Doctori de care sa te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Andutzi, eu sunt pacienta Dr. Posea, si chiar nu imi da senzatia ca s-ar tine de glume proaste. Conteaza cred si intonatia intrebarii, oricum nu mi se pare un motiv plauzibil pentru care sa clasifici un doctor ca facand parte din categoria "de care sa te feresti". Daca ti-ar fi spus ca bebele tau are o problema care in realitate nu exista, as fi inteles, dar asa... Chiar tu l-ai citat... "nu, nu are (probleme)", dupa care spui: Doct. Posea a asistat-o, cu ocazia asta poate a vazut si el ce copil minunat, nascut cu nota 10 la cezariana, salasluia in burtica "cu probleme"
Mi se pare ca ai exagerat putin, nu stiu daca era cazul sa alertezi pacientele D-lui Dr. pentru atata lucru. Daca ai sa citesti tot capitolul de fatza, ai sa vezi care sunt motivele pentru care trebuie sa te feresti de un medic...

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S_Lilly spune:

Pe lista neagra i-as nota pe dl dr. Costea Emanoil (Cantacuzino) si dna dr. Niculescu (tot Cantacuzino). Iar pe lista alba, dr. Serban Mariana (Sp. Militar) si minunatul dr. Doru Pana (Giulesti), cu care am si nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna fetelor,
Am citit atatea lucruri interesante si importante aici si va multumesc tuturor pt. ca va spuneti parerile.Eu as vrea sa stiu despre doctorul Radu Vladareanu dir. maternitatii Elias, am o parere foarte buna despre el dar daca a nascut cineva cu el si poate sa imi spuna cum a fost ca imi e tare frica de acele momente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavdani spune:

Salut,
As dori informatii despre Dr. Dana Oprescu de la Polizu, cu care o sa nasc. Daca stie cineva ceva sau a nascut cineva cu dansa, va rog, orice informatie.Cine mi-a recomandat-o a avut numai cuvinte de lauda dar tot as vrea sa aflu mai multe.

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

l as adauga si pe dr horia cioflan,de la spit polizu,pe aceasta lista,desi initial am avut o parere f buna despre el.insa at cand mi s a pus diagnosticul de sindrom antifosfolipidic de catre un med de la fundeni,va jur ca nu auzise de acest sindrom,n avea nici cea mai vaga idee.mi se scrisese de un alt dr si medicatia pe care tb s o urmez,clexane si aspenter.poate o sa radeti,dar nici de med astea nu auzise,avea o agenda medicala in birou si s a tot uitat prin ea,dar n a fost chip sa gaseasca med astea...pe urma am aflat eu,de la alt dr,la care am mers ulterior,ca aspenterul e banala aspirina,dar in alta concentratie...mi a zis sa l las sa se documenteze si cand m am dus data urmatoare la cabinet,ce credeti ca stia?doar niste chestii luate de pe net,pe care le citisem si eu...nu voia sa recunoasca faptul ca il depasea problema...eu am schimbat medicul,insa am 2 prietene care au nascut cu el,pana si la scos firele,dupa epizotomie,respectiv cezariana,le a chemat la cabinetul particular,ca sa dea niste bani in plus.una din prietene,insarcinata cu gemeni,a avut o problema prin luna a 5 a,a tinut o internata 5 zile, timp in care nu i a facut control decat la internare,dupa care nici n a mai venit s o vada,nici macar la externare,asta desi mergea din nainte sa ramana insarcinata la el,dar numai la cabinet...dupa 3 zile de la externare a chemat o la cabinet,pt eco,desi stia ca e din provincie,ca e vara si ca e insarcinata cu gemeni,iar drumul pt ea e un calvar.a motivat ca in spit n a avut tp sa i faca eco,ca a fost ocupat.oricum,are si o bila alba pt faptul ca se poarta frumos,iti raspunde la toate intrebarile,chiar si la cele super ciudate si ca e amabil daca l suni,chiar si la ore tarzii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by andutzy
Doctor Posea- Maternitatea Cantacuzino, care se tine de glume proaste cu viitoarele mamici chiar inainte de nastere, glume la echo de genul: "v-a zis cineva ca are copilul probleme?" eu panicata:"nu, ce probleme?",El: "nu, nu are, v-am intrebat asa"...A doua zi nasteam un copil minunat fara nici o problema cu doctorita mea, minunata Luminita Enache, careia ii voi multumi o viata cu fiecare ocazie ce mi se va ivi. Culmea, si Doct. Posea a asistat-o, cu ocazia asta poate a vazut si el ce copil minunat, nascut cu nota 10 la cezariana, salasluia in burtica "cu probleme"[/green][/b]

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

si eu am nascut cu Luminita Enache, tot respectul pentru ea, a stat efectiv langa mine tot travaliul, a venit si in weekend sa ma vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeena spune:

de unde esti iubita?Ma refer la oras !Ca in Bacau am auzit si eu de o "chestie"din asta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

In leg cu dr Horia Cioflan...cunosc o persoana care a facut facultatea cu el si au fost colegi de grupa..Din cate am inteles...era cam certat cu cartea, nu a invatat mai nimic toata facultatea..nu stiu examenele cum le-a obtinut. Eu nu l-am cunoscut personal, dar am tot citit despre el si inclin sa cred ca aceasta persoana a avut dreptate. Am mai auzit ca habar n-avea de niste chestii elementare...pana la urma...

Dar sunt si mamici care au nascut cu el si au fost incantate.

Eu v-am spus ce am stiut.
Si nu sunt minciuni.

Inni 30+ cu ....[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram79 spune:

Buna fetelor.
Bune informatii am mai cules.Desi nu am vazut vreun mesaj din Rm. Valcea, poate am noroc.Am 13 saptamani si sunt la Dr. Gherzan Victoria.Poate cineva sa-mi spuna cateva lucruri despre dansa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Buna fetelor.
Eu trebuia sa nasc cu dr. Trailescu Mihaela - spitalul Polizu.
Dar, am avut un ghinin fantastic - doctorita mea a plecat in concediu;
cand am sunat la doctorita la 12 noaptea, mi-a zis sa merg la spital ca il suna ea pe dr Horia Cioflan sa ma ia in grija....
Marele doctor a venit dupa ce am stat 6 ore in travaliu si cand asistenta ma intreba daca sotul e blondut ca se vedea deja capul copilului.
DECI POT SPUNE CA MA NASCUT DOAR CU MOASA SI CU ASISTENTA CA PE DL DOCTOR L-A CAM DURUT IN

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput