Doctori de care sa te feresti (2)
Raspunsuri - Pagina 36
ladys spune:
Poate cineva sa-mi dea si mie informatii despre dl. dr. Stefan Badea de la Caritas? Va rog frumos!Este medicul care imi urmareste sarcina si as vrea sa stiu daca a mai nascut cineva cu el. Mii de multumiri!
geo_ionita spune:
Fetelor va asteptam aici cu raspunsuri...daca stiti ceva de doctorii amintiti de noi mai sus (si ma refer si la celelalte gravidute)!
Va rugam!!!
Georgiana
dany26 spune:
Buna fetelor....gravidutzelor ...mamicilor....
Stie cineva ceva despre Dna Ina Moldovan de la Municipal?!
MERSI mult....anticipat!
andrada2203 spune:
Feriti- va cat puteti de dr. Conteanu Florin , ma rog dak i se poate da gradatia de doctor . Spun asta in special pt mamicile cu burtici , pentru ca face analize a caror rezultate nu le vezi in vecii vecilor. Mai concret dai cotizezi pentru nimik , pentru vorbe goale . Ceea ce a trebuit sa fie fisa gravidei , nu exista decat in imaginatia noastra sau a lui ...pana la sfarsitul sarcinii aveam 5 randuri scrise intr-o mizerie de agenda a lui.
aaaaaaaa, si ca sa nu uit , sa nu va ganditi cumva ca o sa vina la nastere, pentru ca omule ocupat..pleaca la munte, face shopping....etc .
pupici si urati-mi bun venit ca e prima data cand scriu si am emotii
violetan spune:
quote:
Originally posted by andrada2203
Feriti- va cat puteti de dr. Conteanu Florin , ma rog dak i se poate da gradatia de doctor . Spun asta in special pt mamicile cu burtici , pentru ca face analize a caror rezultate nu le vezi in vecii vecilor. Mai concret dai cotizezi pentru nimik , pentru vorbe goale . Ceea ce a trebuit sa fie fisa gravidei , nu exista decat in imaginatia noastra sau a lui ...pana la sfarsitul sarcinii aveam 5 randuri scrise intr-o mizerie de agenda a lui.
aaaaaaaa, si ca sa nu uit , sa nu va ganditi cumva ca o sa vina la nastere, pentru ca omule ocupat..pleaca la munte, face shopping....etc .
Bine ai venit! Si mai scrie-ne:)
pupici si urati-mi bun venit ca e prima data cand scriu si am emotii
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 31
Yaia spune:
Fetelor, ma trec fiorii cand citesc ce postati voi, aici, pe forum. La un moment dat imi era ciuda ca nu o sa nasc in tara, pentru ca aici nu vorbesc limba locala si trebuie sa am norocul sa dau peste o moasa care vorbeste engleza la nastere. Aici nu ai medic la nastere, nasti doar cu moasa, medicul vine doar daca apar probleme, complicatii, chestii de genul asta. Si nici nu se pune problema sa-ti "cauti" medic. Oricum, marea majoritate a mesajelor voastre sunt de blam pentru medici, rareori auzi o recomandare pentru unul dintre ei care s-a purtat bine. Ideea aceea cu crearea de liste "buni" si "rai" e foarte bune si probabil pe voi, cele din tara, va va ajuta enorm. Fiti tari, fetelor, si nu acceptati mizeriile medicilor din tara. Cereti profesionalism si "tipati" la ei in cazul in care nu se poarta frumos. Puteti chiar sa faceti mici afise tiparite pe coli A4 si sa le lipiti la spitalele respective, ca ceilalti sa se fereasca de asa-zisii medici. Si poate asa atitudinea lor fata de "mamici" se va schimba si vor incepe sa-si faca treaba!
Bafta tuturor!
Irina
oanacris28 spune:
Salutare tuturor!
Sunt o viitoare mamica, voi naste la inceputul lui octombrie si mi-ar placea mult sa stau de vorba cu voi in diverse probleme care ma si ne preocupa. Sunt noua pe aici, dar sper sa ma "vedeti" si pe mine si poate am si eu noroc de un raspuns, ca am tot incercat sa aflu una-alta si pe nicaieri nu mi s-a raspuns.
In primul rand, daca e cineva din Ramnicu Sarat si ar putea sa-mi spuna cate ceva despre Dr. Stancu sau Dr. Cristea. Iar alta chestie la care m-as bucura sa aflu ceva, este in privinta unor medicamente. Mi s-a prescris Gynipral , No-Spa, Duphaston incepand cu sapt 21 de sarcina, dar fara sa am nici un fel de probleme, nici o durere, nici o scurgere, nimic si nici nu mi s-a explicat de ce mi se dau aceste pastile. Mentionez ca acum am 23 de sapt, iar cateva zile cat am luat aceste medicamente, mi-au facut tare rau: palpitatii, tremur al mainilor, umflat exagerat al picioarelor, motiv pt care le-am si intrerupt, asta si la sfatul medicului de familie, care s-a "crucit", cand a auzit ce reteta mi s-a prescris. Poate aveti si voi vreun sfat sau poate ati mai auzit si voi cate ceva si puteti sa ma lamuriti. Problema e ca acum nu mai prea am incredere in dr si as vrea sa-l schimb, dar nu stiu daca nu cumva o s-o dau "din lac in put".
Mersi ca m-ati "ascultat" si, in speranta si in asteptarea unui raspuns, va pup pe toate si va doresc numai bine.
Eseea spune:
Oanacris, felicitari pt sarcina in primul rand. Despre dr tau nu stiu sa-ti spun nimic, nefiind din orasul tau. Dar.......despre medicamente da ( desi nu e topicul potrivit), pe unele le-am luat si eu. No-Spa-ul si Gynipralul sunt pt contractii, asa ca e chiar f ciudat ca dr ti-a dat asa ceva daca tu nu ai contractii. Mai ales Gynipralul care este foarte puternic, de unde si reactiile adverse pe care le-ai avut. Duphastonul - din cate stiu este progesteron, dat pt sustinerea sarciniii de catre unii medici, dar iar nu vad motivul pt care ti s-a prescris ( mai ales la varsta sarcinii tale - de obicei, dupa 14 saptamani nu se mai prescrie progesteron, placenta fiind apta de a sustine fatul), daca nu ai probleme cu sarcina.
De ce nu intri sa scrii la mamicile de aceeasi "varsta" cu tine, mamici de septembrie-octombrie?
my baby, Lara