Doctori de care sa te feresti (2)
Raspunsuri - Pagina 18
nicolstoy spune:
Manuela, cand am fost noi,acum 3 ani, se intra ok,chiar daca nu mai erau ore de vizita se dadea o spaguta mica la portar si mergea la o adica.Acum ce-o mai fi.....vom vedea.Tu cand ar trebui sa nasti?
Nicol 35+ si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
mirela0521 spune:
buna fetelor!
o sa va povestesc si eu calvarul prin care trec zilele astea, cand ar trebui sa fiu cat mai relaxata si mai bucuroasa ca se apropie BB. asadar sunt o gravida de 38w4d din pitesti care ar trebui sa nasca la buc la clinica polizu cu dr branescu (merg la el lunar de la saptamana 25). il cunoaste cineva? spuneti-mi si mie cate ceva despre el.
eu sincer sunt f dezamagita de comportarea lui cu mine (desi am platit mai mult decat onorabil, cate 1mil la fiecare control la care stateam doar 5 min de vorba, iar celelalte fete dadeau doar 500mii, eu am zis sa fie bine totusi si sa se comporte bine cu noi). nici macar nu mi-a dat mari infirmatii vre-o data despre sarcina mea sau despre nastere (mai multe am aflat citind singura aici pe forum despre diverse sub decat am aflat de la vre-un dr). desi ma chema numai cand avea el garda (cand se presupune ca are tot timpul din lume sa se ocupe de tine, nu????), niciodata nu mi-a acordat mai mult de 5-7min. sa fie oare comportamentul asta doar pt cele din provincie? asa se comporta toti medicii cu cele din provincie??? sau sunt eu atat de "norocoasa" sa am parte de asa ceva?
va spun sincer ca nici nu m-as mai duce sa nasc cu el. dupa ce am incercat diferiti medici la mine in oras, am ales sa fac sacrificiile astea lunare cu naveta pitesti-buc tot ca sa fie bine pt BB al meu (am zis ca el merita tot ce este mai bun pe lumea asta si vom face tot ce este necesar pt asta). se pare insa ca soarta imi este potrivnica. sunt pur si simplu disperata si nu stiu ce sa mai cred, nu stiu ce sa mai fac in situatia asta. ma gandesc cu groaza ca din clipa in clipa poate sa inceapa travaliul si nu stiu incotro sa ma indrept....
pe langa faptul ca dr acesta isi tine mai mult tel inchis decat deschis (de parca eu sunt OBLIGATA sa nasc numai cand are el garda o data pe luna sau in timpul prg de la spital, pt ca altfel nu mai reusesc sa dau de el), luna trecuta cand ne-am vazut mi-a zis sa-mi cumpar trusa epidurala (i-am zis ca doresc nastere naturala cu anestezie epidurala, ceea ce la mine in oras ramane inca un vis frumos si irealizabil, toti recomanda cezariana sau nastere naturala, dar fara anestezie, nu au auzit ei de asa ceva), iar ieri cand l-am sunat si i-am zis ca am cumparat-o, dar nu pare sa aibe vre-un anestezic ceva, mi-a vorbit in doi peri si nu m-a lamurit macar daca anestezicul trebuie sa mi-l cumpar singura (il cumparam si pe ala ce mare branza, ca doar nu e o avere, nu?) sau daca ti-l da medicul anestezis. el nu zicea decat ca "nu stiu, probabil ca ati luat trusa epidurala, probabil ca medicul anestezist va avea anestezicul, nu eu fac anestezia epidurala, nu am de unde sa stiu" etc etc etc... pai la ce dracu' mi-a zis atunci sa iau trusa daca el nu stie nimic? daca anestezistul zice sa cumpar trusa de la el, ca altfel el nu imi da anestezicul, ca nu isi descompleteaza el trusele pt mine, eu ce mama naibii fac cu trusa asta?
