Doctori de care sa te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mirela, ce ai facut pana la urma?

Branesu mi-a facut o eco in spital si mi-a lasat o impresie buna..hmmm...Nu stiu cum e cu pacientele lui, dar mie una nu a vrut sa ia nimic, a fost atent si dragutz...Tataru iarasi mi-a placut, era o pacienta a dansei in spital pt care a venit la 12 noapte sa-i faca chiuretaj cu anestezie generala pt ca pierduse sarcina.

ba nuiesc ca intre timp ai nascut sau esti pe aproape, iti tin pumnii.

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

pt kitibiti

Eu merg la Hamid la Medicover, am 19 sapt si am auzit numai lucruri bune despre el, inclusiv de la colegele lui si de la fete care au mai nascut cu el si care merg si a 2-a oara tot la el.

In general e dragut si atent, n-am eu atatea intrebari sa-i pun.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
am ramas datoare cu detalii. am nascut pe 19 aug un baietel de 3,3kg si 51 cm la polizu cu d-na dr monica tataru. o femeie super draguta. am sunat-o la 4 dimin sa ii zic ca vin spre buc ca am contractii si mi-a raspuns, fata de branescu care nici la 8 seara nu era de gasit. am avut epidurala, dar nu a tinut decat pe partea dreapta. pe partea stanga am simtit toate durerile. au zis ca am coloana stramba si din cauza asta nu a tinut. sau poate ca nu trebuia sa fiu anesteziata total si trabuia sa simt durerile? habar nu am. oricum am scapat. problema este ca baietelul are putin glezna stranga adusa in exterior "picior tal valg stang si tar var drept" scrie pe diagnostic. au zis ca nu a avut loc sa stea in sacul uterin, dar ei zic ca se va indrepta. initial au recomandat masaj mult, apoi am fost la budimex cu el si i-au facut niste atele din gips, dar parca nu mi se par de prea mare folos. unii au zis ca sa facem masaj de 3-4 ori pe zi si in rest sa stea cu atelele, altii ca sa facem masaj doar la baie si in rest sa stea cu atelele, si tot asa. parca nici medicii, dr burnescu si dr vlad parca il luau pe incercate. la ecografie a zis ca e prea mic si nu se incadreaza oasele lui in dimensiunile standard dupa care se ghideaza ei, si sa venim mai tarziu dupa ce mai creste pt ca acum nu se pot pronunta ce si cum. am zis ca voi merge peste 1 luna la un alt dr ortoped recomandat de cineva de la un alt spital din buc (grigore alexandrescu am inteles ca s-ar numi, sper sa nu spun prostii pt ca fiind din provincie nu prea le-am retinut). voi ce stiti despre problema asta? ati mai auzit de astfel de cazuri? ce stiti despre asta? cum se poate remedia? ce este de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Mirela nu este o problema grava,se poate remedia dar prin gimnastica.Daca ai unde sa stai in bucuresti iti pot recomanda kinetoterapeta fetitei mele de care sunt foarte multumita.O pot intreba de la ce varsta se incepe gimnastica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nu sunt moderator,dar aveti si voi grija ce postati,ca subiectul se numeste-dr de care tb sa te feresti-.nu de alta,dar de fiecare data cand vad ca s a mai adaugat un mesaj,intru sa vad ce doctor a mai devenit persoana non grata si am surpriza sa vad dr laudati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluedog spune:

Buna

cautand informatii despre ecografia morfologica, motorul meu de cautare m-a dus la acest site. am citit mesajele voastre despre medici si cat de important este comportamentul medicului care te urmareste. eu sunt al a doua sarcina si recunosc ca nu mai am la fel de multe intrebari insa emotii am mai multe deoarece acum constientizez cat de important este sa aduci pe lume un bebelus sanatos fara complicatii atat pentru tine cat si pentru el. la prima sarcina am avut noroc de un medic foarte bun care mi-a raspuns la toate intrebarile( si credeti-ma nu au fost putine). acum sunt tot la el. cred ca este foarte important sa iti alege medicul cu care comunici cel mai bine si nu cel mai recomandat de " piata". cand iti alegi un medic care este renumit automat iti asumi si riscul de a nu putea obtine toate informatiile pe care le vrei atunci cand vrei tu. din experienta mea, medicul trebuie sa comunice cu tine tot timpul si yrebuie sa ii spui orice tie ti se pare important. daca nu stii, te interesezi. in ceea ce priveste sexul fatului, nu cred ca este foarte important. sunt multe alte aspecte pe care trebuie sa le stii ca sa iti faci o idee despre evolutia bebelusului. recunosc ca acum am deja o experienta si nu mai fac un caz din a sti sexul. acum am aproape 24 spt si nu stiu ce este. tot ce stiu este ca se dezvolta normal si asa sper sa fie si de acum incolo.
daca tot s-a vorbirt depspre medici, eu sunt la dosctorul moisa si nu am ce sa-i reprosez. bafta tuturor mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cod spune:

