Doctori de care sa te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Madaluta, multumesc frumos, asa o sa fac

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

alyna24, eu merg la dr. Mihalache Florina si mi se pare ok. am fost multumita de ea, pare serioasa.si e f. tanara. succes!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomisl spune:

Buna ziua,

Am si eu aceeasi intrebare in ceea ce priveste un anume dr ginecolog,
D-na Dr. Liana Iaut de la Medicover, Victoriei!
Cine poate sa-mi dea ceva informatii despre ea v-as fi tare recunoscatoare!
Am fost la o control ginecologic la ea, fiind in 8 sapt insarcinata si mi s-a parut un pic anosta si pietrificata!
Cine a nascut cu dumneaiei sau a fost de mai multe ori la consultari lunare in timpul sarcinei as vrea sa-mi scrie!
Va multuemsc !

Mergi la inceput

rectific se numeste Dr Lorena IAUT

Mergi la inceput

Va raspund tot eu, D-na Doctor Lorena Iaut a fost sa zicem cat de cat OK, dar f impietrita si fara chef, ma trata de parca nu eram om si cine stie ce favor mi-a facut!
Va pot scrie insa cine este D-na Doctor Liana Plesc, care pur si simplu m-a lasat fara cuvinte!
Ambele doamne le gasiti la Medicover, Victoriei.
Va prezint aici intamplarea traita de mine:

De curand am fost la Medicover pentru o ecografie in vederea determinarii varstei sarcinii, dr ginecolog l-a care am fost anterior mi-a zis 8 saptamani.
Va descriu cu detalii pentru a putea sa va formati o imagine completa a ceea ce inseamna, uneori , o d-na doctor ginecolog.
Aveam programare la o anumita ora, cu fisa de trimitere cu tot, pe care am lasat-o la receptie.
Venisem cu 15 minute inainte pentru a fi punctuala, la un moment dat ma plictiseam, a trecut ora stabilita si am mai asteptat inca 20 minute peste, intr-un final iese din cabinet d-na doctor si imi striga numele.
Intru, buna ziua dau si ma asteptam sa fi luat fisa mea si sa stie despre ce este vorba, dar nu, ma intreaba, de ce ai venit?
-pentru o ecografie!
-ce fel de ecografie?
- pentru test sarcina
-da, ok, dezbrcati-va acolo (intr-un colt unde nici macar nu exista un paravan ci un corp de mobila unde am fost nevoita sa-mi las genata, si peste ea, pantalonii, etc), dati-va jos pantalonii si chilotii;
- ok, ma execut, ma asez pe pat si imi spune sa indoi picioarele ca la un control
Si vreau sa spun, ca fara sa-mi explice, ce imi va face, de ce asa si nu altfel, nimic..noroc ca eu ma informasem inainte, imi introduce o sonda(peste care pusese un prezervativ)ce lucra cu intrasunete, intravaginal, o placere deosebita.
Pana aici nimic, nu a vorbit deloc cu mine, nu mi-a spus ce imi va face(ea probabil avea impresia ca eu in fecare an raman gravida si pe la 2 luni asa, imi place sa merg la ginecolog sa imi fac ecografie intravaginala);
Si in timp ce imi manuia acea sonda prin interior si mai si impingea ca sa poata probabil depista corect dimnesiunile embrionului, d-na a raspuns de 2 ori la telefonul mobil si chiar a si vorbit ceva fara nici un pic de jena.
Au trecut si telefoanele si a inceput sa-i dicteze fetei care era la calculator, fat unic, la care eu neprinzandu-ma (este pt prima data cand raman gravida), zic DA
- raspuns a venit prompt si izbitor DICTAM, adica taci tu din gura ca eu nu am nici o treba cu tine
- am zis, nu stiam, scuzati-ma
- a terminat totul cam in 7 min, mi-a spus gata, va puteti imbraca
-iarasi m-am executat
-am vrut sa o intreb ceva, dar raspunsul ei a venit imediat ca si cum stia ca urmeaza sa primeasca niste intrebari de la un animal, ca asa am fost tratata, VA ROG ASTEPTATI REZULTATUL AFARA
Si intr-adevar in 3 min fata de la caluclator a iesit si mi-a inmanat o coala A4 cu niste explicatii si pe verso cu niste poze...
Nu mi-a spus nimic D-na DOCTOR ginecolog Liana PLES, cine imi va interpreta rezultatul, de ce a vorbit la telefon in tip ce imi masura bebelusul, de ce nu stia de ce am venit, de ce m-a tratat ca pe un animal, de ce o lucra la MEDICOVER, cu oamenii...

