Doctori de care sa te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vracr spune:

Are cineva un numar de telefon al d-nei Cirsoiu Monica de la Universitar? Poate stiti daca lucreaza si la un cabinet particular. Multumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

o sa ma blameze toata lumea daca nu pun o parere tocmai buna despre DR VLADAREANU de la sp. Elias??!!!
nu-i contest profesionalismul (desi in cazul meu , nu a avut ocazia sa-l arate).
am fost la el la inceputul sarcinii , la 6 saptamani si s-a arat foaret sceptic si fara menajamente in ceea ce ma priveste
consultatia dureaza 5 minute
costa 2mil jumate
mi-a vb "tu faci" "la tine" pe un ton scarbit
nu raspunede niciodata la tel
il gasesc dupa o saptaman dupa ce am nevoie dupa miiiiiiiiiiii de telefoane , faxuri , mailuri si in final ma conversesz cu secretara -asistenta
o fi bun pt cine are nervii tari , sarcina usoara, sau e vedeta....
in rest ..atitudine de nota 4!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dynana spune:

Buna! Sunt o viitoare mamica si sunt noua pe forum! Inca nu m-am decis ce doctor o sa ma monitorizeze pe perioada sarcinii, iar o prietena mi-a recomandat-o pe dna dr Rodica Cristian de la Spitalul Elias. Mai sunt si alte mamici care au fost pacientele dnei doctor? Astept raspuns de la voi!
Va multumesc si multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

vracr eu merg la d-na dr Cirstoi Monica, este dr care-mi urmareste sarcina, asa ca pot sa-ti spun unde o gasesti. Eu am mers la ea numai la cabinet la Medisystem dar o poti gasi si la alte cabinete :
luni : Euromed - tel. 211.96.60
marti, joi : Clinica Polisano - tel. 315.32.05/06/07
miercuri, vineri: Medisystem - tel. 440.30.91/92

Spune-mi , te rog, cum ai ajuns la ea si daca stii cum se comporta la nastere pentru ca eu nu stiu prea multe, am mai intrebat pe forum de ea dar nu mi-a raspuns nimeni. Mie mi se pare OK , sunt multumita de ea, dar as fi vrut sa aud si o alta parere.

burtika 30+ Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

am scris gresit, scuze, Cirstoiu Monica se numeste dr.

burtika 31+ Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Kiva

o sa ma blameze toata lumea daca nu pun o parere tocmai buna despre DR VLADAREANU de la sp. Elias??!!!
nu-i contest profesionalismul (desi in cazul meu , nu a avut ocazia sa-l arate).
am fost la el la inceputul sarcinii , la 6 saptamani si s-a arat foaret sceptic si fara menajamente in ceea ce ma priveste
consultatia dureaza 5 minute
costa 2mil jumate
mi-a vb "tu faci" "la tine" pe un ton scarbit
nu raspunede niciodata la tel
il gasesc dupa o saptaman dupa ce am nevoie dupa miiiiiiiiiiii de telefoane , faxuri , mailuri si in final ma conversesz cu secretara -asistenta
o fi bun pt cine are nervii tari , sarcina usoara, sau e vedeta....
in rest ..atitudine de nota 4!!!!!!!!

Kiva,

Nu o sa te blameze nimeni ...
S-a mai discutat despre dr. Vladareanu pe acest site in diferite thread-uri si evident sunt pareri pro si contra. Sunt desptul de multe contra (mai ales in ultima perioada) asa ca stai linistita ...
Din pacate nu esti singura care a avut o experienta .. sa zicem diplomatic ... nu tocmai placuta cu dr. Vladareanu.
Este in opinia mea un dr pe care-l intereseaza numai vedetele. Daca nu intri in aceasta categorie te poti astepta sa fii tratata asa cum ai mentionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

salut!
il stiu pe "marele" Vladareanu de cand era un pusti incepator si soios la policlina Pantelimon. se vede ca a uitat.

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladys spune:

Buna ziua , gravidutelor! As vrea sa dau si eu o bila neagra d-lui dr. Predoi de la spitalul Titan, care dupa ce mi-a urmarit sarcina 9 luni nu a binevoit sa vina la nastere si m-a tratat ca pe un animal . Cand am cerut cezariana ca eram in travaliu de 4 zile si aveam dureri ingrozitoare a zis : " Si ce vrei sa nasti fara sa simti?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Eu sunt din Ploiesti si va cer parerea pentru ca am tot intrebat pe forum si nu am primit niciun raspuns: Merge cineva la dr. MOGOS? Am inteles ca este la spitalul Polizu.
Dar despre dr. CALIN BOERU a auzit cineva ceva? mergeti la el?
Va multumesc anticipat!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by ladys

Buna ziua , gravidutelor! As vrea sa dau si eu o bila neagra d-lui dr. Predoi de la spitalul Titan, care dupa ce mi-a urmarit sarcina 9 luni nu a binevoit sa vina la nastere si m-a tratat ca pe un animal . Cand am cerut cezariana ca eram in travaliu de 4 zile si aveam dureri ingrozitoare a zis : " Si ce vrei sa nasti fara sa simti?"

Ce animal mizerabil! Dar ce zic eu animal? Ca e o jignire pentru animale. Am siguranta ca macar un dentist mai destept o sa-l chinuie si pe el asa, macar o extractie pe viu, ceva, ca sa-si aminteasca cum e sa se poarte asa o jigodie cu tine...

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 31

Mergi la inceput