Doctori de care sa te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza_max spune:

Buna Inni si multumesc din suflet pt. raspuns!!! Esti prima persoana care mi-a raspuns pana acum pe acest forum, desi am mai postat diverse mesaje cu diferite probleme si in cadrul altor subiecte..
Trebuie sa recunosc faptul ca m-ai linistit foarte mult cu mesajul tau!!! Mie mi-a placut f. mult Dr. Badiu de-a lungul celor cateva consultatii pe care le-am avut cu dansul din noiembrie anul trecut si pana acum. S-a intamplat, insa, acum vreo 3 saptamani, sa ma dezamageasca usor, dar acum m-am linistit. In fine, nu mai conteaza ce s-a intamplat.
Si eu tot la CMU merg la dansul la consultatie si, daca pana acum n-am avut prea multe intrebari sa-i pun, crede-ma ca la urmatoarea consultatie am deja lista pregatita si-mi era teama sa nu se supere...

Eu urmeaza sa nasc in ianuarie, dar inca nu m-am inscris pe listuta celor ce vor naste la inceputul anului urmator. O voi face cu siguranta mai incolo.

Iti doresc tie, Inni, precum si tuturor celor ce acceseaza acest forum un weekend perfect si multa sanatate tuturor! Sarcina usoara si tie si, inca o data, multumesc frumos pt. raspuns!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Gabitza_max cu riscul de a fi off topic aici vreau sa-ti spun ca nu vreau sub nici o forma sa te conving sa alegi un medic sau altul.Asta ramane la latitudinea ta. Eu ti-am spus doar parerea mea.
Pe mine singurul lucru care m-a deranjat si asa cred ca va fi pana la sfarsit sunt intarzierile lui la CMU. Insa daca stau sa ma gandesc mai bine daca as fi la spital si as naste si el ar trebui sa ma supravegheze nu mi-ar conveni sa ma "paraseasca" pt. ca are nu stiu cate consultatii la CMU. Deci tr sa privim si din punctul de vedere al mamicilor de acolo.

In rest...daca nu ai o sarcina cu probleme nici nu are ce sa-ti spuna prea multe.
Cat despre listuta iti recomand sa apelezi la ea. Eu mi-am facut frumos la calculator...ca sa nu mai stea sa descifreze scrisul meu, nu ca ar fi urat dar mi s-a parut mai convenabil asa.
Numai ca nu tot timpul ai ce intreba...mai ales daca totul e ok.

Sarcina mea a fost ok pana la 4 luni si dupa aia m-au napadit problemele. L-am sunat si la 12 noaptea si mi-a raspuns. O data am sunat, nu a raspuns dar m-a sunat el peste 10 min. Mi s-a parut extraordinar pt. ca nu-i lasasem nici un mesaj si nici nr meu de tel nu-l stie.

Pare un tip repezit si grabit...probabil ca asta e ritmul in care lucreaza, dar daca ai intrebari nu te lasa sa pleci fara sa-ti raspunda.

Wow cat m-am lungit...hai..te pupic...sarcina usoara si bebe sanatos

Inni 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Nu vreau sa supar pe nimeni, dar o prietena buna de-a mea trebuia sa nasca cu Badiu (acum 3 ani), care o urmarise intreaga sarcina. Ea a nascut noaptea, chiar cand Badiu era de garda si desi l-au anuntat si ea si asistentele, dl dr nu a venit decat cand totul era deja terminat. Prietena mea a fost nevoita sa nasca ajutata de sotul sau si de moasa. Partea nasoala e ca a suferit o ruptura de perineu foarte urata din cauza ca doctorul nu fusese acolo ca sa ii faca epiziotomia, de anestezie nici nu mai vorbesc. Saraca de ea si acum sufera de pe urma acestei experiente nefericite. Badiu a venit intr-un final si a cusut-o...dar a cusut-o prost. Acum trebuie sa urmeze vreo 3 operatii pentru a se putea repara. Nu stiu ce s-a intamplat in acea noapte cu dr badiu, nici ea nu se astepta deloc la asa ceva. Dupa toata aventura i-a dat si plicul de rigoare, pe care, evident, dr. Badiu l-a primit. In cele 3 zile cat a stat ea in spital nu a venit insa nici o data sa o vada...Poate daca ar fi venit, ar fi observat de problemele pe care le avea cu perineul etc.
La vreo luna a mai nascut o prietena de-a mea cu el si totul a fost absolul in regula... Nu stiu ce sa spun, probabil depinde de noroc.
Marina
P.S. Inca o data imi cer scuze daca am suparat pe cineva, dar mi s-a parut normal daca s-a pus aceasta intrebare sa spun ceea ce stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Buna,

