Doctori de care sa te feresti (2)
Raspunsuri - Pagina 20
ana28 spune:
Cine poate sa imi dea detali despre dr. Cioata spitalul odobescu -timisoara.
Multumesc anticipat
diana69 spune:
Imi poate spune si mie cineva ceva despre d-na doctor Ivona Lupascu din Iasi de la maternitatea Cuza Voda? Are si cabinet pe la gara.
lariana spune:
Buna fetelor!Eu am nascut acum 3 luni un bb care era foarte bolnavior,avea malformatii care un ecografist bun le vedea.Am fost la DR.Iosup caci apropo auzisem ca e un foarte bun ecografist,dar iata ca la mine a fost contrariu.Mi- a spus sa stau linistita ca bb e sanatos dar si asta spusa pe un ton ....Iata ca dupa o saptamina a trebiut sa nasc deoarece nu mai aveam lichid si surpriza un copilas de numai 1300gr cu malformatii cardiace,digestive si renale.Am scris de dr Iosup deoarece numai numele dinsului m-i se flutura in fata ochilor.
Andreea20 spune:
Buna fetelor!
eu sunt cam noua pe aici si ma bucur extrem de mult ca am gasit site-ul asta, sunt gravida in 17 saptamani si merg la consulatii la dl. doctor Moisa de la maternitatea Giulesti, vroiam sa va rog, daca stiti ceva de dansul sa-mi spuneti, sau daca a mai nascut cineva cu el. Sunt foarte fricoasa de medici si fiind prima mea sarcina sunt foarte speriata, va rog sa ma ajutati cu orice informatie chiar si despre maternitate.
Alyna24 spune:
Spuneti-mi si miece stiti de dr.Oprescu Dana de la Polizu si Florina Mihalache de la CFR 2, va rog!
Nu stiu la care sa ma duc!
Ajutati-ma , va rog!
Multam mult!
7+
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
Vali5 spune:
Buna ziua!
Sunt noua pe acest forum si peste 7 luni voi fi mamica. As dori sa imi spuneti ce stiti despre doctorul Vlad Tica din Constanta (cum este ca doctor, ce preturi practica pt nastere, s.a.m.d.). La dansul am fost la primul control, mi s-a parut ok, dar as vrea sa stiu si de la alte mamici.
Va multumesc!
macanelul spune:
Buna
Va urmaresc de cateva luni si cred ca imi puteti fi de mare ajutor cu cateva sfaturi.
Sunt insarcinata in o luna si jumatate. Pentru inceput am fosta la medicul de familie (policlinica Puls) si mi-a dat o trimitere la Panait Sarbu( acolo am cerut eu). Mi-a spus ca tb sa ma vada un genecolog, sa imi ceara sa fac niste analize de sange , si dupa aceea sa vin iarasi la el.
Aici ma puteti ajuta voi cu niste sfaturi. Ce medic sa aleg? E mai bine sa merg la cabinetul lui particular decat la Giulesti(unde se sta fff mult la coada)? Imi este si teama pt ca eu mai fumez, am stari de rau cam pe toata durata zilei( nu chiar insuportabile dar neplacute). Ecografiile chiar si cele scumpe sunt sigure, in sensul ca prezinta si cea mai mica neregula a unei sarcini? Orice sfat din partea voastra va fi bine venit. Va multumesc anticipat.
sim_stoian spune:
Buna tuturor!
Ce parere aveti despre doamna doctor Grou de la spitalul Caritas? Nu cred ca am vazut ceva despre ea pe aici si sunt curioasa.
Eu am pierdut saptamana aceasta o sarcina de 8 saptamani (oprita in evolutie). Parca mi-e si teama sa incerc iar, dar nu ma las. Din ianuarie trecem iar la treaba.
ancadragoman spune:
Buna fete cucuiete.Am o intrebare:stie cineva ceva de dr.Carmen Rosca de la Municipal?Pupici
anca
madaluta spune:
Vali5: cred k cel mai bine ar fi sa postezi intrebarea la capitolul Asteptand un ingeras- Informatii utile Constanta, sau la Prieteni dintotdeauna-All about Constanta.
Madalina 30+
poze recente,