Doctori de care sa te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zgubylory spune:

BUNA ...sunt o viitoare mamica la inceput de drum si un pic cam speriata ....ma puteti ajuta cu ceva sfaturi ,un medic bun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

danapisoi
Intradevar la CFR 2 au niste conditii pe care rar poti sa le intalnesti la noi...eu sunt la Dr. Nayel si sunt extrem de multumita de felul in care imi monitorizeaza sarcina, e calm,intelegator,imi raspunde la orice intrebare si mai ales nu se grabeste niciodata.Am incredere 100% in el si ti-l recomand cu multa caldura.Mult succes.

Tanya 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Un vot negativ pentru dna dr. ALINA DASCALU de la Sanador/Polizu! Dupa ce a bagat frica in mine ca am sarcina extrauterina, a doua zi mi-a spus ca nu e sigura si m-a pasat la un alt doctor. Si daca acel dr. imi spunea sigur ca e extrauterina, sa o sun! Plus de asta cand am sunat-o sa-i spun rezultatul beta hcg ma intreba pe mine cat ar fi normalul!
Bineinteles ca n-am mai sunat-o si nici nu m-am dus la dr-ul recomandat de ea (la Euroclinic!!! dupa ce platisem aproape 3 milioane la Sanador si ea imi zicea ca nu e sigura!!)

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Un vot negativ pentru dna dr. ALINA DASCALU de la Sanador/Polizu! Dupa ce a bagat frica in mine ca am sarcina extrauterina, a doua zi mi-a spus ca nu e sigura si m-a pasat la un alt doctor. Si daca acel dr. imi spunea sigur ca e extrauterina, sa o sun! Plus de asta cand am sunat-o sa-i spun rezultatul beta hcg ma intreba pe mine cat ar fi normalul!
Bineinteles ca n-am mai sunat-o si nici nu m-am dus la dr-ul recomandat de ea (la Euroclinic!!! dupa ce platisem aproape 3 milioane la Sanador si ea imi zicea ca nu e sigura!!)

Biby

Biby ma bucur ca ai schimbat dr. Mi se face pielea de gaina cand aud despre ea..stiu stiu sunt subiectiva dar pe mana ei s-a lasat Andreea C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Da.. Didi! Habar n-aveam ca a fost dr.-ita Andreei.. de fapt n-am retinut atunci. Plus de asta am mai auzit acum ce a putut sa-i faca unei fete. Mergea la ea de vreo 2 ani si cand a fost sa nasca, a sunat-o si doamna mare doctor i-a spus ca nu poate veni, ca nu e in Bucuresti. Saraca fata a nascut cu medicul de garda. Cand s-a dus ulterior sa-i scoata firele, nu numai ca i le-a scos pe viu fara pic de anestezie dar i-a si uitat 2 fire. Bineinteles ca a schimbat dr-ul si cel la care s-a dus ulterior i-a spus ca avea uter retrovers si nu stiu ce problema.. Ceea ce tampita aia nu-i spusese in 2 ani!
Nu mai zic ca si mie mi-a zis ca am uter retrovers si de fapt il am normal!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

danapisoi,
despre Nayel iti pot spune si eu lucruri bune.Vezi ca esista un subiect despre el la Nasterea unei stele.Gasesti acolo o gasca intreaga de gravidutze care merg la el.

Shine 36

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

am tot citit listele si cu spitale si cu doctori buni/rai, dar nu gasesc nimic despre doctorul Draganescu de la Municipal.a nascut cineva cu el?stie cineva ceva?

multumesc.....
o viitoare mamica sresata

Crisu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabomboana spune:

Buna!As vrea sa citesc si eu lista aia cu doctori si spitale dar nu o gasesc.Ajutati-ma si pe mine ca nu ma pricep!De d-na dr Dima Luminita stie cineva ceva?
oanabomboana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Azumi_oak spune:

Da, ai dreptate...si eu am facut cu el facultatea...si era mai mult un membru pasionat al bufetului facultatii,si admirator al fetelor, alaturi de un bun amic Radu, decat vreun student constiicios. Cat despre note...nici nu era greu...toti copiii care aveau parinti cu functii importante nu aveau nevoie sa se osteneasca pentru a invata...oricum postul dupa terminarea facultatii, le era deja asigurat, si inca intr-o clinica buna. Cu toate acestea, odata cu trecerea anilor si cu efectuarea de practica medicala alaturi de un alt medic mai experimentat, poti sa asimilezi si notiuni care sa te ajute sa tratezi pacienti, chit ca nu esti vreun as in materie. Oricum, nu inseamna ca daca a a vut postul asigurat si pozitia consolidata, in detrimentul altora, nu a citit niciodata nimic din tratatele de medicina.

quote:
Originally posted by inni

In leg cu dr Horia Cioflan...cunosc o persoana care a facut facultatea cu el si au fost colegi de grupa..Din cate am inteles...era cam certat cu cartea, nu a invatat mai nimic toata facultatea..nu stiu examenele cum le-a obtinut. Eu nu l-am cunoscut personal, dar am tot citit despre el si inclin sa cred ca aceasta persoana a avut dreptate. Am mai auzit ca habar n-avea de niste chestii elementare...pana la urma...

Dar sunt si mamici care au nascut cu el si au fost incantate.

Eu v-am spus ce am stiut.
Si nu sunt minciuni.

Inni 30+ cu ....[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Mariaraisa, maine am programare la acest Niculescu la care ma duceam cu mare speranta + recomandare, hi-hi.
Si eu am ureaplasma+mycoplasma care nu cedeaza la tratament(am facut 2: cu azitrox si cu claritromincina). Acum dr meu imi daduse alte medicamente (wilprafen si pyostacin) care sunt de negasit si altceva nu mai aveam ce lua conform antibiogramei.
Te rog sa ma sfatuiesti cum ai reusit sa scapi de ureaplasma, unde ti-ai facut analiza (eu la Medicover, de 3 ori) si daca ti-a influentat sarcina/copilul cu ceva (masuri de precautie in plus?). Deocamdata eu sunt speriata si speram ca dr. susmentionat ma poate ajuta in aceasta problema. De la tine inteleg ca ma duc degeaba.
Anca 24+ Andrei Cristian

Mergi la inceput