Vreau sa va intreb daca stiti ceva despre doctorita Cristian Rodica, de la spitalul Elias. Sunt in luna a saptea, am fost la ea pana acum, dar nu mi-a placut ca a fost tot timpul foarte grabita. Ma gandesc sa ma schimb de la ea, iar timpul ramas e scurt.

Daca stiti ceva, va rog mult sa scrieti. La fel va rog despre spitalul Elias.

Va multumesc mult,
Eugenia

Eugenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor si eu vreau detalii despre doua doctorite.
Trebuie sa ma hotarasc intre ele.
D-na Adriana Coroama - Giulesti
sau
D-na Raluca Uzum - Elias
Stie cineva ceva de ele?

Daca da va rog sa imi spune-ti si mie.

Raluca 12+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Buna Inni!!!

Stai linistita, ca nu ma fortezi sub nici o forma sa raman la Dr. Badiu. Este o decizie mai mult decat personala!

Azi am programare la dansul, programare pe care abia o astept si la care am visat toata noaptea (visam ba ca-mi uitasem echografia acasa, ba ca-mi uitasem lista cu intrebari, tot felul de prostii, care m-au amuzat copios de dimi, cand m-am trezit!).
Cat despre stadiul actual al sarcinii, e mai dificl, pen' ca am greturi si varsaturi in fiec. zi si destul de urate, astfel incat, uneori, ma slabesc in asa fel ca nu reusesc sa stau in picioare. dar macar de-ar fi astea singurele probleme pe care le-as putea avea de-a lungul sarcinii!
Te-ai decis catre ce fel de nastere optezi? Iar sunt offtopic...sper sa nu se supere nimeni pe noi..

Hai ca iar m-am lungit cum o fac de obicei, asa ca te-am lasat si ai grija de voi! O sarcina usoara in continuare!
Te-am pupat!

Gabriela

Mergi la inceput

Gabitza_max mie mi-e o frica de mor de nastere. Daca ar fi dupa mine as vrea cezariana doar ca sa scap de dureri nu de alta pt. ca de asta ma tem eu...de dureri, dar am inteles ca Badiu nu face cezariene asa ca vrei tu si ca opteaza intotdeauna pt. nasterea naturala si daca cumva apar ceva probleme atunci...se trece la cezar.

Asa ca ma consolez ca am sa nasc natural bineinteles cu anestezie epidurala, dar despre asta tr sa-l intreb ce si cum ca tot aud zvonuri ca iti face anest astfel incat sa tina pana in mom expulziei, pt. ca atunci sa ai tu forta necesara sa impingi corect si bine etc etc.

Nu stiu ce sa-ti spun. Trebuie sa vb cu el.

Eu as vrea sa nu simt nimic. Daca s-ar putea sa ma duc la spital, sa dorm o noapte acolo si dimineata sa ma trezesc cu bebelusha langa mine...nuuu ca-i frumos ?..cine n-ar vrea asa ?

