Doctori de care sa te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adada spune:

Buna seara!
Sunt insarcinata in 9-10 saptamani,am tot cautat un medic care sa ma urmareasca pe tot parcursul sarcinii si cu care sa si nasc, am solicitat in schimb cezariana si a fost destul de greu sa gasesc un medic care sa ma inteleaga (am trecut printr-o nastere normala acum 2 ani si mi-a fost foarte greu). Eu am gasit medicul, este la Bucur, tinand cont de faptul ca acolo am nascut si prima data am ales tot aceiasi maternitate gandindu-ma ca e mai bine cu raul pe care-l cunosc deja, decat un alt rau mai mare. Sper sa nu gresesc!
Mi-a fost recomandata doamna Dr. Ghinda, voi ce parere aveti de acest medic?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.m spune:

Buna dimineata!
Ma numesc Raluca si sunt insarcinata in 26 saptamani. Medicul care mi-a urmarit evolutia sarcinii si cu care sper sa si nasc este Anca Gherasie de la CFR2.Dintre mamicile care au mai nascut la CFR2 va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa asiste si tatal la nastere ( daca nu apar probleme care sa necesite cezariana vreau sa nasc cu epidurala ) si in ce conditii ( unde, cat trebuie cotizat ).
Sarbatori fericite in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Fetelor,
Fiti foarte atente la doctorii foarte cautati! Eu am mers la d-na doctor Denisa Protopopescu, de la municipal, la recomandarea unei prietene si la-nceput am fost super incantata. Un medic foarte bun, care isi cunoaste foarte bine meseria, dar superficial in relatiile cu pacientele. Desi sarcina mea a intampinat ceva probleme, am reusit sa ajung in luna a 9-a si ce credeti, doctorita mea in care aveam toata increderea si pe care am recomandat-o si altor prietene, m-a lasat balta tocmai cand aveam mai mare nevoie de ea. A plecat in concediu si nu mi-a mai raspuns nici la telefon.Acum incerc sa ma obisnuiesc cu un alt medic, de la un alt spital, care m-a preluat pe ultima suta de metri si sper sa fie totul ok.

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaraisa spune:

O ATENTIONARE PENTRU CELE CARE CAUTA MEDICI FOARTE BUNI SI CU RECOMANDARE!Povestea mea incepe din prima luna de sarcina! Am zis ca pentru copilul meu voi avea unul dintre cei mai buni medici! Am ajuns la el prin recomadare si foarte incantata de alegerea mea.Se numeste dr. Mihai NICULESCU, de la Maternitatea Giulesti.Pentru a scurta povestirea mea si pt a fi mai succinta enumar problemele (de care cu ajutorul lui Dumnezeu eu am scapat): am facut primul set de analize la care mi-a iesit o infectie (ureeaplasma si microplasma, streptococ), nu mi-a dat nici un tratament pentru aceste infectii care erau fatale pentru bebe, nu mi-a prescris nici un fel de vitamine pe perioada sarcinii, in afara de acest prim set de analize nu mi-a mai dat nici o analiza de facut, este complet dezinteresat si inconstient, nu explica nimic este doar interesat de greutatea gravidei si atat!! Apoi fumeaza de fata cu gravidele, nu investeste in nimic din ceea ce inseamna cabinetul lui, totul este de o calitate inferioara in cabinet iar ceea ce nu inteleg este ca pacientele curg garla la el.Eu am avut noroc ca pe ultima suta de metri l-am lasat si am gasit un medic pe care l-a interesat soarta unei gravide.Si oricum daca nu vii cu recomandare te face sa pleci in timp singura de la el.aa..si mai e ceva foarte important..nu iti da nici un contact de al lui....iti spune ca daca ai vreo probleme sa suni la maternitate si iti va da o lista de medici de acolo la care sa apelezi in caz de nevoie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

O recomandare negativa pentru SOSIEVICI IULIA de la bucur.Fina mea a apelat la ea de la inceputul sarcinii,a pompat serios in plicurile ei si pe 22 decembrie cand a fost sa nasca,pe la ora 22 a avut nesimtirea crasa de a nu raspunde la telefon.
Fina mea a nascut cu doctorul de garda.In cele 4 zile,aceasta doamna doctor,daca se poate numi asa Sosievici nu a intrat o clipa in salon sa isi intrebe pacienta de sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory75ro spune:

Salutare tuturor! Imi poate spune si mie va rog cineva cam care este suma pe care o dai pt. o cezariana la Elias? Mi s-au avansat de catre prieteni niste preturi infernale (gen: 2000Euro la dr. Vladareanu).
Multumesc anticipat,
Lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by lory75ro

Salutare tuturor! Imi poate spune si mie va rog cineva cam care este suma pe care o dai pt. o cezariana la Elias? Mi s-au avansat de catre prieteni niste preturi infernale (gen: 2000Euro la dr. Vladareanu).
Multumesc anticipat,
Lory

Iubita cu banii pe care-i zici tu nasti la Euroclinic.
O prietena de-a mea a nascut in august (cu alt medic nu cu dr Vladareanu) si a dat pt cezariana 300 euro.
Dr Vladareanu are intradevar preturi mai mari dar nici chiar asa.
Oricum depinde de ce tip de cezariana ai. Mai precis daca e la cerere sau nu. Oricum pt cezariana tb acordul lui Vladareanu ca sef de maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

mie personal mu-mi place deloc doctorita GHINDA EMILIA de la Bucur. Pana acum 5 ani o consideram un medic extraordinar de priceput. A operato pe bunica mea de ruptura de perineu, a urmarito pe mama mea la o sarcina acum 16 ani, si a aduso pe sora mea pe lume, iar pe mine ma tratat de cateva mici probleme. Surprizele au inceput in momentul in care i-am spus ca imi doresc un bebe si ca de 1 an nu reusesc sa-l am. Dupa un consult in 2 peri mi-a spus ca oricum eu n-o sa am copii si mi-a dat o reteta aiurea. Desi ma cunostea de cand sunt, a fost extrem de rece si zgarcita in explicatii. In schim nu a uitat sa mentioneze ca tariful ei s-a marit de 1 luna trecuta. Stiu ca a avut ceva probleme personale, dar m-a tratat cu asa bruschete de-am zis ca nu mai merg la ea nici daca ar fi ultimul medic din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

quote:
Originally posted by lory75ro

Multumesc anticipat,
Lory

Asta-i prea trasa de par! Serios. Asta o fi tariful pentru cezariana la Euroclinic (am auzit ca ar lucra si acolo, nu stiu sigur).
Sau poate Lory intentioneaza sa faca antireclama Dr. Vladareanu. Ma indoiesc ca ar avea vreo sansa.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danapisoi spune:

Buna fetelor. Vreau si eu sa stiu daca cunoaste cineva un doctor sau o doctorita la sp. CF2, am inteles ca au conditii excelente. pls

Mergi la inceput