Doctori de care sa te feresti (2)
Raspunsuri - Pagina 22
minerva78 spune:
dolcebaby iti recomand un medic bun gincolog la clinica Medicover, langa Spitalul Colentina: Hamid, este arab, dar se poarta foarte frumos. Eu am fost la inceputul sarcinii ( 5 saptamani ) si mi-a spus ca sarcina este in regula 99%. A avut dreptate. Ecografia a confirmat consultul clasic. Lucreaza si intr-o maternitate, dar nu stiu sa-ti spun care, pentru ca nu sunt din bucuresti. As vrea sa mai merg si eu la el, dar drumul este cam lung, eu fiind din Tulcea.
Eu sunt in 17 saptamani si nu m-am decis inca ce medic ginelog sa aleg. si toate mamicile stiu de ce.
Doresc sanatate tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!!!
Daca este cineva din Tulcea sau din judet as vrea sa luam legatura.
Si chiar din Galati sau Braila. Astept vesti de la voi!!!
gabiu spune:
minerva78 esti a patra tulceanca pe care o intalnesc pe forum.
Bafta multa in alegerea medicului. Aici se scrie despre doctori de care ar trebui sa te feresti, asa ca iti trimit pe PM numele dr la care merg eu pentru ca n-as vrea sa apara aici fara motiv
gabi
10+
gabiu spune:
minerva abia acum am vazut ca nu ti-ai activat PM-ul asa ca astept sa-l activezi
gabi
10+
oana filip spune:
quote:
Originally posted by diana69
Imi poate spune si mie cineva ceva despre d-na doctor Ivona Lupascu din Iasi de la maternitatea Cuza Voda? Are si cabinet pe la gara.
Iti pot spune ca toate mamicile care au nascut cu ea sunt f multumite si au numai cuvinte de lauda la adresa ei.E doar destul de scump sa mergi la ea dar eu cred ca daca iti poti permite... Sarcina usoara!
Sabana spune:
Sunt o mamica de iulie august 2006. Avem la noi o mamica care a nascut cu dr Moisa. Din cate stiu a fost f multumita. Mai ales ca a fost sarcina cu probleme si a stat o lunga perioada de timp in spital, cu cerclaj si alte alea.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
www.fotografiibotezuri.com
IanaA spune:
Buna fetelor.Imi recomanda si mie cineva un dr. bun din Sibiu in afara de Dr. Chicea care e ff ocupat?Sunt insarcinata in saptamana a 6-a si inca nu ma pot decide la ce doctor ginecolog sa ma duc.
Ioana6+
Maryela spune:
As avea si eu o intrebare, ca mai toate fetele de aici..
E cineva care a nascut cu dna doctor Bucur Cezara, la Giulesti?
As vrea sa stiu cum se comporta si cum este....
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Marilena cu (un pui mic si iubit)
andronea spune:
buna! am cunoscut-o pe dr bechir melhan la cmu si mi s-a parut o tipa foarte sigura pe ea, pe ce recomanda sau ce face!
Nicole_Bebe spune:
Buna Carmina eu sunt o viitoare mamica de 15 saptamani.Eu am carnet de gravida dar ala ti-l face medicul de familie la care esti inscrisa mergi ii spui ca o sa ai un bebe etc mie mi-a dat toate analizele la sange sa le fac gratuit ca noi gravidutzele beneficiem de ele gratis dar ca sa iti raspund la intrebare in carnetul meu sunt trecute date personale exemplu: data primei zile a ultimei menstruatii , grupa sanguina, luna de sarcina cand ai fost luata in evidenta, bolile pe care le-ai avut in copilarie etc, daca ai mai avut alte nasteri, avorturi spontane sau la cerere etc.Sunt trecute multe chestii astfel cand tu mergi la ginecologul tau el se va uita in carnet si va vedea mult mai mult decat i-ai putea tu spune .Pupici
Nicolici