Doctori de care sa te feresti (2)
Raspunsuri - Pagina 23
sherbi spune:
sunt pt. prima oara aici si vreau sa stiu daca are cineva dintre voi informatii despre dr. filipescu alexandru de la spitalul elias. eu sunt gravida in 22 saptamani si mi-a fost recomandat de un medic din municipal si ulterior am aflat ca mai multe femei din slobozia nascusera cu el si mi l-au recomandat cu caldura. problema este ca eu am o sarcina mai grea si anume am facut un cerclaj ieri si asta datorita faptului ca am fost pusa in garda de problema mea de catre dr herghelegiu la echo. dr. filipescu nu a remarcat colul meu scurtat nici la echo nici la consultatia pe masa. ceea ce-mi da de gandit este superficialitatea cu care m-a consultat.
va rog sa-mi raspundeti dacaaveti informatii despre acest medic.
va multumesc!
violeta patrichi
andreea16 spune:
quote:
Originally posted by Andreea20
Buna fetelor!
eu sunt cam noua pe aici si ma bucur extrem de mult ca am gasit site-ul asta, sunt gravida in 17 saptamani si merg la consulatii la dl. doctor Moisa de la maternitatea Giulesti, vroiam sa va rog, daca stiti ceva de dansul sa-mi spuneti, sau daca a mai nascut cineva cu el. Sunt foarte fricoasa de medici si fiind prima mea sarcina sunt foarte speriata, va rog sa ma ajutati cu orice informatie chiar si despre maternitate.
De abia acum am citit mesajul tau, nu stiu daca mai mergi la doctorul Moisa sau nu, dar vroiam sa-ti spun ca este un doctor bun. Din pacate conditiile din spital lasa mult de dorit. O sa-ti povestesc cum am ajuns la el. Nu am nascut cu el, anul trecut in decembrie am avut o sarcina oprita in evolutie, iar doctorul meu de atunci, dr. Badiu de la municipal si CMU, putea sa imi faca chiuretajul doar in cateva zile, deoarece pleca din oras. Nu vreau sa spun ca nu ar fi un doctor bun, dimpotriva s-a purtat foarte frumos cu mine pana atunci, doar ca m-a surprins cand mi-a spus ca mai pot sta asa cateva zile, cu toate ca sarcina mea era oprita de aproximativ 2 saptamani si exista riscul unei infectii. Era decembrie, chiar inainte de revelion si trebuia sa plecam in doua zile in vacanta. Nu stiu de ce a crezut el ca imi doresc atat de mult sa plec in vacanta, pentru ca mi-a spus sa plec, sa iau niste antibiotice preventiv si sa fac chiuretajul la intoarcere. Eram distrusa, la pamant, cum as fi putut pleca in vacanta cand de abia aflasem ca mult doritul meu copilas nu mai era?? Disperata fiind, am incercat sa dau de un alt medic care sa imi faca chiuretajul cat mai repede, pentru a nu avea complicatii. Asa am ajuns printr-o cunostinta la dr. Moisa, care s-a purtat foarte frumos, m-a chemat a doua zi dim la chiuretaj, care a decurs fara nici o problema, cu toate ca sarcina era marisoara. As mai vrea sa spun ceva despre conditiile de la Giulesti, care mi-au lasat un gust amar. Dimineata, cand am ajuns la spital, mi-au introdus ceva in vagin pentru a-mi produce dilatatie si trebuia sa stau intinsa cam 2 ore. O asistenta m-a condus intr-un salon gol, cu vreo 4 paturi, nu mai tin minte exact daca era reanimare sau nu. Mama a intrat cu mine in spital, eram intr-o stare psihica foarte proasta si a vrut sa stea cu mine, plus ca trebuia sa aiba grija sa cotizeze. La un moment dat a intrat o doctorita, care seamana cu cea descrisa de una dintre fete acum cateva luni, cam 50 de ani, roscata, care a inceput sa urle realmente la mama, ca ce cauta acolo, ca nu are voie. I-am explicat frumos ca e mama mea si ca as vrea sa nu ma lase singura. Mi-a vorbit foarte urat, mi-a spus ca sunt mare, ce am nevoie de mama langa mine, nu ma pot descurca singura. Ca sunt persoane cu adevarat bolnave, ce ma plang eu atat pentru un simplu chiuretaj!!! Pur si simplu o purtare inumana. Mama, care e o femeie care nu se lasa calcata in picioare de nimeni, a trebuit sa taca pentru ca eu trebuia sa stau acolo, nu avea ce face, asa ca a plecat din salon. Doctora urla in continuare ca sa plece de tot, sa stea in hol, acolo unde ma astepta si sotul meu. Noroc ca a venit dr Moisa si m-a chemat in sala de operatii, iar dupa chiuretaj a avut grija sa merg in alt salon, unde o asistenta inimoasa s-a purtat foarte frumos. In rest, mizerie, daca nu cotizezi la greu nu te baga nimeni in seama, trist, dar adevarat. Am mai mers la dr Moisa a doua zi, pentru a-mi face o ecografie ptr a fi sigur ca m-a curatat bine si atat. Sincer, as mai fi mers la el, dar nu mai pot calca in acel spital. Ma gandesc cu groaza la fetele care ajung pe mana unor asemenea medici.
Andreea
Andreea20 spune:
Andreea16, multumesc mult pentru raspuns....mai merg la dl. doc. Moisa si sunt multumita de el.