Imi pare rau sa spun toate acestea, dar asta este realitatea.
Scriu pentru viitoarele mamici, care sunt si la primul copil sa nu aibe vreo surpriza la MEDICOVER cu d-na liana ples!

D-na doctor, sa stiti ca nu ma intereseaza de ce v-ati purtat asa, dar TOTUSI LUCRATI CU OAMENII, SAU NU V-ATI DAT INCA SEAMA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Anomisl, am citit ce ai scris tu mai sus si am ramas scarbita, nu-mi vine sa cred ca intr-o clinica particulara unde platesti...nu te incurci...exista si astfel de doctori.
fetelor chiar nici una din voi nu a nascut sau merge la consultatii la dl doc Moisa?? va rog sa ma ajutati cu orice fel de informtie.

Mergi la inceput

Buna Andreea20, iti multumesc ca mi-ai raspuns!
Eu din pacate nu te pot ajuta cu informatiile cerute de tine, eu inca sunt in cautarea unui doctor ginecolog care sa-mi inspire incredere!
Bafta multa si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita9 spune:

Anomisl sunt uimita de cele citite, mai ales ca aveam impresia ca asa ceva nu se poate intampla intr-o clinica privata.
Ca recomandare pot sa-ti spun ca eu am fost la Dr Mihailescu Cosmin Iuliu la Medsana pentru aceeasi problema (ecografie in vederea determinarii varstei sarcinii) si scena a decurs cu totul altfel.

In afara de faptul ca mi-a explicat dinainte ce o sa se intample; m-a intrebat despre boli, antecedente, stil de viata, etc; am primit o gramada de sfaturi & incurajari - nu ma simteam f bine in acea perioada, mi-a spus sa il sunt daca apare vreo problema negresit sa il anunt.

Acum imi dau seama ca i-am pus niste intrebari cel putin stupide, dar mi-a raspuns si una peste alta mi-a creat o stare de confort si incredere.

Nu stiu mai multe despre el - ce experienta are, cat e de profesionist,etc dar pentru mine a contat ca a avut rabdare si ca s-a purtat frumos.

Multa bafta anomisl si sper sa gasesti un medic in care sa ai incerdere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, un lucru pot sa va spun sigur. Feriti-va de dr din Pitesti, care sunteti de prin zona. Nu va duceti nici la dr Ali care este la Spital la Curtea de Arges, si care cica e dr bun, si nici la dr Ionita Cristian, care cica e dr de Bucuresti si este tare "bastept".
Pe scurt merg la dr Ali anul asta in iarna. Incercam sa avem bebe de mai bine de 3 ani si nimic. Boul ma trimite sa imi fac eco, ii duc rezultatul, imi spune ca e irelevant, si imi da vitamina e si acid folic si cica sa merg acasa ca acolo se fac copiii. Nu tu trimitere sa fac spermograma sotului, nimic, nimic.
Dr Ionita imi face anul trecut in vara un eco pt ca aveam un test pozitiv si imi spune idiotul ca e SEU. Intru in panica, merg la alta dr care imi face intr-o saptamana 3 controale si 3 eco si normal ca pierd sarcina.
Dr Matrozi- feriti-va de ea ca de dracu. Daca o prinzi beata de garda si tre sa nasti, e de rau. I-a omorat copilul unei prietenme anul trecut ca nu a fost in stare sa ii curete nasucul cum trebuie si bebe a murit la o ora asfixiat. Si exemplele ar fi multe.

Si acum o intrebare: eu merg la Giulesti la dr Chadi Museidli, un dr minunat, care imi asculta toate intrebarile si nu ma expediaza ca si cum as fi un tv pe care il inchizi daca nu mai ai chef sa te uiti la el. Imi puteti da mai multe informatii in legatura cu el? Acum el ma monitorizeaza pt a ramane graviduta.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Adita9,

Iti multumesc pentru raspuns si pentru recomandare!
Asta si conteaza la inceput in relatia pacient-medic sa-ti creeze acea stare de confort si de incredere, cat de profesionist este vezi pe parcurs!
Putini se pare ca stiu sa fie si oamenii!
Acum deja m-am programat la Dna Dr Florina MIHALACHE care are acbinet si lucreaza la CFR2, la fel am primit referinte bune despre dumneaei, sper sa fie asa, daca nu mai incercam!
VA multumesc si va tin pumni!

Mergi la inceput