Doctori de care sa te feresti (2)
Raspunsuri - Pagina 27
betty78 spune:
buna fetelor, sunt o gravidutza in saptamana 9 si 4 zile. Am ramas insarcinata in urma unui FIV, iar cu doctorul cu care am facut FIV nu pot sa nasc, pentru ca este din Israel.
Am nevoie si eu de ajutorul vostru. As vrea sa stiu la ce doctori din lista urmatoare as putea sa nasc, tinand cont ca se indica o cezariana in cazul unei sarcini optinute prin FIV. Sincera sa fiu totusi as opta ptr o nastere normala cu epidurala daca copilul este sub 3 kg. Totodata ma intereseaza si conditiile spitalului.
1.Dr Gherasie la CFR2 sau Euroclinic - dar am facut o operatie la ea si nu prea mi-a placut cum s-a vindecat rana, dar face si ea FIV si chiar m-a urmarit pe toata perioada FIV-ului
2. Dr Popa de la Spitalul Cantacuzino: doctorul meu inainte de fertilizare
3. Dr. Secara tot de la Cantacuzino, care mi-a fost recomandat de o cunostinta, dr. care face si FIV, si cred ca stie toate riscurile mai bine decat altii dar am inteles ca este cam arogant
4. Dr. Emel (parca asa o cheama) la Euroclinic
Va multumesc mult
bulinutza noastra
Iulia_Marina spune:
Buna burticilor! Am si io o intrebare ca toate de pe aici. Ce stiti de d-na doc. Kaci Amal - Bucur/Marie Stopes? La am mers din saptamana 5, acum sunt saptamana 15. Mie mi se pare ok dar totusi alte pareri conteaza. Va pup si multa sanatate, sarcini si nasteri usoare!Si sanatosi!
Cocolyso spune:
Buna,
Eu sunt o pacienta a dr Secara, de mult timp;nu este arogant, depinde ca orice om in ce stare este.
Eu incerc din octombrie sa raman si eu insarcinata, pt prima data si desi nu am nici o pb ( mai de facut joi o hsg )iata ca nu am reusit.
Cu dl dr eu comunic f bine, este o persoana deosebita si care iti explica tot.
Daca vrei iti pot da nr de telefon unde se fac programari.
Cu bine,
Coco
MICKYN spune:
Salutare burticilor.Sunt o graviduta din gasca burticilor ce au nascut sau vor naste cu Dr Nayel.Este un om minunat, un profesionist si un medic de o calitate deosebita.Si asta o spune un cadru medical!Am venit la Dl doctor dupa ce pana la 5 luni am fost urmarita de dl Ionut de la maternitatea Giulesti.Desi acum 8 ani am nascut cu Dl doctor tot la maternitatea Giulesti, mergand la cateva controale la acel spital mi-am dat seama ca acest spital involueaza in privinta conditiilor,calitatii profesionale ale cadrelor medicale ( desi nu ar trebuie sa o spun, fiind si eu in aceeasi breasla).Am nascut cu dr Ionut,l-am recomandat multor cunostinte si prietene, si acum , cand am ramas gravida cu al 2-lea BB, mi-am spus ca voi merge la aceasta maternitate doar ptr Dl Doctor si ca nu voi ,, muri "daca voi sta in acel spital 2-3 zile. Dar dupa cateva controale am decis ca acea maternitate nu va fi locul unde se va naste copilul meu, cu tot respectul pe cate il port d-rului Ionut.Si spre norocul meu, am dat peste un doctor minunat, profesionist, rabdator, cu raspunsuri la orice intrebare.
tzuna spune:
Betty- daca tot esti dispusa sa nasti la EUROCLINIC (dpdv financiar vorbind) atunci poti alege din medicii de acolo care sunt f buni si mai toti renumiti. Eu stiu doar de doi dintre ei: DR. PELTECU (prof Filantropia) si Dr. Vladareanu( dir. Elias). Deci tu trebuie doar sa intri pe site-ul lor sa vezi cu ce medici colaboreaza si apoi alegi unul la care te vei duce si la control pana anasti. La control nu esti obligata sa te duci tot la Euroclinic.
danacanea spune:
Doctorul Lazarescu este o mizerie din punctul meu de vedere. Eu am fost la el si pot sa spun ca de vorbit a vorbit frumos. Eram gravida in 6 saptamni dar el nu a vazut sarcina, mi-a spus sa revin dupa 2 saptamni si mi-a dat sa iau Lomexin ovule. Cand m-am dus dupa 2 saptamnai incepusem sa sangerez dar el a spus ca este un ciclu intarziat si mi-a dat diane (anticonceptionale). Eu nu am luat dar a doua zi am pierdut copilul care era mort de 2 saptamani. Dupa spusele doctorei de la spital de la Lomexin. Desi il intrebasem el a spus ca nu face rau si eu am pierdut copilul. Cred nu mai trebuie sa profeseze pentru ca este batran si nu mai este la curent cu medicamentatia care a iesit in ultimul timp.
miaunika spune:
quote:
Originally posted by Daniela_Gina
Fetelor dragi,
Am, de o vreme incoace, o mare, foarte mare dilema...
Am nascut in 2004 cu Dr. mubarak (Cantacuzino). pe scurt, lucrurile s-au derulat in felul urmator: la ora 10 dimineata am gasit pe chilot dopul gelatinos, l-am sunat pe dr pe mobil (era luni) si mi-a spus sa vin dupa 14.00 la policlinica sa ma vada (eram in sapt.40). Aveam contractii foarte putin dureroase la 12-15 min. La 16.00 m-a vazut si mi-a zis sa merg la spital, sa ma internez, ca pe la 23.00h o sa nasc (nastere normala). Zis si facut. La ora 20.00 eram deja in sala de nasteri (asa a dat dispozitii doctorul) cu acelasi tip de contractii, foarte putin dureroase, si ma ingrozeam vazandu-le pe fetele care erau in travaliu avansat (si eu eram in travaliu, dar pe la inceput...) Chiar se mirau asistentele pe-acolo ca m-a trimis dr. in sala de nasteri si nu in cea de travaliu. Eu... ce era sa zic?
Pe la 21.00 a venit dr, a pus o asistenta sa-mi dea calciu cu vitamine intravenos, mi-a pus o perfuzie cu glucoza (asa am vazut ca scria pe eticheta), si mi-a dat o injectie in fund (oricum, nu mi-a zis nimeni ce mi se administreaza si de ce, iar eu eram prea tensionata ca sa stau sa-ntreb, stiti cum e...).
In momentul urmator au inceput niste dureri de am crezut ca mor, mai ales ca m-au luat pe neasteptate, nu din aproape in aproape, cum imi inchipuiam eu si cum citisem ca va fi, ci brusc! mai ales cele din spate... Efectiv am crezut ca mor de durere. Dupa ce m-am perpelit o vreme asa (sa zic cam o ora), dr. a venit la patul meu si, cu o manusa chirurgicala pe mana a inceput sa ma apese chiar in momentul in care aveam contractia. Ma apasa inauntru, nu ma intrebati unde si cum, dar s-a dovedit ca durerile de dinainte, atunci cand ziceam eu ca mor si cand credeam ca nu exista durere mai mare pe lume, erau floare la ureche. De data asta eram convinsa ca ma duc... Banuiesc ca ma dilata manual...?????????...
Si a tinut-o asa pana la miezul noptii, cand m-a dus la masa de nasteri si am nascut. Treaba e ca venisem ultima in sala de nasteri, si fara dureri, si am nascut prima...
Ei, acum sa va spun dilema: pana mai ieri eram convinsa doctorul meu e un zeu, adevarul e ca s-a purtat impecabil cu mine (mai putin dupa ce am nascut, cand parca nici nu ma mai cunostea, si sa nu va-nchipuiti ca nu am onorat prestatia:)))))) Nici nu a venit sa ma vada in cele trei zile cat am stat internata. Deci impresia pe care mi-a lasat-o doctorul (vorbesc numai despre ziua in care am nascut) a fost aceea pe care ti-o lasa un prieten atunci cand te ajuta la greu. Nici nu stiu exact cum sa ma exprim, dar tot ce simteam pentru dl. dr. era la superlativ...
Ei bine, zilele trecute, intr-o discutie, aud intamplator ca genul asta de interventie rapida este total neindicat, nici nu se prezinta in manualele de specialitate; si am ramas cu senzatia de "sentimente inselate". Eu l-am laudat atat de mult pe unde am putut, ca am nascut in trei ore, ca s-a purtat exemplar etc, ca sa aflu ca mi-a aplicat o procedura nepermisa????? Asta vreau sa aflu de la voi (cine stie): este bine ce mi-a facut dr. sau nu? Copilul e super OK, e viata, sufletul si fericirea noastra, dar vreau sa stiu daca pe al doilea o sa-l nasc tot cu el sau nu. Acum eu stau si il suspectez ca a vrut sa termine repede, sa mearga acasa, etc, era si el obosit, si s-o fi gandit ca, decat sa-l chem la 4 dimineata (zic si eu), mai bine ma termina el, mai devreme. Cred ca m-a fortat cumva sa nasc, nu? Poate ca normal, as fi nascut la alta ora, sau, mai stii, in alta zi...
Va rog, e foarte important sa stiu ce s-a intamplat, pentru ca ma simt un pic frustrata: tot timpul am trait cu impresia ca am avut o nastere "ca la carte", iar acum stau cu indoiala in suflet.
Pupici si multumiri in avans!!!!!
Daniela
http://community.webshots.com/user/Daniela_Gina
Relatia mea cu oamenii s-a schimbat: acum sunt mama unuia dintre ei...
buna,
imi pare rau ca rspunsul meu vine abia la 1 an , dar pt ca si eu am trecut prin asa ceva, poate te lamuresc. Ideaa acelor manevre manuale este aceea de a largi 'spatiul' nefolosit de atata timp, deoarece in scurt timp pe acolo urmeaza sa treaca un capsor si atunci e si mai rau.
E dureros , dar cica e mai bine asa!
ionelac spune:
buna fetelor si eu sunt o viitoare mamica dpn=11.04.2007.as vrea sa stiu daca este cineva care a nascut cu dr.Laura L eonte de la giulesti.eu sunt multumita dea pana acum dar as vrea mai multe informatii.multumesc si astept raspuns.pot fi contactata si la adresa de e-mail:lel_gurita@yahoo.com.
adrya252000 spune:
Buna fetelor/Sabana,
sunt o noua membra a forumului Despre Copii. Am vazut ca te-a avut sub observatie dna dr Emel Nuraltay de la Euroclinic.
La dansa sunt si eu. Mi se pare o dr foarte buna, dar cam rece. Poate ma insel eu.
Sunt insarcinata in 20 saptamani, zilele trecute am fost la al doilea control la dansa. Totul e in regula, colul e ok..
Aseara am sunat-o ptr ca simt un discomfort vaginal si am obs si o scurgere maroniu-galbuie. Cand i-am zis despre ce e vorba, a zis ca e plin la dansa zilele astea. de-abia sapt viitoare sa incercam; s-o sun duminica seara. Abia cand i-am zis de scurgere a zis s-o sun joi seara, poate ne putem vedea vineri.
Mi s-a parut un pic indiferenta. Dar poate exagerez eu.
apreciez un raspuns de la tine/voi, in legatura cu dna dr.
Multumesc frumos
nemary spune:
nu stiu daca a mai scris cineva despre dr.Monica Dunarinciu de la clinica Marie Stopes.as vrea sa va spun ca din cauza acestei"doctore" era aproape sa moara verisoara mea. a fost la ea la control, i-a spus ca este insarcinata si a programat-o pt.intrerupere de sarcina(din pacate nu vroia sa pastreze copilul). doar ca la 2 zile dupa aceea la 1 noaptea a chemat de urgenta salvarea care a dus-o la Sp.Municipal unde a fost diagnosticata cu sarcina extrauterinna si a fost operata (i s-a scos o trompa si un ovar). norocul ei ca a dat peste un medic exceptional care i-a salvat viata si carei ii este recunoscatoare.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.