In spital si eu am auzit ca sunt conditii jalnice....nu am intrat niciodata si nici nu-mi doresc pana nasc (sa nu raman socata)
Am ales spitalul asta pt doctor si mai ales...am auzit ca au cea mai buna apartaura pt bebei (in caz ca se intampla ceva)
Andreea 25 sapt
sherbi spune:
la multi ani, romancelor! sa traim si sa fim sanatosi cu totii!
vreau sa va dau si eu datele pt a intra pe lista mamicilor de martie aprilie: UM-28.06.2006, DPN-04.04.2007, DN-02.08.1979.
am o rugaminte la oricare vrea sa ma ajute sa ma semnez cu burticutza si carucior de baietel.
am gasit niste icoane aici unde scriu mesajele, dar nu sunt multe si variate asa cum vad in mesajele trimise de voi, de restul.
am o alta rugaminte: cine poate sa-mi dea detalii despre medicul alexandru filipescu din spitalul elias si de asemenea daca vreuna dintre voi a luat utrogestan in cel de-al 2-lea trimestru, pt. ca mie mi-a fost prescris dar nu mi s-a spus de ce ar trebiu sa-l iau, iar pe prospectul medicamentului scrie ca se administreaza doar in primul semestru de sarcina.
in rest, voi ce faceti in legatura cu cumparaturile pt. bebe?
eu as vrea sa merg la expo baby in brasov maine sa ma uit de carucior si alte chestii necesare bebelusului.
a propos, a facut vreuna dintre voi cerclaj, pt ca eu am facut acum 3 zile si ma simt bine, in schimb pe toata lumea pe care am intrebat-o despre aceasta interventie, mi s-a raspuns ca trebuie sa stau numai in pat si sa nu fac deloc efort. sincear sa fiu nu prea sunt genul care sa zaca la pat si as vrea sa stiu daca stiti mai multe despre recuperare.
LA MULTI ANI!
violeta patrichi
violeta patrichi
Lushk spune:
Sherbi.......si eu sunt din Slobozia si am nascut in august cu dr. Filipescu...E ...el mi-a urmarit sarcina de la bun inceput si am fost tare multumita mai ales ca am avut ceva probleme...Nu este deloc superficial poate doar foarte ocupat, asa ca daca nu-l intrebi ce te intereseaza n-ai nici o sansa sa-ti spuna el...Probabil ca ai observat ce cozi sunt la el la cabinet......Cateodata e un pic aerian dar daca este vreo problema cu siguranta iti va spune...Eu cel putin n-am avut nimic sa-i reprosez...Am nascut un baietel frumos si sanatos, prin cezariana ce-i drept ...dar la 4,300 kg e de inteles...Am o operatie super frumoasa, zici ca rade...m-am recuperat repede....
Ti-l recomand din toata inima...e un profesionist si forte bine vazut in spital.....de unde ai si multe avantaje
Daca mai vrei si alte informatii despre el sau despre spital, care apropo e SUPER, te rog nu ezita sa intrebi...
Lushk
Lushk spune:
Sherbi, revin....am vazut cel de-al doilea mesaj al tau....
Vreau sa-ti spun ca eu am luat utrogestan pana cu 2 saptamani inainte de a naste...si asta pentru ca am avut iminenta de avort la inceputul sarcinii...te rog sa ma crezi ca luam cate 6/zi de parca si acum dupa 4 luni de la nastere imi vine sa mai iau...asa de bine mi-a intrat in reflex.....
A, si la fel cu acidul folic...tot asa pana la nastere....si n-au fost efecte adverse Slava Domnului...din contra...
Eu zic sa te bazezi de dr. asta...parerea mea....Se poate sa ai parte si de alte opinii, unele bune, altele mai putin bune....acum de tine depinde sa alegi...
Lushk
Liliana75 spune:
quote:
Originally posted by RaluD
Cleomoni, Radu Vladareanu este unul dintre cei mai buni chirurgi obstetricieni din Romania.
Mergi cu incredere la el.
Eu am doua cezariene facute de el, impecabile. M-am recuperat foarte repede, operatia arata foarte bine (cele doua taieturi sunt una peste alta, deci e o singura "operatie").
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
Buna Ralu....urmeaza sa nasc si eu, tot cu cezariana, cu dr. Vladareanu pe data de 27 decembrie si tare mult m-ai incuraja daca mi-ai impartasi din experienta ta....Am citit ca ai facut 2 cezariene cu el...Cum a fost? Te-ai recuperat repede? Eu am asa mari emotii, mi-e frica tare....Folosesti cumva messengerul de pe yahoo? Adresa mea de messenger e ladybors75@yahoo.com in caz ca poti si ai timp sa vorbim mai direct...Multumesc mult si astept un semn de la tine!!!
aurelia1278 spune:
Liliana, si eu am nascut cu Vladareanu, dar natural. Am avut si eu parte de o mica taietura , nu se compara cu cezariana, evident, dar vreau doar sa-ti spun ca a fost totul super. Si taietura si Vladareanu.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
Muuh spune:
Liliana eu am nascut in iulie, prin cezariana de urgenta cu Vladareanu. Mare om, mare medic si mare caracter. Nota 10 pe linie. Operatia arata bestial, este atat de jos facuta ca pot purta si cei mai minusculi slipi (am probat) iar la mine recuperarea a fost rapida. La sase saptamani eram ca noua.
Miruna + Alexei
Poze
sadicutza spune:
Andreea20, si eu sunt pacienta dr. Moisa, am 16 sapt., merg la el de cand aveam 5 sapt. de sarcina, cred ca este un medic bun, singura problema...este mereu grabit, in rest sunt foarte multumita de el si am incredere in el.Despre spital, m-am interesat si se poate cere rezerva platita 10euro/zi, sunt conditii mai umane(wc propriu, dus, tv, frigider si maxim 2 paturi).