cand am intrebat daca are un anestezis anume cu care lucreaza ca sa iau legatura cu el ce credeti ca mi-a zis? "depinde cine este de garda atunci, daca ar fi sa va chem un anestezist anume de acasa va costa 200-300euro". adik pretul stia sa imi zica cat face un anestezist chemat de acasa, dar daca iti da sau nu anestezie respectivul nu stia, nu?????
fetelor, ajutati-ma cumva cu un sfat. sunt pur si simplu disperata!!! spuneti-mi, voi cele care ati nascut cu anestezie epidurala, cum ati procedat? ati cumparat trusa dinainte? ati cumparat-o de la anestezist? trusa avea anestezic in ea? sau cum se porcedeaza? sincer nu stiu ce sa fac...
as vrea sa imi caut alt medic la buc cu care sa nasc, dar cine oare ma va mai primi pe mine in asa stare avansata de sarcina? incerc printr-o verisoara sa dau de dr Cornea tot de la Polizu, dar daca are cineva nr lui de tel va implor dati-mi-l si mie, sau daca stie cineva daca este in concediu sau nu, orice informatie despre el mi-ar fi utila.
teoretic ar trebui sa ma duc duminica la un alt "control" la dr branescu. nici nu m-as mai duce. pe de alta parte la cine sa ma duc daca am stat pana acum la el? nu stiu ce sa fac. daca nu dau de dr. cornea va trebui totusi sa ma duc la dr branescu duminica si sa ii spun verde in fata tot ce am de zis. sa stiu macar daca pot sa mai contez pe el sau nu. in ultima instanta va trebui sa nasc la mine in oras cu cine se va nimeri sa fie de garda. nu voi avea parte de epidurala asa cum planuisem, desi am cumparat-o, pt ca medicii de la noi din oras nu stiu sa faca asa ceva, ma voi chinui groaznic si sper cu ajutorul bunului dumnezeu sa trec cu bine peste toate.
va multumesc anticipat pt raspunsuri si astept cu nerabdare sfaturile voastre.
mirela0521 spune:
revin cu o intrebare urgenta... de dr monica tataru de la polizu [/quote]ce stiti? maine ar trebui sa ma duc sa ma vad cu ea si eram curioasa la ce anume sa ma astept. sper sa fie bine si sa scap de acest dr branescu pe care sper sa nu il mai vad ce-o data...
rusemanuela spune:
pentru nicolstoy, trebuie sa nasc pe 8 noiembrie, si sunt la dna. doctor Militaru, dar am inceput sa am un stres, ca pana acuma nu prea ma interesa cum sta treaba cu nasterea efectiv eram super fericiti ca vom avea un bebe, dar in ultima vreme de cate ori ma trezesc peste noapte ma gandesc ca intr-o noapte o sa ma trezesc si o sa trebuiasca sa plec la spital si ma mananca aia pe acolo, de e primu bebe, ma-ntelegi.
Asa operatii am mai facut merg la dentist de la 6 ani si tot de atunci am inceput sa fac si extractii de masele, nu sunt char picata din luna, insa in Bucuresti nu am mai avut treaba cu medicii (eu sunt din Constanta)si cum nu imi convine sa nasc in Constanta ca trebuie sa stau pe acolo cel putin vreo 2 luni de zile m-am dus la primul medic pe care l-am cunoscut care s-a nimerit sa fie la Filantropia, dar nu stiu mai nimic nici despre spital nici despre medic (pana acuma nu am de ce sa ma plang). Plus ca noi eram hotarati sa facem un bebe dar nu ma asteptam sa raman din prima (am 29 de ani nu mai sunt chiar la prima tinerete) asa ca in momentul in care am descoperit ca sunt gravida a trebiut sa rezolv problema gasirii unui medic rapid, nici macar medic de familie nu aveam, l-am gasit dupa ce am confirmat sarcina ca aveam nevoie de el pentru analize.
Din acest motiv intreb si eu lumea pe net ca la cati nebuni vezi pe la televizor ma gandesc sa nu nimeresc si io la vreunu.
adelyna spune:
mirela0521iti recomand cu incredere sa-l suni pe Dr.Tutunaru de la Elias(0723.999.939),spune-i ca nu ai medic sa nasti ,daca este de acord sa nasti cu dansul.Este un om extraordinar.
grati.ela spune:
Mirela, daca ai incredere intr-un medic tanar, extrem de atent si omenos, apreciat de colegii lui (la fel de tineri) ti-l recomand pe dr. Catalin Haiduc de la Filantropia (il gasesti si la Centrul medical Unirea). Fetele care au nascut cu el nu au regretat.
andre_ea spune:
Mirela, anestezicul nu il cumperi tu, acela este gratuit.
Sa stii ca orice doctor ar fi fericit sa te primeasca sa nasti cu el, avand in vedere ca cotizezi. Vad ca ai primit niste recomandari f. bune. Personal nu am o parere prea buna despre Polizu. Poate ar fi bine sa schimbi si spitalul.
Daca ai nevoie iti pot recomanda eu un dr. de la Municipal care vine la orice ora din zi si din noapte, recomanda peridurala cu caldura si e f. bun medic.
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE
alessia80 spune:
Buna,
Am aproape 36 sapt si dr mea e in concediu.
Nu cred ca nasc sapt viit, dar as vrea sa stiu mai multe depre dr Bechir de la Giulesti.Pana acum n-am aflat decat ca e prea serioasa! As vrea parerea cuiva care a nascut cu ea si daca face cezariana!
Multumesc,
ALESSIA80 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image][/purple][/b]
andreeaben spune:
Eu nu stiu cum e prin Bucuresti,dar aici la noi e dezastru!!!si asta e tristul adevar.la spitalele noastre se intampla niste lucruri groaznice.se fac operatii degeaba,adica unde nu exista nicio indicatie,iar unde ar trebui facute anumite manopere acolo nu se face ce trebuie si de multe ori lucrurile se termina rau.spre ex,saptamanile trecute am auzit de un caz,o doamna gravida,la a doua sarcina,prima cu cezariana,ajunge la spital sa nasca.i se face rahianestezie si cica,nu prinde!!!!????si peste ea se intubeaza cu inca o doza de anestezic.bineinteles ca dupa asta pacienta intra in stop respirator si aproape o pierd.fetita e salvata,iar ea e trecuta pe masaj cardiac. cu chiu cu vai incepe sa respire si sta cateva zile bune la treapie intensiva.toti asteapta sa vada ce va fi cu ea.in final isi revine prinrt-un miracol.dar cine poate stii daca urmatoarea victima a erorilor medicale va mai scapa?si asta e doar o frantura din multitudinea de cazuri dramatice care se petrec in spatele usilor inchise ale spitalelor si care se musamalizeaza.intamplator am aflat pt ca mama ei e o buna cunostinta de a mea.dar au fost cazuri ascunse in care au murit mama si copilul si in fisa s-a trecut o cauza a decesului care nu concorda cu realitatea dar care ii absolvea pe ei de culpa medicala.
cam asa se petrec lucrurile si din pacate incompetenta primeaza.degeaba avem unul sau doi medici buni in zona pt ca marea majoritate a lor sunt varza...si fiind vechi in spital ei fac regulile.nu putem decat spera ca timpul sa le rezolve pe toate si sa plece aceste fosile din spital lasand locul celor preocupati si buni.
nu am dat nume pt ca cei care stau in zona mea stiu despre cine vorbesc.va multumesc pt rabdarea de a fi citit acest fragment si va doresc sa aveti mult noroc,sanatate si sa nu ajungeti in spitatele de stat
Andreea si BB din burtica
kitibiti spune:
ce parere aveti despre dr.Hamid Ayatollahi Reza de la filantropia?
este medicul meu si nu stiu cum va fi la nastere.asa...despre el a auzit multa lume si numai lucruri bune.dar vreau sa stiu daca a fost cineva la el