Fetelor, feriti-va cat puteti voi de doctorul UDREA, care a lucrat/lucreaza la Municipal! Sincer, nu stiu pe unde mai "activeaza" si pe unde mai nenoroceste acest doctor las femeile (prin ce maternitate, vreau sa spun), dar in 1999 mi-a nenorocit baietelul in luna a 7-a pentru ca nu a avut curajul sa intervina la timp in cazul unei placente preavia care se dezlipea punand inn pericol viata fatului. Nu a intervenit la timp si copilul a murit iar eu am nascut un fat mort de 2.500 kg in 12 ore de travaliu. Atunci cand am reusit sa expulzez fatul nu a fost in stare nici sa-l prinda si a cazut in galeata. Stiu ca va spun povesti de groaza dar nu doresc nimaniu experiente asemanatoare cu cele traite de mine, asa ca fugiti de el cat puteti. Nu am fost un caz izolat pentru ca, la o luna dupa necazul meu, o cunostinta de-a mea careia ii fusese, deasemenea, recomandat de cineva (fina lui, care a nascut cu el prin cezariana), a patit la fel, la nastere. Nu stie sa conduca o nastere naturala si se panicheaza. Ii e frica sa ia decizii in situatii limita pentru ca nu are trecere la seful de sectie si la profesor. Concluzia> FUGITI CAT PUTETI! Cu drag, Cod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cod spune:

Din pacate mai am o experienta neplacuta cu doctorul Hoinarescu de la Caritas. Eu am renuntat la el in a doua sarcina si nu m-am mai dus la el la a III-a sarcina pentru ca are tarife mari, e badaran daca nu sari cu banu' din timp (mie, pana sa ma prind cat vroia la o consultatie si ii dadeam mai putin, mi-a zis, cand l-am intrebat de vitamine in sarcina, ca pot sa mananc coji de oua si marar ca sa ma vitaminizez!), este brutal la consult si vulgar in exprimare. Cum am pus suma potrivita in plic, la consultatie, a devenit amabil si politicos. Daca te tine buzunaru' sa dai si 1000 euro cu totul la nastere, n-ai decat! Stiu ca va ganditi ca pentru copilul tau dai oricat, dar daca nu e nevoie? Mai bine ii iei copilului dupa nastere ce are nevoie, decat sa cheltuiesti aiurea banii pe un doctor pretentios, cu tarif ridicat peste piata! In aceleasi conditii si pentru aceeasi prestatie profesionala, te costa 500 euro la un doctor profesionist de specialitate (de ex. de la Polizu), dar realist si lipsit de obraznicie (varianta pentru care am optat acum, la ultima sarcina). Diferenta poti s-o dai pe o rezeva care sa-ti confere conditii de sedere foarte bune in spital cu bebeul (cu baie, televizor, singura in camera cu bebeul etc). Parerea mea! Cu drag, Cod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

cod,1000 de euro?500?pai tu vb aici de niste sume fabuloase.cine naiba cere atat?ca eu n am auzit sa dai mai mult de 7 8 miloane la o nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diio spune:

Buna, viitoare mamici!

Eu nu as recomanda-o nimanui pe dr. Chitescu de la Medlife, pentru ecografie de sarcina. Am fost la ea pentru a mi se verifica rezistenta arterelor uterine (operatiune pentru care tariful clinicii este de 95 RON), iar ea ne-a scris pe biletul cu care ne-am dus sa platim la casa ca facuse si morfologie fetala (pe rezultatul ecografiei scrisese la morfologie: "conform analizelor anterioare", pentru ca ne ceruse ecografia anterioara si noi, fraieri, i-am dat-o) si afacerea ne-a costat 145 RON. Nu ca stateam noi in diferenta de bani respectiva, dar mi se pare total aiurea ca la o clinica privata sa ti se incaseze bani pentru ceva neefectuat si ca o doctorita angajata la o clinica privata sa se preteze la asa ceva.
Vi-l recomand cu toata caldura pe Dr. Iosup care nu mai colaboreaza cu Diagnosis, poate fi gasit la Centrul Medical Unirea.

Mergi la inceput