Doctori de care sa te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by clauf1000

buna july. sunt convinsa ca daca mergeai la cabinetul particular nu se intampla asa...sau daca ii dadeai ceva

N-are nici o legatura cu "datul", crede-ma. Cred ca are o placere sadica sa strecoare frica in sanul gravidelor!

July, si eu am scris despre chestiunea cu pliul nucal. La 12 sapt. a iesit 1.3mm la masuratoarea facuta de nenea Hadi si mi-a zis ca-i prea mare. Faceam a treia echo la dansul. Crezi ca n-am fost "generoasa" cu dansul?

Lacri 36+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Lyly, problema este ca de fapt suntem muuuuult prea generoase cu medicii si din ce le dam noi mai mult din aceea devin mai hrapareti.Niciodata nu este suficient ( pt.majoritatea medicilor, nu pt.toti .

July25 30+ Maria si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorr spune:

am avut o intreaga odisee in ceea ce priveste alegerea medicului, bani dati.... ingrijire ioc... pina la dr Mistoi de la Elias... o placere sa nasti cu dinsa ...am nascut natural cu epidurala, nu am simtit nimic...iar in timp ce nastem discutam : ce se poate gati din doua gaini!!!!!!!!!!, iar sarcina mi-a urmarit-o din luna a 6 cu cea mai mare responsabiltate.. o recomand tuturor. in schimb nu pot sa spun acelasi lucru despre o doctorita de la Giulesti.... Carmen Georgescu care ma avut in grija de la 9 sapt, o sarcina cu placenta posterioara jos inserata...care pe la 6 luni m-a intrebat cine sunt?????????????????, fara carte de gravida , fara medicamente, nu m-a pus pe masa nici o data , doar imi lua banii iar eu aveam deja colul tesit cind am ajuns la Mistoi de si-a pus femeia mina in cap cind a vazut....imi spunea doar atit du-te acasa si stai in pat si hopa plicul iar dr Sedan de la echo scria mereu pe rezultatul eco :necesita tratament , posib evolutie placenta praevia dar ea nici nu se uita pe bilet de ce ma punea sa le mai fac nu stiu??? Asa ca eu am trecut-o pe lista neagra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

BUNA,
pentru fetele care au cerut detalii despredr Badiu, vreau sa va spun ca am nascut cu el in februarie anul acesta si este un om deosebit ca sa nu mai spun de profesionalism . Am nascut un baietel de 4.350 normal cu epidurala. Nu m-am rupt, am fost cusuta impecabil si ganditi-va cat de mare a fost copilul. Daca medicul nu era un profesionist nu stiu ce as fi facut. Nu sunt insa multumita de ecograful de la CMU care nu a putut aprecia corect greutatea copilului si uite cum m-am trezit eu cu un bb asa de mare si ecograful nici pe departe nu spunea ca ar fi asa voinic. Dar inca o data doctorul Badiu merita toate cuvintele de lauda. As naste de o suta de ori cu dansul. daCA mai vreti detalii, pe pm ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si eu am nascut in ianuarie anul acesta cu dr. Badiu. Un om fenomenal, un doctor excelent. Mi-a facut placere sa ma duc la fiecare control (nu este obsedat cu urcatul pe masa), am avut incredere deplina in sfaturile si indicatiile lui. Poate pare exagerat uneori, cand iti cere listoiul cu analize, dar are dreptate. Eu am nascut prin cezariana, si nu am avut probleme. O operatie care s-a inchis foarte frumos si dupa care mi-am revenit foarte repede. Am un copil sanatos si asta in parte datorita dr. Badiu. Oricand as mai naste cu el, fara nici o ezitare.
Cat despre ecograful de la CMU...eu nu am avut probleme (Tedita ), am fost de fiecare data la dna. dr. Dinu Adela, pe care o recomand cu caldura.
Detalii tot pe PM.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

Salut sun un membru nousi am si eu o intrebare despre dr.CAMELIA CONSTANTINESCU de la BUCUR. A auzit cineva despre ea ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna,

Dr. Bechir este medicul meu ginecolog de aproximativ 2 ani. Este medic la Centrul Medical Unirea si de regula merg si acolo.
Mi se pare super ok ca si doctor. Insa ca si om e putin mai rece. Si nu imi place ca nu prea zambeste.

quote:
Initial creeata de Maria_C

volumul1

Buna
Am si eu intrebare... sunt insarcinata in luna a VII-a si o colega mi-a recomandat-o pe Dr. Melihan Bechir, de la Giulesti... Imi poate spune cineva ceva despre ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Eu chiar din cauza asta am plecat de la ea....
14+

[quote]Originally posted by mica0307

Buna,

Insa ca si om e putin mai rece. Si nu imi place ca nu prea zambeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Si eu am renuntat la ea in primul trimestru de sarcina, asta dupa ce am avut o sangerare si dansa nu era de gasit seara la 10, cautata de cei de la CMU. Apoi am ajuns la dl dr Radoi, care dupa prima ecografie morfofetala, fara sa imi fi facut vreun control pana atunci, fara sa ma fi urcat pe masa, fara nimic, mi-a spus cerclaj imediat perciol de avort. Am trecut prin niste momente cumplite, din cauza starii induse am avut contractii. Printr-o minune am ajusn la dna Dr. Emel Nuraltay de care sunt foarte multumita. Acum mai am un pic si nasc.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

Salut fetelor, si eu la inceput am nimerit pe mana la o dr. Ionescu de la Bucur care mai rau m-a seriat la cate im gasise, ba un ovar inflamat, ba o raceala de nustiu de care, ba sa iasa analizele ca sa vedem daca il pot tine ... si tot asa de ajunsesem sa cred "daca mai am mult" ... pana m-am hotarat sa o shimb... si am ajuns la d-na dr. Camelia Constantinescu care este o draguta... si stie si meserie, o recomand cu cea mai mare incredere .
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Spitalul Constanta: acolo am pierdut in conditii mizere prima mea sarcina, in batjocura incununata de spaga a medicilor ginecologi de la urgenta...Copilul ar fi avut azi 2 ani...
Doct.Ionescu Virginia- Marie Stopes, medic cu conceptii invechite, cu mana grea si care nu stie sa deosebesca o sarcina pe cale sa se piarda de o menstruatie normala...
Doctor Posea- Maternitatea Cantacuzino, care se tine de glume proaste cu viitoarele mamici chiar inainte de nastere, glume la echo de genul: "v-a zis cineva ca are copilul probleme?" eu panicata:"nu, ce probleme?",El: "nu, nu are, v-am intrebat asa"...A doua zi nasteam un copil minunat fara nici o problema cu doctorita mea, minunata Luminita Enache, careia ii voi multumi o viata cu fiecare ocazie ce mi se va ivi. Culmea, si Doct. Posea a asistat-o, cu ocazia asta poate a vazut si el ce copil minunat, nascut cu nota 10 la cezariana, salasluia in burtica "cu probleme"

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput