Doctori de care sa te feresti (2)
Raspunsuri - Pagina 34
anacami spune:
Multumesc Ses!
eu am fost la CMU, dar nu mi-a facut nicio ecografie! consultatia a costat 800-1.000.000 lei, nu mai stiu exact ca mi-am facut si alte analize si am platit-o cu celelalte odata.
Oricum, deja m-am programat la alt doctor (dr. Gherasie ) de la Euroclinic-cel mai probabil ca tot aici voi si naste.
De dansa cel mai frica imi era sa nu vina la nastere!
Sarcini si nasteri usoare tuturor!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
ancasilv spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Buna fetelor, am si eu o intrebare: stie cineva ce fel de medic este dr. Cristescu de la Giulesti?
Jasmin 10+
Si eu merg tot la Cristescu. Am inteles ca e dr f bun, dar citeodata e prea repezit si nu are timp sau rabdare sa te "ia la bani marunti". Asa ca eu nu mai am incredere oarba in el, mie mi-a dat niste rasounsuri cam in doi peri...merg in continuare la el, dar nu cu toata inima, daca ma intelegi. Tie cum ti se pare?
Poze nunta...
" target="_blank">Intilnirea cu Vladut...
anca +17
mamica_buna spune:
Horia Cioflan este unul dintre cei mai cautati obstetricienti din Bu uresti.Eu sunt pacienta dansului de 2 ani si trebuie sa ma programez cu 3 sapt inainte ca sa gesesc loc liber la cabinet.Am auzit numai cuvinte de lauda si de multumire de la toate pacientele.Este asistent-universitar si o verisoara de-a mea i-a fost studenta.Mi-a zis ca este deosebit de bine pregatit si ca este apreciat de toti studentii si de colegii dansului.Deci haideti sa vorbim in cunostiinta de cauza si pe drept.Nu poti spune despre astfel de oameni lucruri de rau decat din invidie.Intreaba orice ginecolog si o sa vezi ca-ti spune numai de bine fiindca intradevar este un medic extraordinar!
mamica_buna spune:
Probabil ca dl doctor Cioflan era de garda si avea si altele pe cap intr-un asa spital mare vin mereu urgente.De obicei asa se intampla daca nu este medicul care te-a urmarit te ajuta un alt medic dar nu e rolul lui sa stea cand te scremi ci doar sa te ajute la sfarsit cu scoaterea copilului si cu taietura respectiv coaserea.DE-asta exista si moase si asistente ca sa te urmareasca pana atunci.Un medic nu le face pe toate si mai ales daca spui ca nici nu erai pacienta dansului.Fii multumita daca ai nascut usor si cu bine.Si eu am nascut cu dl doctor Cioflan si il apreciez foarte mult.Mi-a salvat sarcina.Il respect enorm si iti spun ca este un medic extraordinar de bun si de apreciat de pacientele sale.Intra pe www.reclama si citeste despre dansul la liste informative-ginecologi.Are cele mai bune comentarii.
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by violetan
[quote]Originally posted by aylin_tarcan
buna fetele! vreau si eu sa intreb cine stie ceva de dr. florina mihalache de la CF2. cum se descurca in sarcinile cu probleme?
iar recomandarea mea e sa o evitati pe dr. cristina vasiliu daca nu aveti o sarcina fara nicio problema de niciun fel
De ce zici asta? Poti sa imi dai ceva detalii?
Pupici!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 26
multumesc pentru pareri. le-am tot citit si eu pe net. ma gandeam ca e vreuna dintre fete care a fost pacienta dansei.
despre cristina vasiliu....am fost pacienta ei, am pierdut sarcina la 26 de saptamani. mi-este ruda. si totusi, nu a catadicsit sa inteleaga ce se intampla si sa incerce sa previna. a fost de o nesimtire si indolenta de zile mari. cand am nascut, nici nu a catadicsit sa vorbeasca cu cineva din spital sa incerce sa salveze bebelusul, desi era destul de mare. eu in acest moment sunt convinsa de faptul ca daca as fi fost la alt medic as fi dus sarcina la bun sfarsit. pana si eu stiu ce ar fi trebuit facut atunci.
si stiu mai multe cazuri. nu e numai al meu. si cred ca am gasit si pe net undeva exact exprimarea asta. NU pentru sarcini cu probleme. nu urmareste sarcinile ca lumea, nu monitoizeaza IR-urile, ecografia morfofetala (1) se face la chitescu care se uita la IR-uri dupa 32 de saptamani (pai pana atunci....), nu masoara pliul nucal, nu da analize, nu are fisa de pacienta (cel putin in cazul meu nu aveam de la ea decat 1 poza). mai pe scurt: NU urmareste atent.
sper sa nu fi suparat pe nimeni. asta e experienta mea si a altor fete de pe site. si imi mentin parerea.
Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem
anda141 spune:
O verisoara de-a mea tocmai a nascut cu vestitul Cristescu, care si-a batut joc de ea intr-un hal de neimaginat. Desi l-a rugat sa ii faca anestezie, i-a spus ca are gemeni si placenta praevia,nu a vrut sa ii faca nimic, a lasat-o sa nasca normal si a taiat-o pana la fund fara nici un strop de anestezie, nici macar banala Xilina. Nimic, a taiat-o ca pe un animal pe viu , a pierdut o gramada de sange si mai facea si misto de ea. A ajuns la el forrtata de imprejurari, deoarece dr. ei de la Filantropia a sfatuit-o sa se duca la Giulesti ptr. ca nu aveau aparatura necesara ptr. a tine copilul in viata. Pe ea au apucat-o contractiile la 6 luni jumate si nu au maiavut cum sa le opreasca.Un copil a murit cand l-a nascut, iar celalat are 1,200 kg si medicii spun ca are 50 % sanse sa traiasca.
Asa ca dr. Cristescu o maaare bila neagra. Macelar de oameni,sa ii fie rusine !! In ziua de azi sa nu faci o anestezie la si sa o tai in halul asta stiind ca copiii sunt mici, aveau capul cat o lamaie. Sau putea sa-i faca cezariana, ptr. ca a vazut ca unul era pozitionat invers. Fara cuvinte.
Fetele care mergeti al el, reorinetati-va. Sunt si alti medici oameni. Nu tb. sa fii numai medic, tb. sa fii si om, lucrezi pe oameni, nu pe animale !!
Sa il ajutam pe Alexandru
ancadragoman spune:
Anda imi pare rau ca treceti prin asta,asemenea oameni merita pedepsiti mai ales ca am mai auzit cazuri in care dr Cristescu nu s-a purtat tocmai bine.
Dar sincer nici nu ma prea mira ca aud asta despre un medic de la Giulesti,acolo este fabrica de facut copii si dr nu au rabdarea necesara cu tine , trec automat la taieturi si cezariene din pacate
anca 15+
Maria
poze
amelia_pitik spune:
eu am dat peste o tembela de doctora...care se numeste BUJOR IRINA!!!asista la nasteri la Mat.Bucur si e doctor si la policlinica M.a.P.n...am aflat k sunt insarcinata pe 1 martie,toate bune si frumoase knd m-am dus la control la ea la policlinica ducandu-ma la ea de la 18ani,mi-a facut o ecografie pe care a term in 5 min si mi-s spus sec E MORT!e sarcina oprita din evolutie,du-te fuga la sp.Bucur la sefa de sectie ..m-a trim acolo direct pt chiuretaj k vai domne fac septicemie dak mai stau o zi...Dzeu a vr sa nu o gasesc pe aceea doctora mai ales k erau si Mucenicii in ziua aia..si am plekt la Sp.militar acolo mi s-a confirmat sarcina in evolutie!!!deci dak o gaseam pe aceea doctora eu nu ma mai bucuram de faptul k peste 5 luni o sa fiu mamica!un timp m-am dus la sp militar la control,dar am zis sa ii mai dau o sansa k na poate a gresit etc.ajung la ea,orice intrebare care i-o puneam imi raspundea in sictir sau imi zicea sa tac,a ramas masca knd i-am spus k s-a insealat in privinta sarcinii oprite in evolutie..si multe alte faze..si mi-am zis k nu ma mai duc la ea..M-a luat sub supraveghere o doctora f draguta de la Giulesti, stoica corina si sper sa fie in cont OK
dpop spune:
am o propunere, de ce nu faceti o lista din aceea pe primul mesaj din subiect, ca la subiectele cu medici de la femina intim, unde ii vezi pe lista, facuta pe orase, si cu trimitere la persoana care il critica/lauda, eventual nr paginii din subiect. ar fi mult mai usor de periat, decat sa citesti tot subiectul, sa mergi direct la cine te intereseaza
arhdy spune:
Buna fetelor.
Merg si eu la d-na doctor Balan Agnes de la Maternitatea Bucur, cu cabinet la Policlinica 11 Iunie. Pana acum sunt foarte multumita de ea. Este foarte mamoasa, da multe explicatii si imi da sa fac analize sau controale in plus, decat ce este necesar.
Am incercat sa gasesc ceva pareri despre ea, dar nu am gasit nimic. Stie cineva ceva despre ea???????
A nascut cineva cu ea???????
Diana 30+ si Alexandra Maria