Doctori de care sa te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmencita spune:

Buna, eu sunt insarcinata in 34 saptamani si urmeaza sa nasc cu Dr.Magda Dorobantu la Giulesti.
Mai este cineva care a nascut cu dansa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Andreea C si eu merg la dr. Pelin Indiana. Mi-a recomandat-o o prietena care a nascut cu ea. Se poarta foarte frumos de fiecare data cand ma duc la ea, mi-a explicat tot ceea ce aveam de intrebat, parca stia ca am o gramada de intrebari . Asa ca eu am sa nasc cu dansa la Giulesti. Singura problema ar fi ca nu prea se fac cezariene, doar cu aprobarea unei comisii. Sau asa am auzit eu...
Ai grija de tine .

Monica 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Buna!
Am descoperit intamplator acest forum si sunt super incantata! Am aflat o multime de lucruri. Eu sunt insarcinata in 21 de saptamani si merg la doctorul Cornea de la Spitalul Polizu. Imi poate spune cineva ceva despre el? Nu l-am gasit pe nici o lista. Multumesc mult!

Teutz21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rusemanuela spune:

salutare, sunt in 6 luni, intrebarea este: a mai mascut cineva la Filantropia, cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Manuela, eu am nascut acum 3 ani la Filantropia cu doctorita Turculet si a fost super ok.Am prins si loc la rezerva de 2 locuri,mai este si una de 3 locuri,dar la cea de 2 ai si grup sanitar.E curatel.Acum,peste aprox o luna voi naste cel de-al doilea copil tot cu doctorita Turculet,dar din pacate nu prea mai stiu ce e prin spital si pe mine m-ar interesa vesti proaspete,ca sa zic asa.

Nicol 35+ si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia stroea spune:

De doctorul Nayel de la CFR 2 a auzit cineva? Eu sunt in saptamana a 11-a si merg la dansul! Initial am mers la doctorita Corina Parau de la Medsana care a fost f.draguta acum 6-7 luni cand am facut stimulare ovariana, dar in ultima perioada, cum am ramas insarcinata si-a schimbat atitudinea, era evaziva, expeditiva, nu mi-a vazut un ditamai chistul de 5 cm pe un ovar, "mostenit" de la stimularea aia ovariana, eram in saptamana a 6-a si racisem f.tare si mai aveam si dureri puternice in partea inferioara a abdomenului si ea nu catadixea sa raspunda la telefon, imi raspundea in 2 peri, iar eu eram disperata ca am mai pierdut o sarcina, iar ea stia acest lucru! M-a enervat ca parea ca o deranjam la telefon de parca o sunam sa o intreb de ce imi e greata?!!!! Si am o intrebare pt.voi, poate stie cineva un raspuns: am luat Aspenter 75mg pt.ca mi s-a detectat sindromul antifosfolipidic, dar navigand pe net am citit ca e periculos in primul trimestru de sarcina, cica da malformatii! Nu stiu ce sa mai cred, sunt cam speriata acum,sunt in saptamana a 11-a si abia sapt.viitoare sunt programata la Nayel si sunt nerabdatoare sa aflu un raspuns pana il intreb pe el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rusemanuela spune:

multumesc,

curatel este si acuma iar personalul este destul de simpatic atat cat se poate avand in vedere ca traficul este destul de mare, ma rog din ce am vazut pana acuma, merg acolo de cand eram in 6 saptamani, de la confirmarea sarcinii, analize, controale, ecografii etc.
Ma mai interesau regulule spitalui in marerie de ce ai voie sa aduci cu tine, prezenta tatalui, vizite. Pentru ca difera de la spital la spital din considerente de pastrare a mediului aseptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

delia, aspenter am luat si eu la recomandarea ginecologului in primul trimestru, cica se da pt. a preveni ceva malformatii da nu mai stiu care, stai linistita ca e in regula.Si eu stiam ca aspirina nu e indicata in sarcina, dar se pare ca s-a descoperit ca in primul trimestru ajuta la prevenirea unor malformatii.

moni 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Pentru Delia: si eu am luat Aspenter in sarcina, tot pt sindrom, si am un copil f sanatos. Urmeaza strict indicatiile medicului si fa-ti f des analizele de sange pt a tine problema sub control. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Despre domnul doctor Marcel Moisa are cineva mai multe informatii?

Multumesc

bubuleana

Mergi la inceput