ajuta nimeni, dar asta cu "vina ta" e de pus la. asuma-ti vina numai cind se discuta cit de frumoasa si de scumpa e Sara, in rest...intoarce "partile moi".
hai ca o sa treaca, sunt sigura ca mamicile cu experienta in alaptat iti vor spune mai multe.

Adriana, e bine ca ai lapte si ma bucur ca te-ai hotarit sa continui. Veve saraca si acum se mai intoarce spre sin, ma miroase, la dus ma linge pe git, pe piept, incearca sa suga, desi eu nu mai am lapte de 5-6 saptamini. si mi-e ciuda de mor ca nu am avut destul si mi-e mila de ea si-mi dau lacrimile mereu cind o vad.asa ca dupa parerea mea faci ce ar trebui facut.

o sa ziceti ca-s nebuna, ca nu eram eu cea care zicea ca s-a saturat de biberoane dar si rani la sini? ba da, dar cred ca daca as mai fi avut, asa putin cum era, as fi continuat atita cit s-ar fi putut.

M

Mergi la inceput