Inni cu o mandrete de

Mergi la inceput

Draga Inni ai fost de-a dreptul haioasa! M-a distrat teribil mesajul tau! Io ma gandesc sa nasc normal. Nu prea ma gandesc la durere (tot din motive de epidurala, pentru care as fi optat si io, da' inca e discutabila alegerea, pen' ca, la fel ca tine, am citit si io pareri si pareri), ma gandesc mai degraba la eventualele rupturi, taieturi...tot tacamul. Ma rog la Dumnezeu sa fie totul in regula ca sa pot naste normal si sa fie totul in regula. Amica ce mi l-a recomandat pe Dr. Badiu a nascut cu el prin cezariana, dar asta pt. ca ea o are pe matusa ei medic la Municipal, asa ca situatia a fost un picutz alta...
Iti urez de pe acum bafta enorm de multa, oricare ar fi alegerea ta si promit solemn, daca na anunti in timp util, sa-ti tin pumnii cand o veni momentul si sa fie totul asa cum vrei tu!

Incercasem ieri sa-ti trimit un mesaj privat, dar n-a mers, imi zicea ca cica nu accepti mesaje private...
Asa ca ma gandesc sa-ti scriu asa problema sau, mai degraba,dilema mea. Am fost acum doua zile la Dr. Badiu la prima mea consultatie pe post de gravidutza. Si, sincera sa fiu, am plecat usor dezamagita de la el. Mi s-a parut f. rece, distant si total neimplicat in "problema" mea! Si mi s-a parut ca aceasta raceala s-a accentuat si mai mult in mom. in care mi-a spus ca puiul meu are 6 sapt. si ca urmeaza sa nasc pe 01.01.2007 (il fac direct cetatean european! ). Acum stau si ma gandesc ca poate asta ar fi un motiv ca el sa se comporte asa, sa ma faca sa ajung sa imi doresc sa nu nasc cu el, pt. ca, probabil ca omul obisnuieste sa plece de regula in vacanta de Sarbatori la ski undeva, de ex. Asa ca numai de astfel de evenimente nu ar avea nevoie in momentele alea. Sau, ma mai gandesc, ca ar fi, de asemenea, posibil sa fie asa rece pt. ca acum 3 sapt. am fost la Municipal, cand era de garda, pt. ca aveam o urgenta si i-am lasat dupa consultatie "numai" 500.000 lei si ma gandesc ca or fi fost prea putini...Oricum, as fi vrut sa te intreb daca tu esti arondata clinicii CMU (pt. ca io sunt) si daca obisnuiesti sa-i lasi la CMU ceva dupa fiecare vizita si, eventual, cam cat, asta daca nu te superi.
Ma gandesc f. serios, ca la consultatia viitoare, de peste o luna sa-l intreb daca are ceva planuri in per. in care va trebui sa nasc, ca sa stiu in ce ape ma scald si sa nu-l incurc cu ceva, dar sa nu ma incurce nici el pe mine. Mi se pare fair enough, nu?

Hai ca iar ti-am scris romane fluviu, asa ca iti doresc o zi linistita in continuare si multa sanatate tie si bebelushei tale (te-ai gandit la nume?)! Iti multumesc anticipat pt. raspuns si-mi cer scuze daca a existat ceva in mesajul meu care sa te fi deranjat in vreun fel sau altul...

Pupici miii

Mergi la inceput

Gabitzica_max activeaza-ti PM ca sa-ti pot raspunde (ca sa nu monopolizam discutia aici). Asta e cauza care nu te-a lasat sa-mi trimiti mie mesaj privat. Eu pot primi. Tu nu poti trimite.

Hai...astept sa-ti activezi PM sau daca au adresa de yahoo messenger ar fi si mai simplu.

(si nu ma deranjezi in nici un fel, ori de cate ori ai ceva de intrebat nu ezita...doar suntem "surori de suferinta )

Pupici.

Inni cu o mandrete de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by clauf1000

buna july. sunt convinsa ca daca mergeai la cabinetul particular nu se intampla asa...sau daca ii dadeai ceva

N-are nici o legatura cu "datul", crede-ma. Cred ca are o placere sadica sa strecoare frica in sanul gravidelor!

July, si eu am scris despre chestiunea cu pliul nucal. La 12 sapt. a iesit 1.3mm la masuratoarea facuta de nenea Hadi si mi-a zis ca-i prea mare. Faceam a treia echo la dansul. Crezi ca n-am fost "generoasa" cu dansul?

Lacri 36+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput